Alltid snabb leverans. Bra att man kan se vad man beställde senast och söka på sin skrivarmodell, så att det är lätt att fylla på sitt bläckförråd eller skaffa extradelar till skrivaren. De gånger mit... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Att till slut få tag på en person och förklara läget vilket ledde till en bra lösning efter problem uppstått. AI eller boot som kontakt ser jag som meningslöst då det blir goddag yxskaft och slut med... Ver mais
Tog Lite tid Då Varan Inte fans På¨Lagret 18 jan 25 . Men Fick Ett Bra mottagande via Tel. den 19 feb Där man tog bort Fraktkostnaden då det tagit en månad att få fram Varan .
Informações sobre a empresa
Sveriges billigaste leverantör av bläckpatroner, lasertoner och fotopapper. Originalprodukter och kompatibla produker för HP, Canon, Brother, OKI, Samsung, Epson, Lexmark, Xerox, Dell, Minolta med flera. Snabb leverans.
Informações de contacto
Säbygatan 6, 75023, Uppsala, Suécia
- 0470-625 45
- info@nordicink.se
- www.nordicink.se
Não respondeu a opiniões negativas
Fikk feil kassett etter brukerfeil med dårlig nettside, ikke vilje til refusjon
Søkte på nettsiden etter skriver og fikk opp riktig skriver, med liste nedenfor over fargekassetter. Bestilte disse, men det viste seg at det var feil da man skulle ha trykket på skrivernavnet en gang til for å komme til riktig liste. Selskapet var ikke villig til å refundere kassett som jeg hadde brutt forseglingen på, det var ikke mulig å finne at det var feil kasett før posen ble åpnet. Selskapet avskriver det som brukerfeil, men jeg oppfatter løsningen som villedende.
Bra urval till bra priser.
Alltid snabb leverans är det bästa.
Köpte vara för 200 kr
Köpte vara för 200 kr, frakt till box 49 kr. Skrev en siffra fel i mitt telefonnummer vilket gjorde att varan inte kunde hämtas ut. Nordicink/DHL krävde 300 kr för att ändra den felaktiga siffran (båda skyllde på varandra och sina villkor). Följden - jag förlorade 250 kr, Nordicink fick tillbaka varan och kan sälja den till någon annan. Rent lurendrejeri!
PostNords paketboxar - inte valbart
Bra, men saknar möjligheten att få leverans till PostNords paketboxar. Fin premie dock och den tackar jag för.
Efter att en AI bot inte har ett svar…
Efter att en AI bot inte har ett svar har jag väntat två dagar på att någon människa skall höra av sig. Har en printer som inte fungerar tack vara Nordicink.
Felleverans
Felleverans. Mer än femveckors mejl med robot. Krävde mina förskottspengar tillbaka . Återlevererade den felaktiga. Förhalade. Inget pip om att man just precis återbetalt förskottet, ingen ursäkt för felleverans, bara en robot.
Ingen telefon hos företaget! Bara upprepade frågor om samma hos min skrivare. Ingen ersättning för att jag levererade den felaktiga.
Själva produkten har jag inte börjat…
Själva produkten har jag inte börjat använda ännu.
Men betalningstjänsten Qliro är hopplös att använda, den fungerar inte på min dator, även om jag är inloggad.
Att till slut få tag på en person och…
Att till slut få tag på en person och förklara läget vilket ledde till en bra lösning efter problem uppstått. AI eller boot som kontakt ser jag som meningslöst då det blir goddag yxskaft och slut med kontakt
Dom är rädda för att ha kontakt med…
Dom är rädda för att ha kontakt med kunderna, mejlar man till dom så svarar AI, Ringer man till dom svarar AI , det är sista gången jag beställer hos dom, jag har varit kund i lång tid hos dom, besviken kund
Snabb och säker leverans
Prisvärda toner-kassetter och hyfsat…
Prisvärda toner-kassetter och hyfsat snabb varu-leverans.
Smidigt och lätt att få hem det i…
Smidigt och lätt att få hem det i brevlådan 🙂
Snabb leverans och kassetten passade…
Snabb leverans och kassetten passade faktiskt!
Snabb och bra servis
Dålig Kundservice
Jag villa ha en kontakt med kundsercice angående den dåliga leveranstider av EarlyBird (att undvika) men ingen tog kontakt med mig.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.