Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro de telhados e coberturas

Escrito pela empresa

Nyt-tag.com udfører alle former for nyt tag og tagrenoveringer i hele Danmark. Blandt vores absolutte specialer kan nævnes: Ståltag, Udskiftning af gamle Eternittage, Tagpaptag og Tegltag. Vi tilbyder gratis tageftersyn og tilbudsgivning uanset hvor i landet du bor, dog undtaget ikke brofaste øer. På vores hjemmeside kan du beregne pris på netop dit nye tag på få minutter.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Flot og tryg udskiftning af asbesttag – med Lindab Kliktag og nye Velux vinduer

Vi fik udskiftet vores 176 m² store asbesttag, og samtidig fik vi isat 4 nye Velux vinduer. Hele forløbet har været over al forventning. Fra første kontakt var kommunikationen klar og ærlig, og vi fik en realistisk tidsplan og prisoverslag.
I stedet for det gamle Eternit tag valgte vi et Lindab Kliktag, og vi er virkelig glade for resultatet – både æstetisk og kvalitetsmæssigt. Arbejdet blev udført hurtigt, sikkert og med stor respekt for vores hus, og ikke mindst haven. Holdet var punktligt, ryddeligt og tog alle nødvendige forholdsregler i forhold til håndtering af asbest, så vi følte os trygge under hele processen.
Resultatet er et flot, nyt tag og fire lyse, moderne tagvinduer, der giver huset et helt nyt udtryk. Alt affald blev fjernet professionelt, og området efterladt rent og pænt.
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til andre, der står over for en tagudskiftning, især hvis der er asbest involveret.

14 de agosto de 2025

Resposta da Nyt-tag.com

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse, Peter.
Det glæder os meget at høre, at hele forløbet levede op til – og endda overgik – dine forventninger. Vi ved, at udskiftning af et asbesttag kan give bekymringer om, hvorvidt arbejdet bliver udført korrekt og i henhold til lovgivningen, og derfor betyder det ekstra meget for os, at du har følt dig tryg under hele processen.

Vi er også glade for, at du er tilfreds med valget af Lindab Kliktag og de nye Velux vinduer – det giver virkelig et flot og moderne udtryk til huset.
En særlig tak for din ros til vores hold; det er altid en fornøjelse at arbejde for kunder, der værdsætter både håndværket og den måde, vi passer på hjem og omgivelser.

Tak fordi du vil anbefale os videre – det er den største anerkendelse, vi kan få.
Vi ønsker dig mange gode år under det nye tag.

De bedste hilsner

Classificada 2 em 5 estrelas

De spilder din tid

De spilder din tid.
Har haft Nyt-tag ude for at give mig et tilbud. De vendte aldrig tilbage. Jeg kontaktede dem og de kunne ikke forklare, hvorfor jeg ikke havde hørt noget. Ville kontakte mig på mail med tilbud -hørte aldrig fra dem.

16 de junho de 2023

Hej Klara,
Vi beklager din negative oplevelse.
Vi har har talt med konsulenten, og han insisterer på at have udarbejdet og tilsendt dig et tilbud.
Har du tjekket din spam-mappe for at se om tilbuddet skulle være havnet der.

Classificada 5 em 5 estrelas

En positiv oplevelse med Nyt tag

Har lige fået skiftet mit gamle B6 eternit tag fra 1969 til et nyt B6 eternit tag. Det har været en rigtig positiv oplevelse lige fra tilbud og udførsel. har styr på tingene, holder tidsplan og økonomi. Derudover er hans sjak vildt effektivt og gode til at rydde op undervejs - de klarede faktisk det hele på bare 5 dage. Endelig er resultatet blevet virkelig flot så vi kan derfor roligt anbefale nyt-tag.nu til andre

20 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Fusk.

Fusk.
Fik tilbud i oktober 2020. Skulle være færdig med tag i november 2020. Kom første gang efter mange undskyldninger i januar 2021.
Nu har mit tag stået med lægter siden og de er som sunket i jorden. De har siden januar lavet tagrende med det resultat at alt vandet nu løber ned gennem mine underbrædder da de ikke har sat de nye plader på. Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med dem.
Hold jer væk.

6 de junho de 2021

Flot nyt tag

vi indhentede to tilbud på renovering af eternittag og nyt-tag.com var en del billigere end det andet firma og så kunne de komme med kort varsel. De tog hensyn til ikke at rive det gamle tag af i regnvejr, så derfor har det trukket lidt ud. Vi er meget tilfreds med arbejdets udførelse, huset ser ud som nyt.
( der var ryddet pænt op, da de forlod pladsen).
Tilbudsprisen holdt 100%
Hilsen Margit Mortensen og Niels Hansen

18 de dezembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Veludført arbejde til god pris

Peter og Patrick gav klart det bedste tilbud på nyt tag og leverede varen. Arbejdet blev forsinket lidt, men ellers var kommunikationen fin, så det var en god oplevelse at være kunder hos dem. En klar anbefaling herfra.

8 de outubro de 2020

Resposta da Nyt-tag.com

Tusind tak for de pæne ord og tillykke med jeres nye tag.

Varmt anbefales

Jeg fik lagt nyt tag af Patrik og Peter og man må sige de lever op til mine forventninger, jeg er super tilfreds med mit nye tag, alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, kan varmt anbefale dem til dit tag projekt.

29 de fevereiro de 2020

Nyt-tag.com

Nyt-tag.com (Peter og Patrick, som vi havde på vores tagprojekt) er fleksible og dygtige til deres arbejde. De arbejder hårdt, hurtigt og præcist. Herudover kunne jeg isærdeleshed godt lide, at de svarer rigtig hurtigt på mails og opkald. Vigtigst af alt, så ser vores nye tag rigtig godt ud. Det hele til en meget fornuftig pris. Jeg kan varmt anbefale.

30 de novembro de 2019

Hej Michael,
Tak for din flotte anmeldelse her på trustpilot.
Det glæder os at du er tilfreds med det nye Metrotiletag. Vi takker dig og din kone for god behandling, herunder varm kaffe, småkager og chokolade hver dag - Super dejligt.
Vi ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår.

Mvh.

Vores hus blev forvandlet

Vores hus blev forvandlet
Peter og Patrik har forvandlet vores hus fra at have et træt 60'er look, til en flot klassisk villa.
På hjemmesiden nyt-tag.com skulle der blot tastes få oplysninger ind, til tilbudsberegningen, hvorefter Peter var hurtig på tasterne med et svar og en pris. En fast pris på arbejdet der har holdt til sidste krone. Materialer ankom som aftalt, og arbejdet påbegyndt til tiden, og taget er blevet fantastisk flot og der er blevet kælet for detaljerne.
Kvaliteten af arbejdet er i top, og det til en pris der ligger langt under de øvrige tilbud vi hentede på arbejdet.
Tak til Peter og Patrik for fantastisk arbejde.

28 de novembro de 2019

Hej Jens,
Vi er rigtigt glade for din fine anmeldelse og at du er tilfreds med dit nye tag.
Vi takker for god behandling, god kaffe, og ønsker dig en glædelig jul og godt nytår.

Mvh.
Nyt-tag.com

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais