Optikhuset FrederiksbergOpiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købt briller her for 3 år siden og igen nu. Jeg har begge gange haft en fantastisk god oplevelse og meget fornuftige priser. Denne gang var det en dame som både tog synsprøve og hjalp med udvælgelse... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop fået sat nye glas i et 50 år gammelt brillestel og det har været en stor fornøjelse. Synsprøven var behagelig og servicen efterfølgende kompetent. Personalet er venlige og oprigtigt inte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Optikhuset laver de bedste briller med rigtig god glas kvalitet, hvergang, testet gennem 16 år, til særdeles fornuftige priser. Seriøs og ansvarlig brillebutik, dejligt at I findes, tak. Prøvede en g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Verdens bedste Optiker! Once you go Optikhuset…er der ikke noget der rimer på andet end…”beruset”… af jeres service, ekpertise, nærvær! Det kan ikke gøres bedre! Og i en tid hvor alt er hurtig og bill... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Oculista

Escrito pela empresa

OPTIKHUSET sælger kvalitetsbriller og gode glas fra Essilor. Altid markedets bedste priser

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Den 13-03-2014 købte jeg briller i Optikhuset på Falkoner Allé.
Den 24-11-2014 falder venstre glas ud, og det sker igen den 09-02-2015.
Den 11-02-2015 skriver jeg en klage til Optikhuset, fordi jeg mener der må være noget galt med brillestellet. De skriver følgende tilbage " Jeg kan godt forstå Deres bekymring, men det skyldes udelukkende manglende fastgørelse af en skrue"
Da det første glas faldt ud betalte jeg 987,50 for et nyt glas. Anden gang glasset faldt ud var jeg så heldig at finde glasset.
Jeg mener at når Optikhuset skriver at "det skyldes udelukkende manglende fastgørelse af en skrue" bør få refunderet de kr. 987,50 for det brilleglas der faldt ud. Det ønsker Optikhuset imidlertid ikke med den begrundelse at "Titanium briller har tendens til at skruer kan løsne sig grundet titaniums egenskaber".
Jeg talt med 2 forskellige lokale optikere, de aldrig haft det problem med at skruer på Titanium briller kan løsne sig. Begge optikere var enige om at skruen fra starten ikke var sat ordentligt fast og at der måske er en konstruktionsfejl i brillen.
Jeg kan ikke forstå at Optikhuset ikke refunderer de kr. 987,50 jeg betalte den 24. november 2014. Det vil også være god service over for kunden, hvis man ønsker at beholde dem som fremtidige kunder.
Mit forslag er derfor, at jeg får pengene retur for brillerne samt at I refunderer mig beløbet for brilleglasset jeg har betalt for. Jeg har nu har mistet tiltroen til Optikhuset fordi jeg mener at kvalitet og pris ikke hænger sammen.

E. Staal Nielsen

28 de fevereiro de 2015
Classificada 2 em 5 estrelas

Vilde priser og fornærmet opførsel

Forespurgte butikken i Roskilde på et par brilleglas og stel. Glas: ekstra tynde (index 1.67) og selvfølgelig med hærdning og anti-refleks: kr. 4400,-, mærke Intuitiv (?)
Samme glas, men i Rodenstock, kr. 5200,-.
Prisen i Synoptik 3000,- (og det var Rodenstock's bedste og dyreste kvallitet, det ved jeg ikke om det var hos Optikhuset). Og hos Synoptik får man faktisk et par ekstra briller med for samme pris (kan også være solbriller!)
Og så ville de heller ikke tage et stel hjem fra en stor dansk grossist (Eschenbach.dk).
Og da jeg så sagde det undrede mig der var så stor prisforskel (minimum 2200,-), blev damen faktisk lidt lille-pige-fornærmet og sagde jeg bare skulle gå det andet sted hen, for de priser kunne hun slet ikke matche!
Og det gjorde jeg så!
Men nu er det dem selv der skriver på deres hjemmeside:
"Vi vil være de billigste på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten".....det kan jeg så ikke rigtig bekræfte!
-------------------
Svar til Optikhust: Ja, 8.000 for FLERSTYRKE glas! Eneltstyrkeglas 3000,- hos Synoptik!
Og nu koster jeres lige pludselig 3000,-?....det var ikke den pris jeg først fik oplyst. Men der kiggede I måske på flerstyrkeglas? Jeg spurgte netop ind til om det ikke var en fejl, at jeres glas kostede 5200,-....men næ nej, jeg kunne bare købe mine glas et andet sted.
Svar to: ..og så 800,- oveni for Rodenstock (kvalitetsniveau uvis), dvs. i alt kr.2.750,- (for ét par....får stadig to par hos Synoptik for samme pris)
Svar tre: ....faktisk får man to-sæt + et gavekort (det hedder 3 for 1)...men det kan folk jo selv bedømme ved at kigge på deres hjemmeside.

24 de fevereiro de 2015

Svar:
Vi beklager at du syntes vi er for dyre. Vores sidste prisundersøgelse viser at Optikhuset generelt er 30-50% billigere end Synoptik.
Vi ved at priser er svære at gennemskue (også hos Synoptik). Synoptik har ikke 2for1 tilbud i øjeblikket.

Hej Jesper.
Tak for din anmeldelse til Trustpilot.
Jeg har netop tjekket Synoptik priser på nettet. Deres bedste Rodenstock glas hedder supreme og koster 8000,- Vores koster 3000. Der en en stor pris forskel.
Vi kan desværre ikke skaffe stel fra alle leverandører.
Beklager din opfattelse, men det tyder på at der er sket en misforståelse.
Venlig Hilsen Malene Tribler - Optikhuset

Vores enkeltstyrke glas ligger på 400,-. Tillæg for 1,67 glas er 1000,-, Tillæg for refleksbehandling og hærdning er 550. Dvs samlet pris for glas hos Optikhuset er 1950. Der er helt klart sket en misforståelse.

Køb af briller

Jeg have en rigtig god oplevelse med synsprøve m.v.
købt 2 par briller med flydende overgang for ens pris.
rigtig godt tilfreds.
Kommer nok igen og får dem rettet.

16 de fevereiro de 2015

En god betjenning

Jeg syntes at de er gode til at forklare om ens behov, det eneste der kunne være at man skal vente op til 3 uger på at få ens nye briller.

15 de fevereiro de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

Mit køb af briller.

Jeg føler mig godt behandlet og vejledt, både ved undersøgelsen og ved valg af briller, samt ved afhentningen af mine nye briller, hvor ventetiden kun blev en uge og ikke som ved bestillingen skulle være ca. 2 uger.

15 de fevereiro de 2015

Imødekommende og ærlig

Jeg troede, jeg havde behov for nye briller, men testen viste, at det havde jeg ikke, hvilket blev oplyst mig - det kalder jeg ærligt.

13 de fevereiro de 2015

Køb af briller i Silkeborg

Både min mand og jeg har mange gange købt briller hos Optikhuset.
Hver gang får vi en fantastisk god, venlig og professionel rådgivning. Priserne er altid meget billigere end andre steder, så vi kan varmt anbefale Optikhuset.
Mvh Birte

13 de fevereiro de 2015
Classificada 1 em 5 estrelas

Randers lukker ned

For ca. 1 år siden købte jeg to par briller i Optikhuset Randers. Nu har jeg fået en SMS Randres afdelingen lukker. Måske skyldes det 1 af ekspedienterne, hun havde ikke kundetække. Jo der var også gode sider, en brillestang knækkede, jeg fik et helt nyt stel på garantien. Dog skulle jeg først have skæld ud af ekspedienten for at jeg nok selv havde knækket den.

27 de janeiro de 2015

Hej Poul Verner.

Jeg er ked af at høre om den oplevelse. Håber du istedet vil besøge os i Silkeborg eller Aarhus.

Classificada 4 em 5 estrelas

Omvej til brugbare skærmbriller

Optikhuset Silkeborg. Fik synsprøve og efterfølgende fremstillet et styk skærmbrille. Jeg betalte ekstra af egen lomme ift. vores firmaordning for at få de bedste glas. Er endt op med en fuldstændig ubrugelig brille. Der er tilsyneladende to problemer. 1.) Brillen et næsten lige så stærk som mine alm. briller som er på cirka -10. 2.) De dyre glas forvrænger hele synsfeltet. Jeg prøvede over nogle måneder at vænne mig til brillen, men måtte give op. Jeg har været nogle gange i Optikhuset og fortælle om problemet, men der er ingen hjælp at hente.Kun sort snak så jeg kigger rundt for at se om jeg er med i skjult kamera. En helt igennem dårlig oplevelse. EFTERSKRIFT: Jeg er efter Optikhuset's kommentar ved Malene Tribler blevet taget seriøst og fået ny synsprøve. Højre glas er nu rettet ned fra -9 til -8,5 venstre glas er rettet ned fra -8,5 til -8,25. Ser ud til briller nu er OK hvorfor jeg retter fra * til **** - altid flot hvis en regulær fejl kan erkendes.

30 de dezembro de 2014

Hej.

Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse. Jeg har talt med den pågældende butik om sagen. De beklager meget. Hvis du tager til butikken i silkeborg vil de hjælpe dig så godt de kan og i yderste tilfælde kan de tage brillen retur.

Mvh Malene Tribler

se nedenfor

Jeg har været kunde i 21 år, får nye briller hvert 2.-3. år, så det taler for sig selv

29 de agosto de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais