Super szybka dostawa i na prawdę mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepłem (a był środek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemności, serio. Soki są pyszne i na prawdę syte, aż... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Najlepsza dieta sokowa na świecie! Korzystałam z kuracji detox. Soki są przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiąc sama byłam w szoku, że nie podjadam, nie kusi mnie do słodkiego. Wypijałam sok i zupeł... Ver mais
Myślę że otrzymałam paczkę z towarem nie dobrej jakości po otwieraniu butelki z sokiem wyplwal i się pienił smak soku miałam wrażenie że jest ściśnięty.
To już kolejny (piąty albo szósty!), gdy korzystam z detoksu NUJA, ale po raz pierwszy z proteinowych koktajli i to jest SZTOS! Dają dodatkową energię, nie czuję głodu! Myślę, że to rozwiązanie zostan... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
NUJA powstała z pasji do zdrowego i naturalnego trybu życia. Dieta sokowa, którą oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegających toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonały sposób na rozpoczęcie zmian, których skutkiem będzie utrata zbędnych kilogramów. NUJA - świeże soki COLD PRESS Soki NUJA to pełnowartościowe świeże koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodą Cold Press, dzięki czemu zachowują wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spożywanie pozwala oczyścić organizm, wzmocnić układ odpornościowy i przyspieszyć metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana została w wielu pakietach, które łatwo dobrać do swojego trybu życia, potrzeb organizmu i zdrowia.
Informações de contacto
al. Marszałka Józefa Piłsudskiego, 05-270, Marki, Polónia
- 795 329 464
- kontakt@nuja.pl
- www.nuja.pl
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Zagubione zamówienie cd
Proszę nie pisać bzdur bo środki dalej nie zostały zwrócone.

Resposta da Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Soki po 3 dniach były już…
Soki po 3 dniach były już sfermentowane, musiałem wyrzucić połowę zamówienia

logistyka super
doskonale zapakowane. termiczne opakowanie. wszystko jak nalezy. soki od jutra. przygotowane materialy b.fajne.

Resposta da Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Świetna komunikacja i otwartość na…
Świetna komunikacja i otwartość na Klienta.
Polecam.

Resposta da Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Zakupiłam dietę detoks pięciodniowy…
Zakupiłam dietę detoks pięciodniowy soczki okazały się pyszne waga pokazała prawie 5 kg mniej jestem bardzo zadowolona na pewno nie są to pierwsze moje zakupy

Resposta da Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Soki są sycące i trzydniowa dieta…
Soki są sycące i trzydniowa dieta oparta na nich jest do wytrzymania, choć ja suplementuje się czasem sałatą z oliwą i sokiem z cytryny.
Poza tym, moim zdaniem, są smaczne i co ważne nie dosładzane jak inne soki z diet sokowych których także próbowałam.

POLECAM
POLECAM, WSZYSTKO SUPER, DOBRZE ZAPAKOWANE, W POJEMNIKU STYROPIANOWYM WIĘC WSZYSTKO NA PLUS

Podoba mi się to
Podoba mi się to, że firma podaje od razu konkretną datę, kiedy będzie przesyłka. Produkty bardzo dobrze zapakowane.

Resposta da Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Jeśli chodzi o proces wysyłki przez…
Jeśli chodzi o proces wysyłki przez firmę to nie mam zastrzeżeń ale firma kurierska mogłaby dostarczyć soki wcześniej bo paczka doszła
Do mnie po godzinę 15 i już wszystko w środku było mokre. Mam nadzieje Że nie wpłynie to ma jakość soków

super samopoczucie
Soki raczej smaczne, niektóre nawet bardzo:). Najlepsze było to, że nie czułam głodu. Spadek wagi i samopoczucie rewelacja. Trochę długi czas realizacji, ale poza tym wszystko super.

Oczyszcza, delikatnie odchudza,
Soki są przepyszne i syte,bez problemu można wytrzymać, u mnie było to 5 dni detoksu, waga troszkę w dół 1,2 kg,polecam,na pewno skorzystam ponownie

Resposta da Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Brakowało mi w przesyłce jak to…
Brakowało mi w przesyłce jak to przyjmować , musiałam szukać

....
Dostawa szybką, soki w styropianowym termosie z wkładami chlodzacymj. Wszystkie soki na 5 dni zajmują jedna niepełna półkę w lodówce. Co do smaku niektórych.... zwłaszcza zielonych..... cóż..... te soki to nie zupa pomidorowa żeby wszystkim smakowały. Ogólnie oceniam dobrze. Czekam na efekty.

Resposta da Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.