Niek Roos BV Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een lichtstraat 20 jaar geleden laten maken door dit mooie bedrijf . Alles super!! We dachten nu een onderhoudsbeurt te geven en rubbers en kit te laten vervangen er kwam een nette monteur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg prettige aankoop van de lichtstraat. Veel tijd en uitleg in de showroom inclusief een rondleiding door de werkplaats. Ook de communicatie tussentijds was prettig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf de offerte to montage verliep alles heel soepel. Wij zijn ontzettend blij met de mooie Lichtstraat. Administratief was prima goed geregeld en afspraken waren duidelijk. Petje af voor Bart die de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de construção civil
  2. Arquitecto
  3. Fabricante
  4. Indústria do vidro

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.

Niek Roos. Brengt daglicht in huis.

Lichtstraten, serres en veranda's met stijl.
Al 29 jaar heeft Niek Roos de insteek om de klant op 1 te zetten. Door gehoor te geven aan jouw wensen, maken we lichtstraten op maat van de beste materialen. Door de zorg van échte vakmensen wordt ieder project een succes. Lees wat andere klanten van ons vinden en breng ook bij jou het daglicht in huis.

10 Jaar Garantie op de Constructie en Waterdichtheid!

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.

Bij ons heb je naast een garantie voor de mooiste lichtstraten, serres en veranda's ook een zekerheid dat we altijd een oplossing zoeken wanneer er iets mis is met het product. En dit valt meestal nog in je garantie ook. Ga dus voor een échte Niek Roos voor een garantie op kwaliteit en vakmanschap.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

423 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Niek Roos heeft een supermooi zadeldak…

Niek Roos heeft een supermooi zadeldak voor ons gemaakt. De service was top! Ze dachten aan alle kanten mee, ook binnen het bouwproces. Ondanks dat ik zelf alsnog wat laat besloot toch echt het zadeldak erin te willen, konden zij schakelen in de planning, zodat het toch allemaal is gelukt. Ik ben er superblij mee, want het zadeldak is echt een grote meerwaarde in ons huis. Niet alleen is het een supermooie eyecatcher, ook al het extra licht is echt een verademing. En die mooie blauwe luchten met voorbij drijvende wolken als je aan de eettafel zit; daar word je helemaal blij van. Mijn dank is groot!

26 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Beste Corine,

Dank voor de mooie complimenten, wat een lofzang voor het mooie vakwerk. We wensen jullie veel woonplezier toe met het zadeldak.

Echt een goed bedrijf

Echt een goed bedrijf, vriendelijke medewerkers aan de telefoon en een prachtig product.

16 de março de 2023

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten! We wensen je klanten veel woonplezier toe met het nieuwe stalen schilddak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Drie lichtstraten in onze straat

Wij genieten nu twee maanden van de lichtstraat die vakkundig geplaatst is door het team van Niek Roos.
Het gehele project rond de drie lichtstraten, die in onze straat op dezelfde dag geplaatst zijn, liep op rolletjes. Van offerte tot plaatsen was alles prima geregeld en de lichtstraten voldoen helemaal aan onze verwachtingen.

12 de março de 2023

Beste heer van der Sluis,

Dank voor de mooie complimenten. We zijn blij dat we jullie en de buren van een mooie lichtstraat hebben mogen voorzien. We wensen jullie veel woonplezier toe met het nieuwe stalen schilddak.

Vakwerk

Van de eerste afspraak aan huis, het inmeten, de oplevering de afwerking van de lichtstraat t/m het verwijderen van de oude lichtstraat is alles zeer goed verlopen. Gewoon alles in 1 keer goed. En niet te vergeten zeer prettige, behulpzame en prettige medewerkers. De prijs kwaliteitsverhouding is gewoon 5 sterren alles klopte gewoon.

2 de março de 2023

Beste heer en mevrouw Hanegraaf,

Dank voor de mooie complimenten. We streven er altijd naar om een mooi resultaat neer te zetten en zijn blij dat we jullie in het vervangen van de lichtstraat goed hebben kunnen helpen.
We wensen jullie veel woonplezier toe met het nieuwe stalen zadeldak.

