Dette selskapet er et totalt gjennomkorrupt foretak. Uten å ha lagt inn en bestilling, får du tilsendt pakke med K2 vitamin. I mitt tilfelle ble pakken returnert, uåpnet. Etter noen dager, kom det... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Dette oppleves som et svindel foretak. Min mor har prøvd nå i et halvt år å komme seg ut at dette foretaket. Hun blir fakturert for produkter hun ikke har bestilt etter å ha sagt i fra om at hun ikke... Ver mais
Jeg opplever å få produkter jeg ikke kan bruke -K2-vitamin fordi jeg går på blodfortynnende midler. Dette var det IKKE opplyst om da jeg bestilte prøvepakke. Pakken ble returnert i uåpnet tilstand inn... Ver mais
Selskapet kontakter eldre mennesker og tilbyr gratis helsekostprodukter. Takker man ja til dette så har man for inngått abonnement. De gir seg ikke på telefon og er god på å overtale. Abonnementet kan... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
svindel
Har aldri bestilt noe der eller tegnet abonnement, men fikk allerede tilsendt vitamin k2 og magecin. Nå lurer jeg på hvordan skal jeg fjerne meg fra dere system
ADVARSEL ADVARSEL😡
ADVARSEL ADVARSEL😡
Dette firmaet er humbug og kjeltringfakter.
Bestilte en prøvepakke, og har prøvd å ringe for å avmelde meg, men de har ikke tatt telefonen. Fant ingen mailadresse, før jeg gikk på Brønnøysundsregisteret. Når jeg først kommer igjennom er de veldig avvisende til å ta avmeldingen seriøst, de sier bare at jeg ikke har varslet innenfor fristen. Jeg mener jeg ikke kan lastes for at de ikke tar telefonen, og uansett må et produkt kunne returneres. Det ønsker de absolutt ikke, og truer med inkasso hvis jeg ikke betaler. Har sendt pakken i uåpnet stand tilbake til dem, men fremdeles truer de med inkasso. Jeg har frabedt meg all kontakt med dem, og at jeg ønsker stopp i alle ledd slik at jeg slipper inkassohenvendelser. Dette kunne hun ikke stoppe. Jeg politianmelder, dersom jeg mottar noe mer fra dere i form av produkter, fakturaer eller inkasso var det siste jeg sa. Det får du bare gjøre svarte hun.
Hvor SERIØSE er et firma og produktene deres når de må tvinge produktene på kundene, spurte jeg. Hun hadde ikke noe svar annet enn å true med inkasso.
Styr unna dette firmaet...
...fått tilsendt pakker med K2 vitamin og Magecin som ikke har vært bestilt..de sender deg stadig nye pakker selv om de foregående har vært returnert. Nå fått inkassovarsel på kr 2.000 via Collectia ( som vi selvfølgelig bestrider ).
Lureri!
Aggressiv markedsføring med såkalte «gratis» prøver, og med ekstra «gratis prøve» på Magecin, som du er lurt til å trykke på for å komme videre i bestillingen. Så har du plutselig abonnement til en pris av nær kr 3000 - ingen opplysninger om angrerett eller abonnement. Bare humbug og lureri - 22 email til en håpløs kundebehandler - saken er oversendt Forbrukerrådet. Styr unna!!
Styr unna
Styr unna! Får ikke avbestilt hvis du ikke gjør det innen 14 dgr fra dagen du bestilte prøvepakken. Rekker ikke å prøve det ut. Dyrt er det også. 900,- for tre måneder. Dårlig kundeservice! Prøver å prakke på deg noe annet med en gang du ringer.
Anbefales ikke
Styr unna! Useriøst firma som med lovnad om gratis prøvepakker lurer kundene inn på dyre abonnementer uten returrett. Og ikke engang prøvepakkene er gratis. Jeg bestilte prøvepakke på K2 vitanin og Magecin. Prøvepakkene kom med regning på kr 79×2. Magecin tablettene de selger har utrolig ekkel konsistens og er vanskelig å få i seg, henger seg fast bak i halsen. De har i tillegg usedvanlig dårlig kundeservice og null returett etter første forsendelsen. Når de først har fått deg inn i systemet er de raske til å sende ut pakke nr 2. Med vitamin k2 vitamin for 3 måneders bruk og Magecin for 4 måneders bruk. Veldig dyrt også, koster kr 2893. Og null returrett. Jeg har ikke bedt om et abonnement hvor det sendes ut forbruk på 3 måneder og et annet abonnement med forbruk på 4 måneder. Dette var det ingen opplysninger om når prøvepakkene ble bestilt. Og med henblikk på useriøsiteten i dette firmaet, så kan man i tillegg lure på kvaliteten på produktene de prakker på folk...
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.