Persoonlijk contact als er toch iets misloopt is zeer gewaardeerd. Snelle respons. Probleem werd snel gevonden en bestelling kwam zodoende toch nog op tijd! Alle lof! Top! Kwaliteit van producten alti... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ondanks voor 16 uur besteld niet de volgende dag geleverd maar toch een vlotte afhandeling voor levering en goed verpakt. Bestelling moest naar België dus dit kan wat langer onderweg zijn met Bpost.
Schnelle Lieferung, es hat gewirkt, die 🐁 ist aus dem Haus, vielleicht könnte man die klebplättchen ein bisschen größer machen ca.20×30 cm. , wäre handiger🤗🤔🫡😜 ansonsten preiss und Lieferung best... Ver mais
Men heeft een zending vergeten mee te sturen, ik belde vertelde het en het werd direct geregeld en opgestuurd. Heel goede aandacht voor wat de client verteld en een heel positieve reactie van hun hier... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij zijn dé webshop met de meeste en beste producten om zelf ongedierte te bestrijden. Bij Ongediertewinkel.nl staat de klant voorop en met ons hele team zorgen wij dat onze klanten op een voordelige en snelle manier van hun ongedierte af komen! Voor elke situatie een snelle en effectieve oplossing voor ongenode gasten die uw omgeving verpesten. Lekker makkelijk en voordelig! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van professionele producten waarmee u zelf ongedierte kunt weren en/of bestrijden. Ongediertewinkel: uw specialist op het gebied van muizen bestrijding, ratten bestrijding, houtworm en boktor bestrijding, wering van mollen en marters, vogelwering en de bestrijding van kruipende en vliegende insecten, zoals: mieren, vliegen, kakkerlakken, bedwantsen, spinnen, vlooien, fruitvliegjes, wespen, zilvervisjes, etc. Waarom kiezen voor Ongediertewinkel? - Laagste prijsgarantie - Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! - Gratis verzending vanaf €40,- - Kies uw bezorgmoment
Informações de contacto
De Oude Werf 56, 1851 PW, Heiloo, Holanda
- 0725324507
- info@ongediertewinkel.nl
- www.ongediertewinkel.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 63% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snel binnen en van goede kwaliteit
Prima bedrijf
Prima bedrijf, heeft wat ik nodig heb en zitten bij me in de buurt. Ik heb al veel vaker bij ze besteld en altijd netjes op tijd gekregen wat ik heb gevraagd. Helemaal goed!
Een bedrijf wat doet wat u vraagt
Een bedrijf wat doet wat u vraagt , goede uitleg en bellen ook terug als ze niet gelijk een antwoord hebben erg netjes
Producten volgens wens
Producten volgens wens. Levering eerste werkdag ipv dag erop (zaterdag), wat licht vervelend was, maar aanvaardbaar
De levering was zeer snel en goed…
De levering was zeer snel en goed verpakt.
na ontvangst direct het apparaatje voor zien van de juiste batterijen en aangezet, tot nu toe heb ik nog geen duiven meer op mijn balkon gezien.
Levering zeer traag!!
Ik wacht al enkele weken op m'n bestelling. Om de paar dagen komt er een mail met tips om de bestrijding te verbeteren, maar zonder producten valt er niets te bestrijden. Eén product zou niet op voorraad zijn, maar stuur dan alvast de rest op.
Op mails reageren ze erg vriendelijk, maar daarmee heb ik m'n producten nog steeds niet in huis. Erg jammer, want ik had een goed gevoel bij dit bedrijf.

Resposta da Ongediertewinkel.nl
Goede producten sensoren werken goed…
Goede producten sensoren werken goed tegen de velsmuisjes
Ongedierte verjager werkt wel maar merk…
Ongedierte verjager werkt wel maar merk nog weinig resultaat. Heb het nu 2 weken , duurt misschien nog wat langer,wacht dus nog 3 weekjes af.
De spullen die ik heb besteld
De spullen die ik heb besteld, zijn snel verstuurd.
Snel in huis. Werkt goed.
Snel in huis.
Snel 2 muizen op de lijmvellen.
Ben er blij mee.
Dankjewel.
Plus & min punt
Snelle levering =puspunt
maar sterk minpunt om voor retour 5,95 te moeten betalen terwijl voor bezorging ook al 5,95 is betaald vind ik te gek.

Resposta da Ongediertewinkel.nl