Classificada 4 em 5 estrelas

Degelijke en mooie lichtstraat.

Goede communicatie en duidelijke afspraken tussen ons en opdrachtgever.

7 de fevereiro de 2023

Beste René,

Dank voor de mooie complimenten. Bedankt ook voor de fijne samenwerking en wellicht tot een volgend project.

Proffesioneel

Proffesioneel, netjes, prachtig resultaat!

2 de fevereiro de 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor de mooie complimenten! We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe houten schilddak op jullie uitbouw.

het team van Niek Roos

Strak wark

Niek Roos heeft keurig werk geleverd. Werd dag van tevoren nog gebeld en ook toen ze onderweg waren en door file iets later keurig geïnformeerd. Lichtstraat ligt er netjes op, alles in afstemming. Sluit perfect aan. Strak wark dus!

16 de janeiro de 2023

Goedemorgen Niek,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met je nieuwe houten lessenaarsdak.

Perfecte lichtstraat

Perfecte lichtstraat, mooi schilddak. Hij is netjes geplaatst en geheel volgens afspraak.

28 de novembro de 2022

Beste Wim,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat het product, planning en de montage je goed is bevallen. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe stalen lichtstraat.

Perfect

Goede communicatie, perfecte service, afspraken worden nagekomen, nette mensen, snel gemonteerd, eind resultaat prachtig

20 de outubro de 2022

Beste Niels,

Dank voor de mooie complimenten! Dat doet ons erg goed. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe houten lessenaar als vervanging voor de kunststof lichtstraat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende communicatie en men is zéér…

Uitstekende communicatie en men is zéér flexibel. Men denkt daadwerkelijk met de klant mee.

4 de novembro de 2022

Beste heer Bastiaansen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat je onze diensten als zo flexibel hebt ervaren. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe frameless lichtstraat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles keurig op tijd uitgevoerd vanaf…

Alles keurig op tijd uitgevoerd vanaf de offerte tot de montage

27 de outubro de 2022

Beste Wijnand,

Dank voor de het mooie compliment. We wensen je veen plezier van het grote houten schilddak toe.

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen enkel klantenservice

Geen enkel klantenservice.
Zwaar teleurgesteld.
Peter Gidman
Deventer
Niks van jullie vernomen.
Dus....jullie blijven mij een lichtstraat en verontschuldigen schuldig.
Steek hand in eigen boezem.
Groetjes
Peter Gidman

27 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Beste Peter,

We vinden het vervelend dat je onze service op deze manier ervaren hebt, dat is uiteraard niet onze bedoeling.
Volgens onze gegevens heb je op 31 maart glasprofielen bij onze webshop Glasprofielen.nl besteld en deze zijn bij jou thuis geleverd op 11 april.
Je geeft aan dat we je naast deze bestelling 'een lichtstraat en verontschuldigingen verschuldigd' zijn, maar we kunnen in onze registers geen aanvraag vinden. Als we deze ontvangen zouden moeten hebben en dit mis is gegaan of we het over het hoofd hebben gezien, spijt het ons dat we je geen lichtstraat hebben kunnen aanbieden.
We proberen je telefonisch te bereiken, maar krijgen geen contact. Zou je ons kunnen vertellen wat er precies mis gegaan is? Dan geef je ons de kans om onze diensten te verbeteren.
We horen het graag.

Fijn bedrijf

Prachtige lichtstraten alles volgens afspraak verlopen

6 de outubro de 2022

Beste Mark,

Dank voor de mooie complimenten! We wensen jullie veel woonplezier toe met de twee stalen zadeldaken in jullie nieuwe veranda.

dakvenster

Op kantoor zijn we duidelijk en rustig geïnformeerd over een nieuw dakvenster. Op de afgesproken datum en tegen de afgesproken prijs werd het venster keurig geleverd en professioneel geplaatst. Naar 100% tevredenheid opgeleverd!

20 de setembro de 2022

Beste Jeroen,

Dank voor de mooie complimenten en fijn dat alles naar verwachting geleverd en gemonteerd is. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe frameless lichtstraat ter vervanging van de oude lichtstraat.

