Oebageren Opiniões 22

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi besøgte øbageren i forbindelse med en tur til Møn. Brød og croissanter var ualmindelig lækkert. Kaffen var virkelig god - lavet med kærlighed. Tak for rigtig fin betjening og god bagværk.

Classificada 5 em 5 estrelas

En bager med hjertet det rette sted ❤️ Rettidig samvittighedsfuldhed og god moral siger noget om de kvaliteter en sand bagersvend må have for at stå ved sin medmenneskelighed på trods af hadefuld chi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold da op. Jeg er lige blevet anklaget for at være racist fordi jeg udtrykte i min tidligere anmeldelse at jeg ikke synes man skulle udtrykke sine politiske holdninger i sin forretning . Tror ikk... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Super lækkert

11 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Her får du det lækreste brød!

Super lækkert brød sidst jeg var der, bestemt ikke sidste gang jeg køber det inde. God betjening og altid højt humør🌸
Glæder mig til at skulle til Sjælland igen næste gang og lægge visit!

16 de agosto de 2024

En bager med hjertet det rette sted ❤️

En bager med hjertet det rette sted ❤️
Rettidig samvittighedsfuldhed og god moral siger noget om de kvaliteter en sand bagersvend må have for at stå ved sin medmenneskelighed på trods af hadefuld chikane. Jeg glæder mig til at komme og besøge dit bageri og smage velbagt kvalitetsbrød.

21 de fevereiro de 2025

Du er en Bager

Du er en Bager
Du er en ❤️
Du er en god mand
Du er den bedste Bager Din brød er bare den bedste og tak at du har dit hjerte ♥️ på Plads 🇵🇸

21 de fevereiro de 2025

Jeg elsker Øbageren

Jeg elsker Øbageren! Hver gang jeg træder ind, mødes jeg af en hyggelig stemning og en duft af friskbagt brød. Alt smager utroligt friskt og vidunderligt og man kan virkelig mærke passionen for godt håndværk. Det er uden tvivl min favoritbager!

20 de fevereiro de 2025

Fantastisk bager

Fantastisk med en bager, der går imod det igangværende folkemord. Hvis bare, der var flere mennesker, som gik op i fred og brød❤️

18 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har altid fået fantastisk service

Jeg har altid fået fantastisk service, hver gang jeg har handlet hos dem. Hvis du går op i økologi, kan de varmt anbefales! Det er dyrere end Føtex’ bageri, men kvaliteten er også derefter – man får virkelig, hvad man betaler for.

17 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg mener ikke man skal støtte terror…

Jeg mener ikke man skal støtte terror og det gør denne bager åbnelyst. At kalde det for modstandskamp at kidnappe, myrde, voldtage, brænde levende, få skåret halsen over, er ikke modstandskamp men barbari. Det har intet med surdejsbrød af gøre. Meget ubehageligt.

2 de janeiro de 2025

Overpris

Overpriser, eller en medarbejder der er dårlig til hovedregning…. ved godt at når man vælger øko, vælger man også at betale lidt ekstra for at passe på miljøet, MEN…. 335 kr. for to boller med smør, en croissant og to hyldeblomstsaft på 25 cl.!!!! det er liiiige i overkanten

5 de dezembro de 2024

Hold da op

Hold da op.
Tror ikke helt ejerne ved hvad en racist er, prøv og slå det op først .
Håber jeres butik overlever selvom i har så grim en opførsel overfor andre .

5 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais