Parfum Outlet.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het geurtje, Gentlemen Man van Gyvenchi, is al lang niet meer in de reguliere verkooppuntten te verkrijgen Ik gebruik deze fantastische geur al sinds 1976....het lanceer jaar Ben enorm t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I was looking for my favourite perfume and I couldn’t find it anywhere else (even the popular cosmetic shops) but I finally found it here, along with many sizing options. Overall great price points th... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte levering en een heerlijk parfum toegestuurd gekregen. Het parfum is zeker geen nep zoals sommigen beweren. Een klein minpuntje....ik moest wel verzendkosten betalen terwijl het toch al over een... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Parfum Outlet.nl - Lekker ruiken hoeft niet duur te zijn!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

4 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 83% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

<3 ParfumOutlet. Good things come to those who wait!

Ik heb bij Parfumoutlet voor de 1ste keer besteld. Als ongeduldig standje die ik ben, mailde ik ze na 2 dagen dat ik geen bevestigingsmail had ontvangen. Fleur antwoorde binnen een dag mijn mail, met een hele goede tip, kijk even in je spam inbox en warempel daar was de bevestigingsmail. 3 dagen later weer met Fleur gemaild, ik had nog geen track and trace gekregen. Fleur antwoorde weer heel snel en vertelde mij; Louis, uw pakket wordt morgen verzonden en donderdag heeft u het. En dat klopt gewoon!! Het product ruikt geweldig en is gewoon het origineel. Dus gewoon complimenten aan Fleur en haar collega's!

2 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Heb 2 keer gemaild over een bestelling…

Heb 2 keer gemaild over een bestelling en kan geen contact krijgen. Ik neem aan dat mijn geld is verdwenen.

8 de junho de 2026
logótipo da Parfum Outlet.nl

Resposta da Parfum Outlet.nl

Beste,

Wij vinden deze review niet helemaal terecht.

U heeft ons voor het eerst gemaild op vrijdagmiddag rond 16:00 uur. Wij hebben op maandagochtend gereageerd. Dat is de eerstvolgende werkdag. Het zou prettig zijn als wij ook even de kans krijgen om op een bericht te reageren voordat er direct wordt gesteld dat er geen contact mogelijk is.

Voor de duidelijkheid: dit is de eerste e-mail die wij van u hebben ontvangen.

Uw pakket is bij een afhaalpunt bezorgd, omdat u niet thuis was tijdens de bezorgpoging. De track & trace-informatie is automatisch naar u verzonden nadat de bestelling is verstuurd. Dit is op 11 juni gebeurd. In deze informatie staat waar het pakket kan worden opgehaald.

Wij zullen daarnaast nogmaals per e-mail reageren en de track & trace opnieuw met u delen.

Parfum Outlet

Classificada 4 em 5 estrelas

The order arrived on time.

The order arrived on time! The product matches the description! The only negative is the one-star rating: the seller didn't respond to email inquiries, and the phone number doesn't work for contact. The situation was a bit tense when buying the perfume...🤪🤗🙏

3 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb laatst een lekker parfum besteld…

Ik heb laatst een lekker parfum besteld bij parfum outlet, de parfum kwam snel aan en alles was goed. De klantservice was zooo vriendelijk en ik ga hier zeker nog meer parfums kopen. Echt een aanrader❤️

22 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Ruikt anders

Recensie geplaatst dat de parfum niet origineel is die ik heb gekocht. Ruikt heel anders. Hellas is deze niet online gekomen. Het gaat om White Diamonds van Elizabeth Taylor.

12 de fevereiro de 2026
logótipo da Parfum Outlet.nl

Resposta da Parfum Outlet.nl

Beste,

Wij verkopen enkel originele parfums, rechtstreeks van de producent. Het is dus met zekerheid niet mogelijk dat het parfum niet origineel is. Tevens hebben wij geen mail van u mogen ontvangen. Indien er problemen zijn lossen we deze uiteraard graag op.