Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Scam från panelplus samplicio, vägrar betala ut ersättningen. Gjorde en undersökning via tredjepart Forsta som tackade för mina svar när alla frågor var gjorda genom att låta mig avsluta med >> men nä... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

På sistone har det frekvent börjat dyka upp undersökningar med en ersättning som är ett skämt. EN krona för undersökningar som skall ta allt från 13 till 18 minuter? Glöm att jag svarar på en under... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag gjorde en undersökning i lördags och var uppe i 100 kr, då förde jag över pengarna till mitt PayPal-konto. Har inte sett röken av pengarna sen dess. Jag har nu mejlat säkert 5 ggr och frågat va... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Analista de mercado

Informação fornecida por diversas fontes externas

Registrera dig i panelen och delta i betalda undersökningar! Påverka din omgivning och få ersättning för din åsikt.

Informações de contacto

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

35 opiniões

Varning!

Började bra en gång i tiden men har efter senaste uppdateringen av appen blivit rena rama skiten. Nu låses din ersättning i en månad innan du kan ta ut den och det gäller för varje undersökning du svarar på. Vill du spara till en Paypal utbetalning så är det alltså den sist svarade du får räkna tiden efter. Förutom detta helt korkade system har man börjat plocka in en massa utländska skräpföretag vars enda syfte tyckas vara att blåsa dig på ersättningen. Undersökningen stängs ned när du kommer till sista frågan med diverse egendomliga bortförklaringar som att jag inte passar in eller att de fått tillräckligt med svar - ja det fick svaren och du fick ingenting!
Glöm Panel + det finns betydligt bättre företag att göra undersökningar hos, du slösar bara bort din tid här.

29 de julho de 2025

DU FÅR INGENTING!

Det tog mig nästan ett år att samla ihop 125 kronor att ta ut via PayPal. När jag äntligen hade tillräckligt med pengar och förde över dem, så försvann de. Det har gått tio dagar nu och jag har inte sett skymten av mina pengar. Jag har mailat Panel Plus men inte fått svar. Det fungerade två gånger förut och gick då ganska snabbt, men min senaste utbetalning var i februari och det var innan de höjde gränsen från 99 kronor till 125 kronor. Nåt verkar ha gått snett där. Betalningarna brukar komma in inom några dagar, tio dagar är under all kritik. Ger fyra stjärnor eftersom jag utgår från att något har gått snett som är lätt att åtgärda, eftersom detta inte har hänt förut.

Uppdatering några dagar senare:
Jag har fortfarande inte fått min betalning. Jag har inte fått något svar på mitt mail än, nu har det gått elva dagar. Jag ändrar mina fyra stjärnor till en. Ska man få fyra stjärnor så får man faktiskt förtjäna det också 🙃 uppdaterar om något förändras.

18 november: fortfarande ingen uppdatering.

Ni gör nog bäst att undvika Panel Plus. Bojkott.

24 november: Fortfarande inget svar och inga pengar. ANVÄND INTE DENNA PANEL!!!!!!!!!!!!!

13 de novembro de 2024

UNDVIK

UNDVIK. Stort fusk!
Har försökt få min bonus(intjänade poäng) utbetalt i 2 månader nu,inget händer!!!

30 de julho de 2024

Dålig ersättning!

Glöm att jag svarar på en undersökning med den nivån på ersättning.
Dessutom har man helt utan förvarning höjt gränsen för utbetalning via Paypal till 125:-?
Däremot skall sägas att utbetalningarna alltid fungerar utmärkt!

14 de abril de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Jag svarar ärligt på hur gammal jag är…

Jag svarar ärligt på hur gammal jag är och vad man tjänar mm. Tyvärr så kommer man inte längre.
Är inte undersökningarna för alla eller måste man vara 25 år och ha en inkomst på 75000 kr i månaden.
Det är inte ofta jag blir arg och ryter till, men det händer så ofta.
Carina 😒

28 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

När man närmar sig utbetalningstaket…

När man närmar sig utbetalningstaket får man inte en enda undersökning. Verkar vara satt i system för att dom ska slippa betala ut några pengar. Dessutom har dom höjt utbetalningstaket från 99 kronor till 125 kronor. Oseriöst så det stinker om det..

25 de março de 2024

Utslängd utan förklaring

Företaget verkar väldigt oseriöst. Jag blev utslängd utan förklaring och kunde inte logga in igen trots att jag begärde nytt lösenord.

28 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Skrivit innan betalat ut nån gång sen…

Skrivit innan betalat ut nån gång sen ej väntar på utbetalning.Fortsätter skicka mail om undersökningar till mig men inga pengar.Inget att ha göra med.Förtjänar ingen stlärna.Nu förtjänar dom stjärnan fått betalning.

19 de outubro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Panel Plus betalar

Panel Plus betalar, på en vecka tjänade jag 200kr men det kan vara nybörjartur och inte en statistisk utvärdering. Sett några klagomål om att de håller tillbaka och aldrig betalar eller inte svarar på kunder som söker support. Jag kan inte tala för kundservice men när det gäller att bli kompenserad måste du ha en paypal som använder samma e-post som den du använde för att registrera ditt konto med. Jag har inte försökt använda presentkort men jag hoppas att det fungerar också. En tumregel för alla som vill testa den här tjänsten, eller vilken liknande tjänst som helst, är att du gör undersökningar tills du har tillräckligt för minsta utbetalning med PayPal och sedan sluta göra undersökningar tills betalningen kommer igenom. Spara inte dina intäkter utan kassera ut så fort du har tillräckligt, man vet aldrig vad som kan hända. Jag kommer att uppdatera recensionen i framtiden om jag ändrar mig, men tills dess rekommenderar jag Panel+ starkt eftersom de har betalat bättre hittills än några andra plattformar och jag blir sällan diskvalificerad för att inte passa målgruppen.

Andra undersökningssidor du kanske vill kolla in om du inte är bekant är Triaba, Attapoll, SveaPanelen, Mobrog, Ipsos iSay, ySense, LifePoints, Åsiktstorget, Toluna, OpinionPioneer och Yougov.

5 de agosto de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

4 kr per undersökning snarare än 40..

min första paypal-utbetalning tog 8 dagar, jag var lite nervös efter att ha läst recensionerna här. men sen kom pengarna till paypal äntligen, nu väntar jag på nästa utbetalning och hoppas det ska funka. min egen uppfattning är att i början finns det kundundersökningar i ständigt flöde, det tog 3 dagar att komma upp i 99 kr, nu är det runt 4 undersökningar om dagen, så den där hundralappen kommer ta en vecka att nå.. nåväl, helt ok extrapeng ändå.

10 de julho de 2023

STOR BLUFF.

STOR BLUFF.
Jag och min vän beställde presenkort, deras websida sa 1-4 dagar det har gått 10 dagar inget mejl från presenkortstorget och inget svar på 4 dagar från panel plus support.

27 de abril de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.