Parfumania Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Geurkaars aangestoken in toilet. Resultaat: complete roetschade aan muren en plafond. Reactie Parfumania: had maar de kleine lettertjes onderop moeten lezen. Mag blijkbaar niet langer dan 2-3 uur a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Helemaal goed

Ten eerste verkopen ze deo die ik niet in de winkels kan vinden,zoals de st oliver for her.
En de bezorging is zeer snel,
Zoniet ligt dat aan post.nl
Dus al heel lang een tevreden klant.

11 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Parfumania is een TOP bedrijf!

Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet.
Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant.
Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant.
Binnen een paar dagen ontving ik 2 nieuwe flesjes.
De een had dubbel zoveel inhoud als ik had besteld!
Mijn volgende parfumbestelling doe ik zeker weer bij Parfumania.

29 de junho de 2026

Twee geurtjes van Van Gils gekocht

Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris Oranje sokken van Van Gils. Top site, ga hier vaker wat kopen.

19 de junho de 2026

Fantastische service !!

Na 2 bestellingen van hetzelfde artikel Herengeur Van Gils V 100 ml.
Zag ik op de website dat er nog een exemplaar van hetzelfde artikel op voorraad was alleen zonder verpakking.. Heb toen telefonisch contact gehad met een vriendelijke mevrouw die mij meer achtergrond informatie over deze herengeur kon vertellen en ook bevestigde dat dit waarschijnlijk de laatste 3 exemplaren van deze herengeur.
Wilde deze 3 laatste exemplaren heel graag hebben omdat dit echt mijn favoriete geur is.
Ze heeft mij enorm geholpen door mij een betaallink naar mij toe te sturen zodat ik zeker wist dat ik niet mis kon grijpen en voorlopig de komende jaren van de geur kan genieten.
Omdat ik al 2 bestellingen van hetzelfde artikel 2 en 3 dagen geleden had gedaan heeft ze zelfs de verzendkosten van een bestelling gecrediteerd en daar bovenop kreeg ik ook als extra een paar wk sokken kado!!
Op woensdag 10 juni besteld en betaald en vandaag donderdag 11 juni heb ik de bestelling in goede staat ontvangen.
Vandaag heeft ze mij nog gebeld om te zeggen dat ze de sokken was vergeten erbij te doen, wat ze heel vervelend vond omdat ze dat mij had beloofd.
Ze vertelde dat ze vandaag deze op de post heeft gedaan en morgen als nog de sokken kan ontvangen.
Kortom hele goede persoonlijke service die ik de laatste jaren zelf niet heb meegemaakt!
Nogmaals mijn dank en superblij voor alle hulp en goede begeleiding!!

Frank Oosenbrug
Oegstgeest

11 de junho de 2026

Top bedrijf

Parfum komt precies overeen als in de winkel, alleen een stuk goedkoper. Word netjes ingepakt en afgeleverd. Verder loopt de bezorging vlekkeloos en snel, ik had het binnen 2 dagen vanaf betaling. Ze laten je duidelijk weten hoe en wat. Bestel voortaan je parfum hier!

18 de maio de 2026

Goede Wepshop

Wij hebben van gils Hair en body besteld
En na 3 dagen was het geleverd
Wii zijn er zeer tevreden mee
Bedankt tot de volgende keer

29 de abril de 2026

Parfumania

I ordered a perfume from this website, but it turned out to be fake.
— Cap is not magnetic
— Bottle glass is thin
— Scent is very weak and fades quickly
— Color is lighter than the original

Seller did not resolve the issue. Do not buy from here!

25 de fevereiro de 2026
logótipo da Parfumania

Resposta da Parfumania

Beste klant,

Op 26 februari is uw pakketje bij u afgeleverd. Zonder eerst contact met ons op te nemen, schrijft u op 27 februari deze review waarbij u aangeeft dat wij het probleem niet hebben opgelost. Dat vinden wij erg jammer.

Zoals eerder al aangegeven, verkopen wij geen namaak parfums.
Wij hebben de door u retour gestuurde fles op uw verzoek direct na ontvangst gecrediteerd en ter beoordeling opgestuurd naar de leverancier. Deze geeft aan dat dit parfum al ruim een jaar geen magnetische dop meer heeft en dat het glas van de flacon sindsdien ook dunner is gemaakt. Dit om de ecologische impact die de productie van glas heeft te verlagen. Minder glas betekent minder grondstoffen en minder energie. Dunner glas is bovendien lichter en daardoor ook duurzamer bij transport. Wat de geur en kleur betreft zijn er geen afwijkingen geconstateerd. De aan u geleverde fles was recentelijk geproduceerd.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Parfumania

Gevaarlijke kaarsen: brandschade!

Reactie Parfumania: had maar de kleine lettertjes onderop moeten lezen. Mag blijkbaar niet langer dan 2-3 uur achter elkaar branden, anders kan de lont te groot worden, de vlam instabiel gaan branden, en krijg je roetvorming, rookontwikkeling en oververhitting. Je moet ook regelmatig het lont knippen.
Ken jij iemand die dat doet bij een kaars? Ik niet.
Schade? Eigen verantwoordelijkheid. Parfumania helpt niet.

19 de fevereiro de 2026

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf. Gisterenmiddag besteld. Nog iets bijbesteld via een mail. Direct vanuit klantenservice gebeld welke geur ik wilde hebben en zojuist de volgende dag alles binnen. Zeer snel. Mijn complimenten voor de service en dat voor zeer schappelijke prijzen. Top. Tot een volgende keer.

26 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelde parfum voor heren achter 5min…

Bestelde parfum voor heren achter 5min is de geur weg.
Klacht ingediend krijgt zelf geen reactie.

Boodschap is niet kopen

20 de outubro de 2025
logótipo da Parfumania

Resposta da Parfumania

Naar aanleiding van uw review vermoeden wij dat er sprake is van een misverstand. U heeft ons in het weekend gemaild en wij hebben u direct op maandag een reactie gestuurd. Wij raden u aan even in uw spam-folder te kijken. Mogelijk is onze e-mail daar terecht gekomen.
Tevens hebben wij verschillende malen geprobeerd u telefonisch te bereiken. Helaas kregen wij geen gehoor. Indien gewenst kunt u ons op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur telefonisch bereiken op +31 592 373780.