Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var forbi jeres Palæo i Frederiksberg Centret i dag og købte en wrap/bowl til ca. 130 kr. Jeg blev ærligt talt ret skuffet. Portionen bestod næsten kun af kål og 4 kødboller, som desuden ik... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Det er dejligt, der findes en mulighed for at spise ude uden sukker og gluten. Prisen for en burger virker for høj ifht, hvor mæt man bliver og hvor meget tilbehør, der er. Efterspørger øko kød og pro... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Fik en café latte med en masse kaffegrums og en chokolademuffin der mest af alt smagte af gammel leverpostej. Min konklusion: dyrt og dårligt. Desuden bør de tørre deres vindueskarme af for støv, d... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Så tænkte jeg jeg ville give dem en chance mere efter første fiasko, igen formåede de at skuffe mig. Denne gang uden 1/3 af deres vare på lager så man kunne stort set ikke vælge noget, dette bliver mi... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Det var ikke pengene værd

Jeg blev ærligt talt ret skuffet. Portionen bestod næsten kun af kål og 4 kødboller, som desuden ikke var særlig varme og smagte meget salt. Tidligere har jeg fået langt mere fyld og variation hos jer, så det her føltes ikke som samme kvalitet.

Jeg forstår godt, at ekstra toppings koster ekstra, men jeg forventer stadig, at standardretten er balanceret og mættende – hvilket den ikke var i dag.

Jeg håber, I vil kigge på det, da det ikke føles pengene værd.

16 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Råt bacon og meget dyrt i forhold til hvad man får for prisen

Åben Club Wrap købt som take away. Da jeg kom hjem opdagede jeg, at bacon nærmest var råt, bortset fra et par punkter hvor det var brændt på. Derudover tager virksomheden 4 kroner for en bærepose, som viser sig at være en papirpose, personalet virkede ikke løsningsorienteret.

22 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre salater

Super lækre, friske salater og sprøde sweet poteto fries med chilimayo. Vil til hver en tid vælge dette sted igen.

5 de fevereiro de 2026

Dyre og dårlige burgers

Bestilte 2 af deres original burger (original er vel den der er top-styr på?). Burgerne var dyre 160 kr/stk., jeg havde forventninger til en god burger til den pris, men de forventninger levede de ikke op til:
* Ret lille burger.
* Ingen side-dish, man kunne godt have gættet på minimum nogle fritter til den pris.
* Burgeren var ikke stegt ordentligt, den var rå!

13 de janeiro de 2026

Mangler gulerødder og rødbeder

Jeg tror de går ned med et brag, palæo i frb. Center der står 3 ung arbejdere og glor og slår ud med armene da jeg bestiller en rødbeden i sidste uge men kan ikke lave den da de ikke har gulerødder, og i denne uge er det så rødbede de ikke har, vor herre bevares, Føtex nedenunder har kasser fyldt med gulerødder og rødbeder, os så man villig til og betale 80,- latterligt

14 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Deres bowls er i det mindste gode.

145kr for en burger der smagte af et spark i nosserne.
60kr for en alt for lille mængde sweet potato fries, der smagte af sorg og lidelse.

Hvis i SKAL have noget, så køb for guds skyld en bowl med laks.

29 de julho de 2025

Forgyldte fryse-fritter

Kan normalt godt lide deres mad og så dejligt at de er 100% glutenfri for en med cøliaki, MEN…. Sød kartoffel fritterne, der førhen var fine skiver af sødkarttoffel, som virkede “hjemmetilberedt”, er nu udskiftet med den slags sød kartoffel fritter, man kan købe på frost, som er ultraforabejdede. De er virkelig dårlige, for at være ærlig. Til 60kr 🤯 og så skal man betale 15kr ekstra for at få dip til. Priserne er blevet helt vanvittige, samtidig med kvaliteten er blevet væsentligt ringere, øv.

18 de julho de 2025

Wrap var alt for dyr

Wrap var alt for dyr, ingen kvalitet for pengene, en tør cheeseburger fra den lokale café havde været en mere nydelig oplevelse. Super triste medarbejdere, kedelig service og simpelthen alt for meget salat. Hvis du kommet for at få pulled pork skal du lede i lang tid gennem junglen af spidskål. Held og lykke til turister der vælger dette sted. Tag en mikroovn med så du kan varme din kolde wrap.

14 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slatten, smagsløs og kold mad

Slatten frites, vandig pullpork, slatten boller og halv kold mad. Meget sur ung medarbejder, der demonstrativt tørrede vores bord af som det sidste, på trods af vi havde bedt om det og det ikke var andre ventende kunder. Serveret i pap og med plastikbestik. Havde håbet på et godt glutenfrit sted.

15 de junho de 2024

Skuffet

Ælker alle former for mad, men det var rigtig dårligt. Alt var koldt og det smagte bare ikke godt. Men alligvel kostede det alt for meget

7 de junho de 2024

I Field's

I Field's: Maden smager altid godt, men nu har jeg været der 3 gange inden for et par uger og den ene gang var der hurtig tilberedning af en ung kvinde, mens der de 2 andre gange var en utroligt langsom ung mand bag disken. Det tog ham 50 minutter at lave mad til tre borde med to personer ved hver og det er simpelthen for lang tid! Næste gang jeg kommer forbi og ser ham betjene stedet, vender jeg om. Men maden er altid super lækker. Dog er den alligevel ikke ventetiden værd!

8 de fevereiro de 2024

Snyder med økologi

Bestilte varer jeg troede var økologiske og så kan jeg læse i avisen at de ikke er økologiske, selvom at de skriver det på menuen - øv øv! Plus de brander sig tydeligt på en grøn profil, hvilket tydeligvis ikke passer.

14 de dezembro de 2023

Mega dårlig service

Mega dårlig service
Jeg kom med en veninde og bestilte deres “ pink dragon” Bowl og jeg bedte om en lille Bowl da jeg ikke var så sulten og så koster de så også mindre men så gav de mig åbenbart en Big Bowl og det lagde jegvikke mærke til så jeg begyndte at spise og da jeg ikke kunne spiser mere og skulle op og betale stod der så prisen for den store Bowl og jeg kunne jo ikke gøre noget for jeg havde spist af den så jeg måtte betale for den store. Plus det ikke engang smagt særlig godt og der tog lang tid før den kom

6 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvor trist at sådan et fantastisk…

Hvor trist at sådan et fantastisk koncept ikke kan leve op til folks forventning vi er fra Jylland og spiste aftensmad på palæo toproof i Illum den sødeste betjening den lækreste juice ever og en fantastisk burger vi blev mødt af de sødeste medarbejdere vi giver fuldt ud 5 stjerne tak for en god oplevelse

29 de outubro de 2023

Ubehøvlet betjening, Palæo Frederiksberg

Jeg har oprettet en profil med appen, havde læst at der var 10% rabat på første køb - det lod sig ikke gøre.
Ved afhentning af min bestilling i Frederiksberg Centret, blev vi mødt med ualmindelig dårlig service og uhøflig betjening. Der var ingen øjenkontakt og kun vrisne svar.
Vi skulle have "lukkede wraps". Selve wraps var gode, der var RIGELIGT med basissalat og kun ganske lidt fyld, i dette tilfælde søde kartofler, max 5 små tern.
Der kommer jeg ikke igen, jeg vil ikke betale for at blive talt grimt til af uengageret personale. Jeg bryder mig heller ikke om at blive snydt for min rabat.

21 de setembro de 2023

Horrible service today in Palæo Fields

Horrible service today in Palæo Fields. We placed the order, as usual, in the app. and 10 min later, order was still pending. We went to the restaurant and asked the girl whet is happening and she mentioned that the ipad is not charged. We waited for aprox. 10 minutes for ipad to charge and then she figured out that she cannot fulfil the order since she had no sweet potatoes. We placed the order again, this time directly in the restaurant and we got the food after another 10 min, but everything was cold. So, 30 min wasted for some cold food. We asked for a bag in the end ( she didn’t asked if we need one for our to go order, although it should have been obvious) and she replied that we need to pay for it. We were expected to get the bag as a tiny compensation for the poor service so far, but no, it was not possible. One less customer from now on.

8 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ny måde og trække penge ud af gæster…

Ny måde og trække penge ud af gæster med. Bliver spurgt og man vil havde er stort glas hvidvin til vores mad. Kr 110,- og for et lille plastglas hvidvin. Hmm for tovehallerne gode rygte men Palæo passer bare ikke ind.

26 de junho de 2023
logótipo da Palaeo

Resposta da Palaeo

Der står meget tydeligt på menukortet at et lille glas er der 12.5 cl i og et stort glas er der 20cl i. Vi hælder glassene på samme måde hver gang.
Super ked af hvis du har fået en dårlig oplevelse men vores vin og mængder er ganske normale. God dag. vh

Dårlig service plus løgn

Vi skulle have bare 2 kaffe i Frederiksberg center afdeling, der var 2 unge piger som betjente kunder, de sagde til mig, at vi har travlt og vi kan ikke modtage ordre eller kunde nu, det går om halv time, vi sad og venter på, men efter 5 minutter de har modtaget mindst 3 kunder.
Jeg har opfatter, at det var pga. min hud og hårfarve, da de 3 næste kunder efter mig kom til receptionen havde lysehår.

24 de junho de 2023
logótipo da Palaeo

Resposta da Palaeo

Det kan jeg ikke i min vildeste fantasi tro på er rigtigt.. det må være en misforståelse eller fejl. Hvis du venligst kontakter os på info@palaeo.dk så vil vi med det samme grave dybere i det her og finde ud af hvad der er sket.

Hvis du vil være så sød at sende mig hvad tid og dato i besøgte os, vil vi herefter undersøge nærmere jeg kan garantere dig at dette har vores top prioritet så snart mailen er modtaget.

Undskyld at i har fået denne opfattelse samt oplevelse
VH

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais