We hebben een lichtstraat 20 jaar geleden laten maken door dit mooie bedrijf . Alles super!! We dachten nu een onderhoudsbeurt te geven en rubbers en kit te laten vervangen er kwam een nette monteur... Ver mais
Erg prettige aankoop van de lichtstraat. Veel tijd en uitleg in de showroom inclusief een rondleiding door de werkplaats. Ook de communicatie tussentijds was prettig!
Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wil... Ver mais
Vanaf de offerte to montage verliep alles heel soepel. Wij zijn ontzettend blij met de mooie Lichtstraat. Administratief was prima goed geregeld en afspraken waren duidelijk. Petje af voor Bart die de... Ver mais
Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.
Ambachtsweg 3, 4854 MK, Bavel, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Wij zijn super blij met ons stalen zadeldak! Goed met ons meegedacht omdat wij de opstand zo laag mogelijk wilde hebben en leveringstijd was volgens afspraak.

Resposta da Niek Roos BV
Wij hebben een erg prettige ervaring met de mensen van Niek Roos. Ze denken in oplossingen en gaan daarin net een stapje verder voor de klant. We hebben een prachtige frameless lichtstraat van 130 cm bij 350 cm. Zelfs de aannemer had niet eerder zo’n kwaliteit gezien. Dus ik raad Niek Roos van harte aan.

Resposta da Niek Roos BV
Altijd goede communicatie en snelle reactie op vragen in het offerte stadium.
In de uitvoering verloopt het eigenlijk ook altijd soepel en er word netjes gewerkt.
Het is een kwalitatief hoogwaardig product waar alle kopers van dit project zeer tevreden mee zullen zijn.

Resposta da Niek Roos BV
Uitstekend geholpen, mooie en kwalitatief goede lichtstraat geleverd. Goede klantenservice en communicatie.

Resposta da Niek Roos BV
Daklicht van hoge kwaliteit alles voldoende gedocumenteerd en volgens afspraken geleverd en geplaatst.

Resposta da Niek Roos BV
Erg behulpzaam in alles. Duidelijk wanneer het geleverd wordt. Ik raad ze zeker aan!

Resposta da Niek Roos BV
Komen afspraken na, duidelijk, klantvriendelijk en nette werkers. Alles is soepel verlopen.

Resposta da Niek Roos BV
aanrader geef een dikke tien.
zeker doen beter bestaat niet.
Marco van bergen

Resposta da Niek Roos BV
Mooie lichtstraat geplaatst. Er is netjes gewerkt, opgeruimd en binnen de geplande tijd was alles in orde.
Heel erg tevreden.

Resposta da Niek Roos BV
Goed gegaan, een mooi zadeldak geplaatst, en alles volgens afspraak en klant is zeer tevreden.

Resposta da Niek Roos BV
Ook al was het een kleine opdracht, alles is zeer goed afgewerkt en mooi gemaakt, vakwerk! Tevens de afspraken m.b.t. de planning goed nagekomen, alles in 1 dag afgewerkt. Ook dat was belangrijk voor ons.

Resposta da Niek Roos BV
Goede communicatie, komen afspraken na, makkelijk tel. Bereikbaar, lichtstraat makkelijk in elkaar te zetten, alles past perfect en ziet er mooi uit oftewel wij zijn meer dan tevreden !

Resposta da Niek Roos BV
Alles op schema en prettig dat nog even van te voren gebeld werd om de laatste details door te nemen. En het allerbelangrijkste natuurlijk: De Lichtstraat is mooooiii!!!

Resposta da Niek Roos BV
Super goed bedrijf met mooie producten
Zeer tevreden met de samenwerking met de montage monteur
Dankjewel
Klaas

Resposta da Niek Roos BV
We kwamen op het spoor van Niek Roos op zoek naar een kwalitatieve lichtstraat met een mooie landelijke uitstraling. Zeker een stevige prijs maar de 25 jaar garantie geeft al aan dat ze in hun product geloven. De lichtstraat zit nu 2 weken in de nog af te bouwen uitbouw en ik kan nu al zeggen dat ik het iedereen kan aanraden. Wat een licht! en wat een mooie afwerking! Helemaal top.

Resposta da Niek Roos BV
Mooi bedrijf, van af het begin een goede klik. door verschillende omstandigheden heeft het langer geduurd voordat hij geplaatst kon worden maar het resultaat mag er zijn.