OmidBikes Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De dag dat m'n zoontje z'n Trike mocht uitpakken! Geweldig voor hem! Hij heeft er al enthousiast op gereden tezamen met zijn broer die er eerder ook 1 heeft gehad! Er was alleen 1 kleine teleurste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Aankoop heel goed verlopen. Het model dat we hadden gekozen kwam onverwacht toch even in stockbreuk, onmiddellijk kregen we een evenwaardig alternatief aangeboden of keuze om dagje langer te wachten (... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service ervaren hij deze winkel. Online een elektrische step besteld na telefonisch contact. Step was snel/de volgende dag geleverd. De step wilde echter na een dag niet opladen. Na overleg met... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

DYU D3F elektrische opvouwbare fiets online gekocht. Aardig wat goedkoper dan elders, snelle levering (voor nog geen 10 euro bezorgkosten, optie om het op locatie te Breda op te halen, dus fijn dat d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

Informação fornecida por diversas fontes externas

Omidbikes Breda heeft voor iedereen een fiets. Of u nu opzoek bent naar een Omafiets, kinderfiets, transportfiets, jongensfiets, meisjesfiets, damesfiets, vouwfiets of elektrische kindervoertuigen op accu. Wij hebben het allemaal en leveren direct uit ...

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

277 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas Op!! Soms krijg je niet wat je koopt.

Helaas kan ik niet zeggen dat ik tevreden ben met mijn aankoop. Voor mijn dochter van 3 heb ik haar EERSTE fiets gekocht. Na lang zoeken eindelijk een mooie gevonden en besteld bij een andere leverancier. Deze bleek veel te groot te zijn en moest ik dus teruggeven. Na gezocht te hebben online voor een kleiner model, zag ik dat OmidBikes deze, precies dezelfde, fiets had. Ik had ze nog gebeld of het idd zo was en zij zeiden volmondig JA! Toen ik heb ontving, bleek het een hele andere fiets te zijn. Andere kleuren, ander model, etc. Toen ik ze belde kreeg ik te horen dat het wel dezelfde fiets is maar een ouder model. Belachelijk dat ik dan niet de foto te zien kreeg van het model wat ze hadden. Ze hebben mij gewoon bedrogen door een foto te plaatsen om mij te lokken om te kopen. Ze hadden 15 Euro aangeboden om terug te geven of ik kon de fiets terug geven. Ze weten enkel niet hoe erg dat voor mijn dochter was om de fiets weer in te pakken en terug te sturen. Voor haar was het gewoon belangrijk om haar eerste fiets te kunnen gebruiken. Voor mij als ouder, kijk nu de hele tijd naar een lelijke fiets. Maar aangezien mijn dochter het wilde hebben, heb ik gekozen voor de schamele 15 euro compensatie. In mijn ogen heb ik nu geld weggegooid voor een lelijke fiets. Het feit dat ik het terug kon geven en geld terug kon krijgen weegt niet op tegen het liegen van dit bedrijf. Ik zal nooit meer iets bestellen bij ze. Ik voel mij absoluut in de maling genomen door OmidBikes.

24 de dezembro de 2020
logótipo da OmidBikes

Resposta da OmidBikes

Geachte heer Tjook,

Het is vervelend om uw (negatieve) bericht te lezen, maar dit zorgt ervoor dat wij onze dienstverlening in de toekomst kunnen verbeteren, hierom enorm bedankt.

In een bedrijf waar mensen werken komt het wel eens voor dat er fouten gemaakt worden (vooral na de drukte met BlackFriday, sinterklaas en Lockdown). De kunst is alleen om het zo goed mogelijk op te lossen. Nadat u (telefonisch) aangaf dat u een verkeerde fietsje heeft ontvangen. Hebben wij u gelijk aangeboden om het fietsje terug te sturen. Dit wilde u niet omdat uw dochter het fietsje prachtig vond. Om onze fout te compenseren hebben wij uit eigen initiatief aangeboden om u als ouder (financieel) tegemoet te komen. Het is zeker niet de bedoeling van ons geweest om u in de maling te nemen. Wij annuleren liever bestellingen dan dat wij een product verkopen die niet voldoet aan de verwachtingen van onze klanten!

Wij zijn ervan bewust dat onze producten voor kinderen een emotionele waarde hebben. Hierom doen we ontzettend hard ons best om kwalitatief en duurzame producten te verkopen. In ons ogen is er niets ergers dan een kind die ontevreden is met zijn fietsje of elektrische kindervoertuig op accu.

U heeft destijds zelf de keuze gemaakt om het fietsje niet naar ons te retourneren. U heeft geen geld weggegooid, want uw dochtertje fietst met een glimlach op haar nieuwe fietsje. Het fietsje dat u steeds lelijk noemt is in de ogen van veel anderen een prachtige fiets en ik denk ook in de ogen van uw dochtertje, want anders had ze het fietsje wel terug laten sturen.

Nogmaals dank voor uw feedback. Wij stellen het enorm op prijs. Voor uw dochtertje veel fietsplezier gewenst :)

Met vriendelijk groet,
Alex

1000% aanrader!!!

1000% aanrader!!!
Ik heb 3 x een bestelling verkeerd geplaatst. Toch ben ik heel goed geholpen en heb ik het juiste product ontvangen wat ik graag wilde. Het product is trouwens ook beter dan ik had verwacht en mijn zoontje is er helemaal weg van! Ons volgende aankoop wordt een quad voor mijn dochtertje.

7 de dezembro de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Erg snelle levering

Erg snelle levering. Leuke loopauto. Jammer dat de handleiding in Duits is en onduidelijk. De gepersonaliseerde kenteken valt erg tegen,Is gewoon een sticker en sticker is niet netjes recht gesneden

27 de outubro de 2020