Nunido houdt zich niet aan levertijden. Dure tuinmeubelen besteld van A-Merk (Nardi Komodo). Inmiddels lopen de levertijden op naar 2-3 maanden. Prijs is verlaagd en Nunido is niet in voor compensatie... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Levering van design eetkamer stoeltjes, tuurlijk goedkoper,..(eigen schuld, ik weet het) als je iets uit in dit geval Duitsland/Hamburg haalt maar ohoh wat een drama, levering was dramatisch er wordt... Ver mais
2 (dure) lampen besteld. Had vooruit betaald. Na het lezen van de reviews toch wat geschrokken. En eerlijk is eerlijk we hadden wel onze bedenkingen.... De zorgen bleken niet nodig! Prima contact geha... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Heb een GlucoCheck meter besteld maar…
Heb een GlucoCheck meter besteld maar krijg een Oximeter, wel 28,94 euro betaald, retour gestuurd maar krijg mijn geld niet terug order 5210, het zijn oplichters in de brede zin en verbergen zich, maar de namen en rekeningen zijn bekend en er is aangifte gedaan bij de Politie ook in Engeland.
Ik bestelde GlucoCheck meter en ontving…
Ik bestelde GlucoCheck meter en ontving oximeter, die meet alleen de hartslag en zuurstof. Ik heb dat gemeld en dat er een stuk is. Ze stuurde 2 +1, maar wat in ontving was weer 2x oximeter, dus weer de verkeerde. Ik wil het terug sturen, komen ze met de vraag, als de verpakking is geopend. Staat niets in het reglement als je besteld. KOOP NIETS VAN DEZE WEBSITE, JE KRIJGT DE VERKEERDE ITEMS EN ER IS GEEN ADRES WAAR JE HET RETOUR KAN ZENDEN.
OPLICHTERS....PAS OP
OPLICHTERS....PAS OP
Half jaar geleden besteld
GEEN produkt en GELD WEG
Niet bestellen bij nunido.be. Zijn failliet!
Begin december ‘23 house doctor lepels besteld bij Nunido.be. In eerste instantie is de bestelling naar een verkeerd adres gestuurd. Na een paar weken heb ik ze gemaild en zouden ze de bestelling opnieuw versturen. Weer een paar weken later weer niks ontvangen. Vandaag krijg ik een mail dat ze failliet zijn en dat ze de mail doorgestuurd hebben naar de curator. Balen zeg!!!!!
Geen beloofde terugbetaling en communicatie onbestaande!
Op 5 november 2023 product (String - String® Pocket Metaal Wandplank) besteld met levertermijn van enkele weken. In eerste instantie volgt op 9 december een mail ivm vertraging in de levering om dan op 21 december bericht te ontvangen dat de bestelling geannuleerd wordt. Na het doorgeven van mijn betaalgegevens geeft men aan dat ik de terugbetaling binnen de 14 dagen mag ontvangen. Geen cent gezien en op mijn mails wordt er ondertussen ook niet meer gereageerd. Erg teleurstellend.
5000 euro gestolen?
Nunido annuleert op 7 dec mijn bestelling 351421 van bijna 5000 euro. Tot vandaag zag ik geen cent terug.
Reactie komt er niet meer.
niet geleverd en geen geld ⏪
Product wordt niet geleverd (al een paar maanden). Vraag ik mijn geld terug, krijg ik een mail dat ze onder curatele staan en ze niet weten of ik mijn geld terug krijg. Dus koop hier niks, ze zijn dus zo goed als failliet.
Niet bestellen hier
Niet bestellen, vroeger ging het goed. Maar na 4 weken had ik nog steeds geen nieuws ivm de bestelling. Telefonisch niet te bereiken. Na de zoveelste mail heb ik mijn rekeningnummer kunnen geven waarbij de beloofden het terug te storten aangezien artikel plots niet meer leverbaar is. De terugstorting werd gedaan door een Duitse curator, wat bevestigd dat ze inderdaad bijna failliet zijn. Gelukkig geld nog wel terug gezien.
