Ordered coffee table and four stools set on 17th Jan'23. Prepaid order. Not received till now. I have been writing to Abhishek couple of times, no response. This is a fraud company.
Leia as opiniões dos outros
It is a wonderful store. But not convinient in terms of shoping cart avaiاablility. It makes costumers especially elders uncomfortable.Mostly the outside carts are gone to soon. The inside little re... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste mulige service! Gode priser og fantastiske ansatte! Ejeren Mads er også selv en friskere fyr som gerne tager en snak med sine kunder, og fortæller sin ærlige mening om produkterne han sælger, i... Ver mais
A empresa respondeu
Dejligt firma, prøvede at kontakte dem en fredag eftermiddag, fordi jeg ville afhente en ordre inden de sendte den afsted om lørdagen. De tog ikke telefonen, jeg lagde en besked på tonen. En gut ringe... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Polar, Palace, Butter Goods, GX1000, Pasteelo, New Balance Numeric, Vans, Stan Ray, Thrasher, Vans, Quasi, Dickies og mange flere brands. Dansk eget forretning med personale som har mange års erfaring.
Informações de contacto
Perlegade 51, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- info@oceanstore.dk
- www.oceanstore.dk
Fed butik og awesome betjening.
God oplevelse
God pris, hurtig ekspedition. Hentede den købte jakke i butik hvor jeg blev mødt med smil og god stemning. Har altid haft gode oplevelser hos Oceanstore i Sønderborg :)

Resposta da Oceanstore
Virkelig fed butik med et bredt udvalg…
Virkelig fed butik med et bredt udvalg og super god service... Thumbs up herfra!
Super god service 10/10
Super god service 10/10
Jeg bestilte en trøje gennem deres hjemmeside, hvor den kom hjem under et par dage. De havde også lagt et par super fede klistremærker med i pakken, som var super fedt!!
Butikbesøg kan også anbefales meget. Medarbejder er super søde og meget hjælpende, angående det man vil købe, og så hjælper de også med at få dit fit til at ligne bangers:)
Mega fed butik med rigtig god service
Mega fed butik med rigtig god service! 5 stjerner herfra
Bestilte varer igår og fik dem idag
Bestilte varer igår og fik dem idag , hurtig service og god pris
Meget indbydende butik med et rigtig…
Meget indbydende butik med et rigtig godt varesortiment og super god betjening. Fantastisk kundeservice - både i den fysiske butik og online. Kan varmt anbefales!
Formidabel service!!!
Formidabel service!!! Man føler sig altid velkommen og får en god vejledning. Fede varer til gode priser
Super flot butik.
Super flot butik.
God gedigen service som den skal være og fede mærker.
Har kun gode oplevelser med Ocean Store
Brugervenlig hjemmeside
Brugervenlig hjemmeside, så fik bestilt let og hurtigt uden problemer og min levering kom til tiden 👌
så Kun ros herfra
Bedste skateshop i dk!
Super god service og et perfekt udvalg af varer! Lækker hjemmeside + hurtig levering!
Topklasser service
Var nede i butikken i Sønderborg, helt perfekt service, og det samme gælder på hjemmesiden. Mega lækre varer, til gode priser, og samme tilbud i butikken som på hjemmesiden, super godt.
Endnu en gang super!
Endnu en gang mega tilfreds med mit køb
Altid et fedt udvalg og super god betjening!
Tak Oceaaaan!
kun gode ting herfra
kun gode ting herfra. gode produkter, god leveringstid og super rar costumerservice
Penge hævet uden levering
Min søn bestilte skaterudstyr på nettet. Desværre gik bestillingen trods mange forsøg ikke igennem og han fik ikke en bekræftelse. Alligevel blev betalingen hævet på hans kort dagen efter, så vi regnede med at bestillingen alligevel var gået igennem. Der skulle være 3-4 dages leveringstid, men en uge senere var der ikke kommet noget, så jeg ringede til butikken. De kunne ikke se en ordre og undrede sig over at der var hævet penge. Jeg måtte sende et bevis for at pengene var hævet og kunne så få lov til at hente delene i butikken i Herning... Da jeg afhentede varerne spurgte jeg i butikken om de ville give min søn en kasket som plaster på såret - men det ville de ikke.
Hmm, ret dårlig kundeservice, synes jeg. Og jeg er uforstående overfor at pengene kan blive hævet, når ordren ikke er gennemført... Forretningen gav Nets skylden for dette, men det kan jeg som kunde ikke bruge til noget. Jeg synes at det ville klæde butikken at påtage sig ansvaret og ikke bortforklare. Og jeg synes at en kompensation ville have været på sin plads - og som minimum en ordentlig undskyldning.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.