Niek Roos BV Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een lichtstraat 20 jaar geleden laten maken door dit mooie bedrijf . Alles super!! We dachten nu een onderhoudsbeurt te geven en rubbers en kit te laten vervangen er kwam een nette monteur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg prettige aankoop van de lichtstraat. Veel tijd en uitleg in de showroom inclusief een rondleiding door de werkplaats. Ook de communicatie tussentijds was prettig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf de offerte to montage verliep alles heel soepel. Wij zijn ontzettend blij met de mooie Lichtstraat. Administratief was prima goed geregeld en afspraken waren duidelijk. Petje af voor Bart die de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de construção civil
  2. Arquitecto
  3. Fabricante
  4. Indústria do vidro

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.

Niek Roos. Brengt daglicht in huis.

Lichtstraten, serres en veranda's met stijl.
Al 29 jaar heeft Niek Roos de insteek om de klant op 1 te zetten. Door gehoor te geven aan jouw wensen, maken we lichtstraten op maat van de beste materialen. Door de zorg van échte vakmensen wordt ieder project een succes. Lees wat andere klanten van ons vinden en breng ook bij jou het daglicht in huis.

10 Jaar Garantie op de Constructie en Waterdichtheid!

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.

Bij ons heb je naast een garantie voor de mooiste lichtstraten, serres en veranda's ook een zekerheid dat we altijd een oplossing zoeken wanneer er iets mis is met het product. En dit valt meestal nog in je garantie ook. Ga dus voor een échte Niek Roos voor een garantie op kwaliteit en vakmanschap.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

423 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg prettig geholpen en perfect aan…

Erg prettig geholpen en perfect aan alle afspraken gehouden.

En uiteraard een schitterend resultaat.

Bedankt!

10 de agosto de 2022

Beste Dennis,

Dankt voor de mooie complimenten. We wensen jullie veel woonplezier toe met het nieuwe stalen zadeldak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige lichtstraat in onze keuken.

1 november de aanbetaling gedaan voor een lichtstraat van 0,9 bij 3 meter in onze keuken. Vanaf 11 juli is de lichtstraat in 3 dagen geplaatst en afgewerkt. Alle werkzaamheden, denk aan plaatsing, aanhelen dakbedekking, stukadoor en elektrotechniek bij Niek Roos neergelegd. Het resultaat mag er zijn, er is een mooi stukje vakwerk geleverd, waar wij erg blij mee zijn. Dat het al met al 8,5 maanden heeft geduurd is een beetje in de "geest" van deze tijd. Bij het opmeten gaf ik aan dat de plaatsing niet op een maand aankomt, daar heeft Niek Roos maand(en), dus meervoud van gemaakt. Het is ze vergeven, wij hopen nog lang te genieten van een heerlijke bak licht in onze keuken.

31 de julho de 2022

Beste heer Hofstede,

Dank voor de mooie complimenten en je geduld. Het resultaat mag er zijn, dus wensen we jullie veel woonplezier toe in jullie keuken met nieuwe houten lessenaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

De jongens hebben prima werk…

De jongens hebben prima werk afgeleverd, rekening houdend met de wensen van ons.
Ze werkte netjes en accuraat.

26 de julho de 2022

Beste Erik,

Dank voor de mooie complimenten. We zijn blij dat we je goed hebben voorzien met het maken van de sparing en plaatsen van de lichtstraat. We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe houten zadeldak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Van het begin tot het einde perfect…

Van het begin tot het einde perfect service en zeer tevreden over het advies en het wind resultaat.

26 de julho de 2022

Goedemiddag,

Dank voor de mooie complimenten! Daar zijn we erg blij mee. We wensen je veel woonplezier toe met je nieuwe stalen lichtstraat.

Helemaal top

Uitstekende communicatie, afspraken worden nagekomen, mooie producten (in ons geval een zadeldak lichtstraat), degelijk gemonteerd en netjes afgewerkt. 100% tevreden.

12 de julho de 2022

Beste Erwin,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat jullie 100% tevreden zijn met de nieuwe lichtstraat, dat is ook ons streven.
We wensen jullie veel woonplezier toe met het nieuwe houten zadeldak.

Classificada 4 em 5 estrelas

Blij met ons Pareltje van Niek Roos!

Mooie zadeldak gekocht, via de outlet. Past perfect in ons huis.
Hele fijne afspraak gehad in de showroom. Met plaatsen wat gedoe gehad en ook met het glas maar is allemaal heel professioneel en prettig opgelost. Super service!
Wij gaan genieten van ons pareltje!

9 de julho de 2022

Beste Hanneke,

Dank voor de mooie complimenten. Helaas gaat er inderdaad weleens iets fout, toch zijn we blij dat we het met professionele ondersteuning netjes op hebben kunnen lossen.
Veel woonplezier met de nieuwe frameless lichtstraat gewenst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de tweede keer een prachtige lichtkoepel!!

Voor de tweede keer een prachtige lichtstraat door dit bedrijf laten maken! Perfecte offerte die snel in huis was en perfecte begeleiding na het geven van de opdracht. Ook de aannemer die de uitsparing moest maken wist precies waar hij aan toe was en daardoor ook een perfecte passing op elkaar. Absoluut een aanrader!

22 de junho de 2022

Beste Jaap,

Dank voor je mooie complimenten. Erg fijn te horen dat je zo te vreden over ons bent dat we de perfectie naderen. We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe houten schilddak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Werken erg netjes en zijn vriendelijke…

Werken erg netjes en zijn vriendelijke mensen. Installeren een mooi product.

21 de junho de 2022

Goedemiddag,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe frameless lichtstraat ter vervanging van de kunststof lichtkoepel.

Vakkundig

Vakkundig, meedenkende en bekwame vriendelijke mensen. Niek Roos en team heeft ons echt uit de brand geholpen met het vervangen van onze lichtstraat. Niets dan lof.. Op alle punten aan te bevelen voor lichtstraten en veranda's.

14 de junho de 2022

Beste Eefje,

Dank voor de mooie complimenten. We zijn blij dat we na je mindere ervaringen met andere bedrijven hebben kunnen laten zien hoe het ook kan. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe houten lessenaar.

Zeer correct geholpen

Zeer correct geholpen
Kwalitatieve lichtstraat
Keurige afwerking

14 de junho de 2022

Beste Ingrid,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe stalen zadeldak.

Niek Roos B.V

Niek Roos B.V. Heeft bij ons een lichtstraat geplaatst in het schuine dak van onze huiskamer. Tot grote tevredenheid.
We hebben veel meer licht in de kamer en genieten in de ochtend van de zon die naar binnen schijnt.

8 de junho de 2022

Beste Fam. Kool-Bos,

Dank voor de mooie complimenten, de lichtstraat in julie schuine dak heeft geleid tot een mooi resultaat. We wensen jullie nog veel woonplezier toe met het daglicht in huis.

gewoon prima

gewoon prima, niet over twijfelen!

8 de junho de 2022

Beste mevrouw van Geel,

Dank voor het mooie compliment, blij dat er geen twijfel mag bestaan over de kwaliteit van onze diensten. We wensen jullie veel woonplezier toe met het nieuwe stalen zadeldak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wederom heeft het team van Niek Roos…

Wederom heeft het team van Niek Roos weer prachtig vakwerk verricht. Een schitterende lichtstraat die onze hal helemaal afmaakt.

31 de maio de 2022

Beste Marianne en Ralph,

Dank voor de mooie complimenten. We hebben eerder voor jullie een mooie serre met veranda gemaakt, dat was prachtig. Maar de nieuwe frameless lichtstraat als vervanging van de kunststof lichtkoepel is ook heel mooi geworden. We wensen jullie nog veel woonplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Blij met de goede service en flexibiliteit!

Reageren altijd snel op e-mails en waren erg flexibel.
Niek Roos BV was bij ons om het glas te plaatsen in de lichtstaat (lichtstraat was een dag eerder al geïnstalleerd). Helaas was er tussen onze aannemer en het dakdekkersbedrijf een miscommunicatie en was het dakleer nog niet aangebracht. Daardoor kon Niek Roos BV de werkzaamheden niet afmaken.
Ondanks de drukke agenda hebben ze er toch voor kunnen zorgen dat de dag erna het glas alsnog werd geplaatst. Hier waren we heel erg blij mee!

26 de maio de 2022

Beste Dion en Nancy,

Dank voor de mooie complimenten en fijn dat we de plaatsing van de lichtstraat en het glas alsnog naar wens hebben kunnen doen. Heel veel woonplezier met jullie nieuwe houten zadeldak toegewenst.

Plaatsing lichtstraat in keuken

Wij hebben onlangs een lichtstraat laten plaatsen in onze keuken door het team van Niek Roos. We zijn enorm blij met het resultaat, we hebben veel meer licht in onze keuken. Alles is goed verlopen, vanaf de eerste communicatie tot de afwerking. Fijn dat alles door één bedrijf kan worden uitgevoerd. Nogmaals dank voor het mooie werk, en ik raad jullie zeker aan!

11 de maio de 2022
Opinião espontânea

Beste Iris,

Dank voor de mooie complimenten en fijn dat we jullie hebben kunnen ontzorgen in het gehele proces. We wensen jullie veel woonplezier toe in de lichte keuken met het houten schilddak.

Een prachtige lichtstraat

Een prachtige lichtstraat besteld, die op tijd en met instructies makkelijk geplaatst kon worden. We zijn blij met het proces en het resultaat.

11 de maio de 2022

Beste Wim,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat de montage van de frameless lichtstraat eenvoudig en soepel verlopen is. Veel woonplezier met de nieuwe lichtstraat gewenst.

Goede kwaliteit en sevice

27 de abril de 2022

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. Op naar een volgende samenwerking.

team prestatie

Wij zijn erg tevreden met de aankoop, Het proces van order, contact met de organisatie, bezoek Niek, de laatste voorbereiding en de finale afwerking van de timmerman en de dakbedekker, is helemaal perfect verlopen. Alle activiteiten zijn goed op elkaar afgestemd. Een echte team prestatie waarop jullie trots mogen zijn. Wij zijn zeer tevreden en genieten van onze veranda !!

22 de abril de 2022

Beste fam. De Vries,

Dankjewel voor de prachtige complimenten. Dat doet ons erg goed en maakt ons trots.
We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe houten schilddaken op jullie veranda.

Een Vakkundig Bedrijf.

Vanaf het begin tot en met de plaatsing is het proces probleemloos verlopen, een goede voorlichting perfecte plaatsing kortom een vakkundig bedrijf.

15 de abril de 2022

Goedemiddag,

Dankjewel voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe houten zadeldak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles is naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen. Prachtig het nieuwe licht een mijn kamer. Elke dag een kado.

9 de abril de 2022

Beste Merel,

Dankjewel voor de mooie complimenten! We wensen je nog heel veel zonnige dagen met het nieuwe daglicht in je kamer.