Har bestilt fra Oishii i Ringsted i efterhånden mange år, det er uden tvivl den bedste sushi jeg nogensinde har fået. Sushi stykkerne er perfekt størrelse og smagende er forskellige selv når man best... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
TOP kvalitets sushi i Ringsted! Er i mange år kommet i Ringsted og altid super sød og professionel betjening. Har spist der tre gange i selve restauranten, vi anvender primært take away. Sushi er fris... Ver mais
Aarhus. Bestilte online. +40 min før man kunne vælge afhentning. Det er Valentine, så tænkte det var vilkårene. Ved ankomst - 12 personer udenfor, 20+ indenfor. Rent cirkus. Ingen mad er klar. S... Ver mais
Oishii i Ringsted. Vi var de heldige vindere af Facebook-konkurrencen “All you can maki”. Uden tvivl Danmarks bedste sushi! Lækker mad, flot restaurant og sød betjening. Absolut topkarakter og en anbe... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Midt i Ringsted-by på Sjælland finder du restaurant Oishii, hvor kvaliteten af maden, de fysiske rammer og den kompetente betjening i samhørighed skal sikre, at du tager herfra med lækker oplevelse.
Informações de contacto
Tinggade 1, 4100, Ringsted, Dinamarca
- 5761 6666
- info@oishii.dk
- www.oishii.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Nice waitress
I had a very nice experience with Ouishi sushi in Aarhus C - a sweet waitress named Veronica welcomed me very warmly and gave me really great service. She was down-to-earth, fully present, and took her time with me.
Hurtig levering og god service
Har bestilt mange gange som take -away i Århus. Deres lakse menu er altid frisk -og lækkert anrettet. Rejechips med som lidt ekstra - uanset om man er til dem eller ej. Hurtig levering på en fredag.
Det smager meget godt god service meget…
Det smager meget godt god service meget roligt og gode priser
Skuffende oplevelse
Vi bestilte mad den 22/6/25 på min fødselsdag, det var vores ynglings menu. Som vi har fået i mange år og været super tilfreds med det. Men denne gang -hold da op en ryddet butik vi fik. Stykkerne gik fra hinanden, de lå mega mærkelig i boksen. De var slet ikke pyntet som de plejer. Meget skuffende oplevelse.
Absolut det bedste Sushi vi har
Absolut det bedste Sushi vi har
Aller højeste kvalitets sushi
Aller højeste kvalitets sushi, vores absolut foretrukne sushi restaurant👌🏽
Spist der mange gange, altid lækkert.
Bestilt takeaway løbende siden åbningen og alt har altid været perfekt.
Personalet altid oplagt og super servicemindede. Forbliv på dette høje niveau🍣🍣
Lækker mad og rigtig god service
Lækker mad og rigtig god service!
Vi kommer igen.
Aarhus.
Aarhus.
Ved ankomst - 12 personer udenfor, 20+ indenfor. Rent cirkus. Ingen mad er klar. Stakkels frontpersonale.
Man må simpelthen stoppe med at takke ja til ordre, man ikke kan levere. Det er for grådigt. Nu står en sur folkemængde
Altid lækker mad
God betjening, og virkelig lækker mad. Den bedste restaurant i Ringsted, hvis man vil have kvalitetssushi/japansk.

Resposta da Oishii
Absolut noget af det bedste sushi vi…
Oishii RINGSTED
Absolut noget af det bedste sushi vi har spist. Friskt og super lækkert.
Det er 3 gang vi besøger restauranten og alle gang her været perfekt.

Resposta da Oishii
Vi var i går inde og spise på oyisi…
Vi var i går inde og spise på oyisi sushi Tønder. Mig min kæreste og 2 børn. Jeg begyndte 2 timer efter vi havde været der, at få meget ondt i maven. Og vi ligger alle 4 nu med dårlig mave……
Jeg anbefaler ingen at spise der. Og maden lever heller ikke op til prisen. Kommer aldrig igen…….

Oishi i Ringsted
Sushi in general “ is not my cup of tea” and I have it extremely rear , but after I had take away from Oishi in Ringsted I might say it’s not last time. Pleasant restaurant I can see, I had both warm and cold food that were tasty, nice quick service , money all worth it
Warmly recomand
Best regards Natalie
Havde dårlig mave og madforgiftning…
Havde dårlig mave og madforgiftning efter mit besøg hos jer, kan klart ikke anbefales
Havde været 0 stjerner hvis det var muligt

ALT for dyrt
ALT for dyrt! Langsom betjening. Ingen smag i den wok vi bestilte, med kedelige grøntsager og max 3 stk. kød i. Øv oplevelse.
Lækker sushi og god service
Lækker sushi og god service! Har haft mange bestillinger både i restauranten og take away. Aldrig haft noget at beklage over.
Dårligste sushi sted i byen
Dårligste sushi sted i byen! Der var et kæmpe langt, sort hår i et af vores sushi stykker. Det eneste de ville give os var 10% rabat på vores mad. Dælme ringe kundeservice.
Første gang
Første gang, men ikke sidste gang. Det var rigtig godt og masser af sushi på båndet hele tiden.
Super lækker sushi, og god servive
Vi har fået mad fra Oishii Ringsted MANGE gange. Det har altid været helt fantastisk…Denne gang manglede der bare lige til én person i bestillingen da vi kom hjem med det. Vi ringede til dem, og det kunne de godt se på det på det beløb der var betalt, og det vi havde fået med.
Straks lavede de en menu mere, og leverede den hos os. De beklagede meget, men jeg kan garantere at vi fortsætter med at købe vores sushi dér🥳
Dårlig service …
Dårlig service vil give dem 0 hvis jeg kun,mederbejderne kikker skævt på en maden var dårlig
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner, havde jeg gjort det! Min kone og jeg var inde og spise på valentinsdag.
Dels var maden af utrolig ringe kvalitet. Alt var koldt og slasket, som om det var lavet dagen før. Bilkas sushi er sikkert bedre.
Dels var selve oplevelsen virkelig ubehagelig. Der var total kaos og hverken styr på bestillinger eller i køkkenet. Der var kø helt til udgangen. Det var upassende og ubehageligt at side og spise når der stod 10-20 personer fra Wolt, Just-Eat og andre par som ventede på et bord. Der var ingen plads i restauranten. Folk stod mindre end 5 cm fra os. Og der var utrolig larmende og slet ikke hyggeligt.
Vi sætter aldrig nogensinde vores ben der!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.