Parfumania is een bedrijf waar je fijn zaken mee doet. Mijn parfum was niet goed,Parfumania melde dit bij de fabrikant. Ik kon de flesjes kosteloos opsturen naar de fabrikant. Binnen een paar dag... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Geurkaars aangestoken in toilet. Resultaat: complete roetschade aan muren en plafond. Reactie Parfumania: had maar de kleine lettertjes onderop moeten lezen. Mag blijkbaar niet langer dan 2-3 uur a... Ver mais
Twee geurtjes van Van Gils gekocht, gewoon de echte geen nep zoals ik iemand hier zag beweren. Een hele scherpe prijs ook. Supersnelle levering, goed verpakt tegen breken, test geurtje erbij en graris... Ver mais
Parfum komt precies overeen als in de winkel, alleen een stuk goedkoper. Word netjes ingepakt en afgeleverd. Verder loopt de bezorging vlekkeloos en snel, ik had het binnen 2 dagen vanaf betaling. Ze... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Parfumania is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica. In onze webwinkel heeft u een ruime keus aan voordelige parfum, aftershave, eau de toilette etc. van alle bekende parfummerken.
Informações de contacto
Holanda
- 0592-373780
- www.parfumania.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
snelle service
snelle service
goed verpakt, altijd een kleinigheidje cadeau
goede aanbiedingen
Supersnelle service
Supersnelle service ! En leuk dat er een staaltje bij geleverd was 👍
Super snelle levering en het klopt…
Super snelle levering en het klopt altijd
Niet duur en snel geleverd
Laatste bestelling kwam na 2 dagen van plaatsing binnen. Dus lekker snel. Prijzen zijn ook voordelig!
Mocht u een geurtje willen bestellen, dan raad ik u deze site aan!
Parfumania: fijne en duidelijke website, zeer uitgebreide keuze, snelle levering en prima prijzen!
Ik ben als fervent Italië-ganger al jaren verknocht aan de heerlijke, unieke geuren van Acqua di Parma. Ik kocht deze doorgaans als ik in Italië was, maar op mijn zoektocht in Nederland kwam ik op de website van Parfumania terecht. Wàt een voltreffer! Parfumania heeft een fantastisch aanbod en biedt de complete lijn van Acqua di Parma. Dit heb ik nog nergens anders gezien. Ook bijzonder prettig dat Parfumania op haar website uitgebreide omschrijvingen van de enorme diversiteit aan parfums en eau de toilettes vermeldt. Ik probeer graag eens iets anders uit, maar ben toch al jaren verknocht aan Fico di Amalfi (een geur die nooit gaat vervelen en daarom nog steeds de nr. 1 voor mij). Op basis van de prima beschrijving op de website heb ik het aangedurfd om toch te switchen. Nu de Mirto di Panarea besteld. Snelle levering en de prijzen zijn oké. Een 'dikke' 5 sterren voor Parfumania!
Tevreden klant…
ben zeer tevreden over duidelijkheid van de website, bestel gemakkelijkheid, vlugge verzorgde levering, bij telefonisch kontact is men vriendelijk en zeer behulpzaam, de meeste aankoop prijzen zijn ok, dus een aanrader.
Parfumania, beter kan niet, duurder hoeft niet
Wederom voor een verjaardag een eau de parfum, dit keer Jean Paul Gualtier Classique, bij Parfumania besteld. Ook nu weer ging de bestelprocedure vlotjes en het vervolgtraject tot en met aflevering geheel volgens plan. Heb meerdere websites bezocht, maar toch weer bij Parfumania uitgekomen. Kwaliteit en service zijn prima, de prijs altijd concurrerend.
Duidelijk website,snelle levering, prijs/kwaliteit goed
Duidelijk website, prijs/kwaliteit goed. Snelle levering.
Aqua di Parma "Colonia intense" top!
Aqua di Parma "Colonia intense" een topper en super voordelig bij Parfumania.
Voor een mooie prijs en snelle levering is Parfumania niets te dol
Voor een mooie prijs en snelle levering krijg je bij Parfumania de artikelen die je wenst.
Daarnaast is er een heldere communicatie over de levering.
Vlotte levering van de bestelling
Correcte bestelling, vlotte levering, goede prijs
Vlotte levering en scherpe prijzen
Perfect....
Het is eenvoudig om het artikel te bestellen, de levering is zoals aangegeven de volgende dag. Goed verpakt; dus probleemloos geleverd ! Perfect!
duidelijke site,goed op de hoogte…
duidelijke site,goed op de hoogte gehouden via mail over de bestelling,snelle levering,netjes verpakt
Gelijk maar 2 bestellen van mij favoriete Geurtje✅
Bestel altijd gelijk weer 2 nieuwe flessen parfum voor mezelf. Voor de badkamer boven en beneden. Heb ik altijd eentje bij de hand! Nog steeds erg blij dat ‘mijn’ geurtje nog altijd te verkrijgen is bij Parfumania👏👌
Perfecte service en snelle levering.
Prima service
Prima service! Keurig verpakt, alles klopt en mooi snelle levering. Dik tevreden!
Het is en blijft een Top Site!
Ben al Jaren klant bij Parfumania.
Blijft gewoon een Top Site! Nooit wat op aan te Merken. alleen maar Positief! Levering is Super snel en hele Nette prijzen en niet te vergeten dat de Klantenservice ook altijd Top is! En heb Parfumania ook al aan meerdere Vrienden aangeraden en ook hun delen dezelfde mening als mij. Kortom een Top en een van m'n Favorieten Sites op het gebied van Beauty Producten!
Heel tevreden
Heel tevreden van de prijs van de producten.
Levering was snel en zelfs een extra product als cadeau erbij gekregen.
Zeker een aanrader!