Parfumania Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Geurkaars aangestoken in toilet. Resultaat: complete roetschade aan muren en plafond. Reactie Parfumania: had maar de kleine lettertjes onderop moeten lezen. Mag blijkbaar niet langer dan 2-3 uur a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Parfum komt precies overeen als in de winkel, alleen een stuk goedkoper. Word netjes ingepakt en afgeleverd. Verder loopt de bezorging vlekkeloos en snel, ik had het binnen 2 dagen vanaf betaling. Ze... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke website en supersnelle…

Duidelijke website en supersnelle levering. Duidelijke prijsstelling die ook nog eens de nodige korting geeft.
Bestelling om 22.00 uur geplaatst en de volgende dag om 14.30 uur geleverd.
Superwebsite en super levering.

23 de agosto de 2025

Heerlijke parfum

Ik heb hier een parfum gekocht en het was er binnen 2 dagen de parfum ruikt verrukkelijk!
Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Egt een aanrader!

20 de agosto de 2025

Perfect

Perfect! Product 20€ cheaper than in other shops, delivery the next day. Everything fast, easy and efficient. I’ll order here again.

29 de julho de 2025

Goed opgelost

Bevestigings mail van bestelling was niet doorgekomen ondanks dat wel geld betaald was. Gebeld met de klantenservice en heel snel opgelost en een nieuwe bevestigings mail gekregen. Top!

28 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service en meedenken met de klant!

ik had een grote hoeveelheid tabac douchegel willen bestellen, alleen hadden ze dit niet op voorraad, ze deelden op dat moment ook gratis tabac mutsen uit.
toen heb ik vriendelijk gevraagd of het mogelijk was om 2 mutsen bij me bestelling te plaatsen, en dat hebben ze ook gedaan!

22 de janeiro de 2025

Supersnelle levering

Supersnelle levering, binnen 24 uur de bestelling in huis. Zeer tevreden met de producten tegen een lagere prijs dan in de winkel. Bestel voortaan alleen nog maar mijn producten bij Parfumania

11 de janeiro de 2025

Super service

Super service. Flesje handzeep kwam gebroken aan. Volgende dag een nieuw flesje gekregen met een lief kaartje.

2 de janeiro de 2025

Alles Top!

Alles Top!
Het zoeken naar geschikte artikelen gaat soms wat lastig, maar het zoeken op merk en serie gaat zeer makkelijk. De bestelling werd op tijd bezorgd (snel).
De verpakking was uitstekend, en de cadeaus waren zeer verzorgd en netjes ingepakt.
Ik als hulp kerstman kom hier dan ook graag terug.

25 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Al jaren een tevreden klant

Al jaren een tevreden klant, snelle levering, goede producten, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Kan geen mening geven over het retour beleid, aangezien we in al die jaren niets hebben hoeven te retourneren.

11 de dezembro de 2024