Nmbrs Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik moest gedwonden 2FA instellen, omdat ze geen optie bieden om ervan af te zien. Sinds ik vandaag de 2FA heb ingesteld, kan ik helemaal niet meer inloggen op mijn account. Ik wil helemaal geen 2FA, h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We’ve been using Nmbrs and absolutely love it. The platform is very good, but the best thing is their customer service. We’ve been working closely with Joy-li Geduld from their support team, and... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik vind het heel fijn programma. Waarom Geen 5 sterren. 7/2 was er een update waarvan ik niks wist waardoor toekomstige medewerkers niet konden invullen. En ik vind vaak wachten telefonisch lang dure... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij werken met Nmbrs via salariszaken.nl en we zijn bijzonder tevreden over deze software. Alles is heel duidelijk en als er eens iets is dat anders is dan normaal krijg je snelle en goede support via... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de folhas de pagamento

At Nmbrs, we believe that the success of a business depends on the well-being of the people that choose to work for it. And because employee satisfaction greatly relies on the smooth operation of HR processes, we’ve developed smart cloud software that makes the daily work of all involved professionals easier. By trusting our software to take care of their processes, they can take care of their people. What makes our product unique is that it integrates both HR and payroll processes in one seamless workflow, and allows employees to have all their HR needs at their fingertips in one intuitive mobile app. Our technology automates many repetitive tasks and delegates those that require manual input directly to the people that can best supply it. With Nmbrs, HR managers, payroll professionals, accountants, and employees can collaborate in a way that reduces errors and saves everyone valuable time. We believe that the time saved with our products is best spent on growth. We get excited when we see accountants make their businesses grow by servicing more and larger customers. And when HR departments can grow their ambitions. But ultimately, we do this for the employees. Our mission succeeds when all the people in the workplace not just get their payslips in time but also get the attention they deserve to achieve personal and professional growth.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

126 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 90% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

54 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

SLECHTE SOFTWARE!

Wat een waardeloze kort uitermate terleurstellende software. Oud en super onpraktische user interface echt om te walgen, ik kan mijn tijd wel beter besteden

4 de abril de 2024

Resposta da Nmbrs

Beste, dank voor je reactie. Spijtig om te lezen dat je dit zo ervaart. Wij zijn uiteraard erg benieuwd waarom je zo ontevreden bent over Nmbrs. Zou je dit nader willen toelichten via customer-success.nmbrs@visma.com? Alvast bedankt

de berekeningen/inhoudingen zijn…

de berekeningen/inhoudingen zijn betrouwbaar, echter het pakket is lastig in te richten, bewerkelijk en niet echt gebruiksvriendelijk. Het is makkelijk een TWK te maken, maar weer niet mogelijk om van bijvoorbeeld één run 2 SEPA's te maken

27 de fevereiro de 2024

Resposta da Nmbrs

Hi Cindy, bedankt! Dat is waardevolle feedback voor ons. Mocht je nog vragen of andere feedback hebben kun je ons natuurlijk altijd bereiken op customer-success.nmbrs@visma.com

Blij met Nmbrs :-)

Geen vraag is te gek, de terugkoppeling is snel en compleet, en ik kan weer verder. Blij met Nmbrs :-)

20 de fevereiro de 2024

Resposta da Nmbrs

Hi Monique, bedankt voor je positieve review! Daar zijn wij blij mee :-)

Support kan beter

Het programma is prima, maar de support afdeling moet echt nog een slag gaan maken. Als je belt en je hebt alles uitgelegd dan moet je alsnog zelf een ticket in gaan dienen. Ik vindt dit zeer klantonvriendelijk.

19 de fevereiro de 2024

Resposta da Nmbrs

Hi Hans, bedankt! Dat is waardevolle feedback voor ons. Mocht je nog vragen of andere feedback hebben over ons support process kun je ons natuurlijk altijd bereiken op customer-success.nmbrs@visma.com

Classificada 4 em 5 estrelas

Makkelijk te gebruiken en intuïtief

Pakket is makkelijk in gebruik, met name voor de ondernemer die er toch minder vaak in werkt dan de salarisadministrateur ook heel makkelijk onder de knie te krijgen.

Bij verbetering van de rapportage en iets meer vrijheid om zelf zaken aan te kunnen passen door de accountantgebruiker gaan we ook voor die 5e ster

16 de fevereiro de 2024

Resposta da Nmbrs

Hi Ruud, bedankt voor je feedback! Daar gaan we mee aan de slag.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik vind het heel fijn programma

Ik vind het heel fijn programma. Waarom
Geen 5 sterren. 7/2 was er een update waarvan ik niks wist waardoor toekomstige medewerkers niet konden invullen. En ik vind vaak wachten telefonisch lang duren. Maar complimenten weer hoe aardig iedereen is.

13 de fevereiro de 2024

Resposta da Nmbrs

Hi Petra, bedankt voor je feedback! We gaan ermee aan de slag om die 5 sterren te halen. Mocht je in de toekomst vragen hebben over updates of over hoe daarmee up-to-date te blijven, kun je ons natuurlijk altijd bereiken op customer-success.nmbrs@visma.com

Classificada 3 em 5 estrelas

NMBRS is een goed pakket

NMBRS is een goed pakket, soms beperkt in onze wensen en dus in mogelijkheden. Is niet te gebruiken in het buitenland voor verloning. Talen aanpassen (dus voor onze Duitse collega's het verlof) is niet altijd goed vertaalt.

13 de fevereiro de 2024

Resposta da Nmbrs

Hi Wendy, bedankt voor je feedback! Daar gaan we wat mee doen. Mocht je nog specifiekere feedback of vragen hebben, kun je ons altijd bereiken op customer-success.nmbrs@visma.com !

Classificada 3 em 5 estrelas

Het systeem is heel gebruiksvriendelijk…

Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en absoluut niet moeilijk om onder te knie te krijgen.
Voor sommige dingen heb je wat hulp nodig en de specifieke vragen zijn soms nogal lastig via de 2e lijn. Zij zijn ook niet telefonisch bereikbaar wat communicatie niet beter maakt.

Gebruiksvriendelijk programma

Wij maken nu bijna een jaar gebruik van Nmbrs. Overall is het best een gebruiksvriendelijk pakket, dat redelijk intuïtief werkt. Wij hebben gebruik gemaakt van een start up, waarbij we volledig zijn ontzorgd qua inrichting. Achteraf zou ik wat dat betreft op een paar puntjes iets meer afstemming gehad willen hebben.
Bij vragen wordt je ook goed geholpen. Simpele vragen kunnen wel per telefoon, bij iets gecompliceerde vragen geef ik er de voorkeur aan om dit per mail/ticket in te dienen. Al kan je ook altijd eerst nog de Nmbrs Community proberen.
De app voor collega's werkt ook goed en dit jaar hebben wij gemerkt dat die ontwikkeling ook niet stil staat. Wij kijken daarnaast heel erg uit naar de optimalisering van het declaratie proces, waar we begin dit jaar ook al even voor hebben mogen testen.

Binnen drie weken live

Het systeem heeft heel veel te bieden en gelukkig is er uitgebreide documentatie. Daar waar nodig werden we snel en goed geholpen bij de configuratie. We zijn er daardoor in geslaagd om binnen drie weken live te gaan.

De software is geweldig

De software is geweldig, gebruiksvriendelijk en automatiseert veel HR-processen, waardoor het werk aanzienlijk wordt verminderd! Helaas laat de klantenservice te wensen over, met beperkte kennis en onvermogen om je goed te assisteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer tijdrovend en niet gebruiksvriendelijk

Vakantie-aanvragen en salarisstroken van Baker Tilly Berk. Verre van gebruiksvriendelijk. Inloggen tijdrovend en onnodige "veiligheidsvoorschriften" om te kunnen inloggen. Alsof je inlogt voor miljardengeld. Nee, het is alleen om simpele vakantie-aanvragen in te dienen en loonstroken te downloaden en dat wordt je niet gemakkelijk gemaakt.

30 de novembro de 2023

Helpdesk sterker

De manier hoe de helpdesk werk kan beter. Wij willen graag een helpdesk die echt met je mee kan kijken en samen lastige instellingen direct oplost. Hier leer je als gebruiker het meest van en het geeft een goed gevoel bij NMBRS als leverancier. De tickets werken voor ons niet fijn.

27 de novembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

De helpdesk telefoon is het nét niet.

De helpdesk telefoon is niet echt op de hoogte van de mogelijkheden, de NMBRS support pagina loopt achter de updates aan en is niet actueel of ik kan niet zoeken..
Samen met een abonnement bij de professionals, Incomme, hebben we het pakket leren gebruiken en het zal nog een paar jaar duren voor we de mogelijkheden hebben ontdekt.
Het is geen "plug and play" pakket.

27 de novembro de 2023

Mega slechte klantenservice

Mega slechte klantenservice. Wekenlang probeer je antwoorden te krijgen op je vragen, maar: nee! Helemaal niets. Af en toe iemand die iets van zichzelf laat horen, maar nadien niemand meer te bekennen en probleem: NIET opgelost. Ik maak al jaaaren gebruik van de app, ineens (ergens in maart 2023) ontvang ik geen emails meer met mijn salarisstroken, maar kan ik ook niet meer inloggen op mijn-omgeving. En, dan niemand die dit even oppakt. Het lijkt wel een ZOMBIE bedrijf.. Mega teleurstellen, dikke vette 1 (EEN)!

9 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Nu bij een tweede werkgever waar deze…

Nu bij een tweede werkgever waar deze applicatie wordt gebruikt. En nog steed irritaties over dit waardeloze programma (althans voor medewerker) Inloggen werkt voor geen meter en onduidelijk met verschillende domainnamen die nodig zijn. Password reset werkt niet. Melding:
'Een email is verstuurd naar opgegeven emailadres met verdere instructies.'; maar vervolgens niets ontvangen (ook niet in spam folder). Chat bot op de site van Nmbrs geeft geen mogelijkheid tot vragen, maar leid je door een keuze menu, waarin geen mogelijkheid wordt gegeven om problemen op te lossen.

19 de março de 2023