Mooie, stijlvolle lichtstraten!

Vanaf eerste contact een goed gevoel bij Niek Roos. Professionele partij, goede website en fijn dat er digitaal betaald kan worden. Maar boven al een zeer mooi kwaliteit product en goede support van begin tot levering!

3 de outubro de 2022

Beste Robbert,

Dank voor de mooie complenten over onze digitale en persoonlijke dienstverlening en het product. We wensen je veel woonplezier toe met je nieuwe frameless lichtstraten!

Classificada 5 em 5 estrelas

zeer tevreden met onze aankoop

We hebben de aanschaf van onze lichtstraat 600 x 120 bij Niek Roos als zeer prettig ervaren. Met al onze vragen werden we correct en goed geholpen.
De lichtstraat hebben we zelf in Bavel opgehaald, ook daar waren de werkmannen behulpzaam om deze zo stabiel en stevig mogelijk vast te maken voor het vervoer.
Niek Roos levert kwaliteit en is wat ons betreft een aanrader!!

22 de setembro de 2022

Beste Carina,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat je de aankoop en levering van je nieuwe frameless lichtstraat als zeer prettig hebt ervaren. We wensen jullie veel woonplezier toe met de zee aan daglicht in huis.

Top service

Ik heb de service van Niek Roos als ontzettend snel en goed ervaren. Iedere vraag werd binnen enkele uren beantwoord en er werd zelfs met ons meegedacht over de plaatsing, ondanks dat deze door onze eigen aannemer werd gedaan.

29 de julho de 2022

Goedemorgen Antoinette,

Dank voor de mooie complimenten. Erg fijn dat onze klantenservice zo positief ervaren wordt. We wensen jullie veel woonplezier toe met het nieuwe houten lessenaarsdak.

Dank en mijn complimenten

Tegen de vervanging van mijn lichtstraatje zag ik jaren tegenop.

Vanaf mijn eerste bezoek & gesprek bij de Niek Roos en zijn team voelde alles gelijk goed.
Het goede gevoel is alleen maar bewaarheid.

Vakmanschap & gevoel voor esthetiek & innovatie & rust..........

Van advies, inmeting, communicatie, planning, facturatie tot plaatsing.........alles liep zo prettig & smooth.

Afspraak is afspraak.......kwaliteit en afwerking tot in de puntjes verzorgd.
Prettige medewerkers.......fijne sfeer.

Geen moment spijt.
Dank voor het prachtige resultaat.

Wat een mooi bedrijf.
Mijn complimenten.

7 de setembro de 2022

Beste Tanya,

Dank voor de mooie complimenten! We zijn blij dat we je lichtstraat op een mooie manier hebben gerenoveerd en een netjes resultaat hebben opgeleverd.
We wensen je veel woonplezier met de nieuwe lichtstraat toe.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bijna perfect

Onze lichtstraat van 400 x 125 cm is in twee dagen geplaatst. Dag 1 verliep met 2 personen nagenoeg vlekkeloos, ik heb even mee mogen helpen om het frame op z'n plaats te krijgen. Een minpuntje: de slaglijnen waren erg ruim gezet, dus dat gaat wat moeite kosten om ze weer verwijderd te krijgen.
Dag 2 verliep met 3 personen en een zeer ervaren kraandrijver ook bijna perfect. Het enige minpunt was dat de afwerklijst en de afdeklatjes ter afdekking van de naden tussen de dakplaten met een nietpistool op z'n plaats werden gezet: gevolg heeel veel gaatjes die gedicht moeten worden voordat de zaak kan worden afgelakt. Verder niets dan lof: netjes gewerkt, netjes opgeruimd, dakpannen zeer nauwkeurig op maat gezaagd. Top, alleen de afwerking is nu aan ons.
Als ik het opnieuw moest doen, dan kwam ik zeker terug bij Niek Roos en zijn bouwteam!!

15 de agosto de 2022

Beste Alexander,

Dank voor de mooie complimenten en de feedback. We zullen het meenemen naar volgende werken.
We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe lichtstraat in het pannendak.