Excellent service
We bestelden enkele barkruks. De levering werd gedaan maar merkten onmiddellijk dat er gaten in 1 van de verpakkingen waren. 2 poten waren helaas beschadigd. We hebben dit gemeld met foto's en werden enorm fijn opgevolgd. Kort nadien kregen we 2 nieuwe poten opgestuurd. Heel vriendelijke service!
I ordered a sofà but still not…
I ordered a sofà but still not delivered After 3 months! Never answer email..Just Discovery that Company went bankrupt !!!
Very bad experience..be careful
Na maandenlang wachten zonder…
Na maandenlang wachten zonder bestelling te ontvangen, nu dit krijgen :
Notre entreprise fait actuellement l'objet d'une procédure d'insolvabilité provisoire. En raison des défis qui en résultent et des directives de notre administrateur judiciaire provisoire, nous devons malheureusement annuler et rembourser votre commande.
Une livraison à temps de votre commande par le fabricant ainsi qu'une expédition à temps chez vous ne seront malheureusement pas possibles.
Nous vous remercions de votre compréhension.
Maar als ik de andere reviews hier lees, heb ik de indruk dat Nunido ook hier verschillende boodschappen de wereld in stuurt.
De volgende e-mail die ik kreeg, was de annulering van mijn bestelling met als laatste zin :'We kijken uit naar uw volgende bestelling'.
Die volgende bestelling zal alleszins nooit volgen. En nu maar hopen dat ik mijn geld terugzie- :(
Positieve ervaring.
In tegenstelling tot de negatieve recensies hebben wij een positieve ervaring met Nunido. Afgelopen dinsdag (12-12-'23) een bestelling geplaatst en betaald. Vandaag (16-12-'23) naar alle tevredenheid ontvangen.
Wat een oplichters zijn dit.
Wat een oplichters zijn dit.
Maanden wachten op de bestelling en nooit reageren op schriftelijke vragen.
En dan op eens komt de melding dat ze failliet zijn maar dat je wel een voorraad artikel er voor in de plaats kan bestellen.
Als je dat dan doet dan krijg je direct een bevestiging van je nieuwe bestelling, maar daarna komt er weer niets van leveren.
Als ik er ooit achter kom wie jij bent…
Als ik er ooit achter kom wie jij bent gaan we een stukje rijden. En er bestaat kans dat je de weg terug accuut vergeet
No contact, no product.
Paid considerable money for some hooks. No confirmation email, no contact whatsoever.
I have emailed twice with no response. Looks like I will not be getting any products or my money back.
They continue to update their website, take orders and take customers money.
Unacceptable.
Fraudeurs
Bestel hier niets! Ze zijn failliet!
Maandenlang gewacht op mijn bestelling, maar niks… Toen kwamen ze met het verhaal onder curatele te staan. Daarna nog wel wat goederen geleverd, maar NIET wat ik besteld heb in de originele order en nu al wekenlang niet bereikbaar. Schandalig dat je zo met mensen en hun geld om kan gaan… Oplichters!
Niet bestellen hier !
Niet bestellen hier !
Na twee maanden geduld, het bestelde artikel nog steeds niet ontvangen. Na aandringen sturen ze een mail dat ze bijna bankroet zijn en dat ze het bestelde artikel niet kunnen leveren, gelieve iets anders te kiezen uit hun “sale uit stock”.
Dan maar iets anders uit die stock besteld om geld niet kwijt te zijn, maar ook dit wordt niet geleverd … het is zogezegd verzonden maar het trackingnummer is niet geldig … FRAUDEURS zijn het !
Regeren niet op een mail
Regeren niet op een mail, maar leveren wel keurig de producten, je moet even geduld hebben.
Scammers!
I ordered a table top, which was said to be shipped on October 30. According to the track an trace code provided, the parcel has moved between many DHL depots in Germany, but never reached the Netherlands. Trying to get in touch with Nunido failed (I tried the chat, I tried the phone number in the Algemen Voorwaarden, I tried the form on their site, I tried emailing... Then DHL told me that the parcel was returned to Hamburg, where Nunido is located. Smells like a scam!
Bedrijf is failliet
Bedrijf is failliet! Niets meer bestellen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.