Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt fra Oishii i Ringsted i efterhånden mange år, det er uden tvivl den bedste sushi jeg nogensinde har fået. Sushi stykkerne er perfekt størrelse og smagende er forskellige selv når man best... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

TOP kvalitets sushi i Ringsted! Er i mange år kommet i Ringsted og altid super sød og professionel betjening. Har spist der tre gange i selve restauranten, vi anvender primært take away. Sushi er fris... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Aarhus. Bestilte online. +40 min før man kunne vælge afhentning. Det er Valentine, så tænkte det var vilkårene. Ved ankomst - 12 personer udenfor, 20+ indenfor. Rent cirkus. Ingen mad er klar. S... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Oishii i Ringsted. Vi var de heldige vindere af Facebook-konkurrencen “All you can maki”. Uden tvivl Danmarks bedste sushi! Lækker mad, flot restaurant og sød betjening. Absolut topkarakter og en anbe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante

Escrito pela empresa

Midt i Ringsted-by på Sjælland finder du restaurant Oishii, hvor kvaliteten af maden, de fysiske rammer og den kompetente betjening i samhørighed skal sikre, at du tager herfra med lækker oplevelse.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Nice waitress

I had a very nice experience with Ouishi sushi in Aarhus C - a sweet waitress named Veronica welcomed me very warmly and gave me really great service. She was down-to-earth, fully present, and took her time with me.

3 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Har bestilt mange gange som take -away i Århus. Deres lakse menu er altid frisk -og lækkert anrettet. Rejechips med som lidt ekstra - uanset om man er til dem eller ej. Hurtig levering på en fredag.

10 de outubro de 2025

Skuffende oplevelse

Vi bestilte mad den 22/6/25 på min fødselsdag, det var vores ynglings menu. Som vi har fået i mange år og været super tilfreds med det. Men denne gang -hold da op en ryddet butik vi fik. Stykkerne gik fra hinanden, de lå mega mærkelig i boksen. De var slet ikke pyntet som de plejer. Meget skuffende oplevelse.

21 de junho de 2025

Aller højeste kvalitets sushi

Aller højeste kvalitets sushi, vores absolut foretrukne sushi restaurant👌🏽
Spist der mange gange, altid lækkert.
Bestilt takeaway løbende siden åbningen og alt har altid været perfekt.
Personalet altid oplagt og super servicemindede. Forbliv på dette høje niveau🍣🍣

14 de fevereiro de 2025

Aarhus.

Aarhus.

Ved ankomst - 12 personer udenfor, 20+ indenfor. Rent cirkus. Ingen mad er klar. Stakkels frontpersonale.

Man må simpelthen stoppe med at takke ja til ordre, man ikke kan levere. Det er for grådigt. Nu står en sur folkemængde

14 de fevereiro de 2025

Altid lækker mad

God betjening, og virkelig lækker mad. Den bedste restaurant i Ringsted, hvis man vil have kvalitetssushi/japansk.

9 de julho de 2024

Kære Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er vi galde for at høre.
Vi glæder os til at se jer en anden gang! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut noget af det bedste sushi vi…

Oishii RINGSTED
Absolut noget af det bedste sushi vi har spist. Friskt og super lækkert.
Det er 3 gang vi besøger restauranten og alle gang her været perfekt.

5 de julho de 2024

Kære Birgit

Mange tak for jeres besøg og anmeldelse!
Det er dejligt at høre. Vi glæder os til jeres næste besøg.

Med bvenlig hilsen

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var i går inde og spise på oyisi…

Vi var i går inde og spise på oyisi sushi Tønder. Mig min kæreste og 2 børn. Jeg begyndte 2 timer efter vi havde været der, at få meget ondt i maven. Og vi ligger alle 4 nu med dårlig mave……
Jeg anbefaler ingen at spise der. Og maden lever heller ikke op til prisen. Kommer aldrig igen…….

3 de julho de 2024

Hej Anne

Din anmeldelse omhandler en anden sushi restaurant.

Vi befinder os i Ringsted og har intet med den restaurant du beskriver at gøre. Jeg skal derfor bede dig om at slette anmeldelse eller rette din anmeldelse mod dem.

Oishi i Ringsted

Sushi in general “ is not my cup of tea” and I have it extremely rear , but after I had take away from Oishi in Ringsted I might say it’s not last time. Pleasant restaurant I can see, I had both warm and cold food that were tasty, nice quick service , money all worth it
Warmly recomand
Best regards Natalie

4 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Havde dårlig mave og madforgiftning…

Havde dårlig mave og madforgiftning efter mit besøg hos jer, kan klart ikke anbefales

Havde været 0 stjerner hvis det var muligt

26 de abril de 2024

Resposta da Oishii

Vi er rigtig kede af at læse den anmeldelse du har skrevet om os.

Vi er først kommet på trustpilot nu og vi kan se mange anmelder her på Trustpilot har forvekslet os med andre sushi restauranter. Vi kender ikke til den oplevelse, som du har beskrevet.

Jeg vil derfor først fremmest høre om din anmeldelse handler om Restaurant Oishii i Ringsted på Sjælland?

ALT for dyrt

ALT for dyrt! Langsom betjening. Ingen smag i den wok vi bestilte, med kedelige grøntsager og max 3 stk. kød i. Øv oplevelse.

16 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækker sushi, og god servive

Vi har fået mad fra Oishii Ringsted MANGE gange. Det har altid været helt fantastisk…Denne gang manglede der bare lige til én person i bestillingen da vi kom hjem med det. Vi ringede til dem, og det kunne de godt se på det på det beløb der var betalt, og det vi havde fået med.
Straks lavede de en menu mere, og leverede den hos os. De beklagede meget, men jeg kan garantere at vi fortsætter med at købe vores sushi dér🥳

8 de março de 2024

Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner

Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner, havde jeg gjort det! Min kone og jeg var inde og spise på valentinsdag.

Dels var maden af utrolig ringe kvalitet. Alt var koldt og slasket, som om det var lavet dagen før. Bilkas sushi er sikkert bedre.

Dels var selve oplevelsen virkelig ubehagelig. Der var total kaos og hverken styr på bestillinger eller i køkkenet. Der var kø helt til udgangen. Det var upassende og ubehageligt at side og spise når der stod 10-20 personer fra Wolt, Just-Eat og andre par som ventede på et bord. Der var ingen plads i restauranten. Folk stod mindre end 5 cm fra os. Og der var utrolig larmende og slet ikke hyggeligt.

Vi sætter aldrig nogensinde vores ben der!

14 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais