Pathé Theatres B.V. Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kaarten gekocht via nationale bioscoopbon. Kaarten gekregen toen we aankwamen bij pathe groningen deden de Kaarten het niet. Na een half uur bij de kassa te hebben gestaan met een medewerker, manag... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kaartjes voor The Oddessey in Imax online gekocht, geld was afgeschreven maar geen bevestigingsmail. Wel heel mijn dag er omheen geplanned want het geld was afgeschreven dus ik dacht kaartjes te hebbe... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De bioscopen zelf zijn prima. Neem echter NOOIT een abonnement, want je komt er niet meer vanaf. Ze maken het je met allerlei onwettige, zelfbedachte regels vrijwel onmogelijk om op te zeggen.

Classificada 3 em 5 estrelas

We blijven Pathé De Kuip regelmatig bezoeken vanwege de heerlijke relax seats, het fraaie beeld en goede geluid. Echter vanaf gisteren wel met mixed feelings ivm de service. We maakten ( niet voor de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Finanças e seguros

Informação fornecida por diversas fontes externas

De nieuwste films en actuele bioscoopagenda. Bekijk trailers en koop je tickets direct online. Bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Helmond.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

613 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

115 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Pathe app waardeloos

Het begint bij de Pathe app.... weet niet wie dat ontworpen heeft maar ontslag is het beste. Zo onoverzichtelijk, zoekopdrachten doen niet wat je wil, moeilijk iets vinden, slaat op de zenuwen dus wat doe je dan...je houd ermee op. Dan maar niet!!! Of naar Kinepolis ;-)

18 de novembro de 2025

1/10

stomme film naar mijn mening, ggz-achtig personeel, er wordt popcorn naar me toegeworpen en de stoelen maken een krakend geluidje. De reclames waren interessanter dan de film zelf. Ook geen (rook)pauzes ingepland. wou eigenlijk geen ster geven maar zo ben ik nou ook weer niet

13 de novembro de 2025

Schandalige service

Zonder dat je het weet wordt opeens je membership weer van pauze afgehaald. Geen gebruik gemaakt van de maand dat ik moest betalen, vervolgens wilde ik betalen was mijn account geblokeert - en krijg ik nu een penalty of ik nog is 40 euro erboven op kan betalen. ik vind het schandalig. Verder wel genoten van mijn membership maar service als deze heb ik nog nooit meegemaakt - dus pas op!

28 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Pathé Klantenservice kan niet begrijpend lezen

Waardeloze bioscoopervaring gehad, en het kaartje kostte maar liefst €21,50!
Contact opgenomen met klantenservice. Uit de eerste reactie bleek dat mijn klacht totaal niet begrijpend was gelezen. Dit doorgegeven en een fatsoenlijk antwoord geëist. Tweede reactie: wederom totaal niet gelezen. Derde reactie: zelfde verhaal.
Ik eis contact met een leidinggevende. Niet mogelijk.
Wat een waardeloze klantenservice. Ik sla Pathé voortaan over. Genoeg andere cinema's in Amsterdam, en anders via streaming.

22 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had een flink aantal vouchers op mijn Pathé-app, geldig tot en met 30 september dit jaar. Voor de vervaldatum probeerde ik ze in te wisselen, maar de app had een storing. Op 1 oktober lukte inloggen wél, maar bleken de vouchers al uren eerder verlopen.

Wat vooral teleurstellend was: de klantenservice wil niet meedenken. In plaats van begrip of een oplossing krijg je een standaardformulering, excuses zonder actie, en de indruk dat het probleem vooral bij de gebruiker ligt, terwijl de app faalde.

Jammer dat Pathé kennelijk niet bereid is haar service écht vorm te geven. Zomaar een standaard antwoord geven is onvoldoende; bij problemen moet je als klant het gevoel hebben dat je gehoord wordt en dat er gezocht wordt naar een redelijke oplossing. In dit geval: vouchers die verlopen zijn door een fout in de app. Hier zou mijns inziens Pathé verantwoordelijkheid voor moeten nemen.

Waardering: zeer slecht, geen flexibiliteit, geen maatwerk, geen empathie. Je zou denken dat een bedrijf dat tickets verkoopt voor beleving zich tenminste zo gedraagt richting haar klanten.

1 de outubro de 2025

Pathe Arnhem autistische trekjes personeel

Pathe Arnhem: 1 oktober 2025 20:00 aanvang One battle after another. Komen met een groep aan. Mijn zoon van 17 (1,82) wordt gevraagd om ID. Hij heeft het niet bij zich. Ik ben zijn vader en bevestig dat hij boven de 16 is. Zoek zelfs nog een foto van zijn paspoort op om dat te bewijzen. Wordt niet geaccepteerd. Mijn zoon scheurt met zijn tante naar huis om zijn paspoort op te halen. Bij aankomst 20:20 wordt hij alsnog geweigerd omdat anders de andere gasten gestoord worden als ze naar binnen gaan ( alsof gasten niet continue heen en weer gaan naar het toilet)
Het oh zo gastvrije super klant vriendelijke Pathé slaat wel een beetje door met dit beleid, helemaal als vader aangeeft dat hij boven de 16 is, foto van zijn paspoort laat zien, zoonlief zelfs nog paspoort ophaalt.
Bizar om te zien dat Pathé dergelijke non flexibele mensen met dergelijke autistische zero tolerance trekjes op de voorgrond zetten om hun klanten zo te laten behandelen.
Irritante meid bleef als een soort robot weigeren. 0 flexibiliteit.
Bizar dit soort mislukte wannabe uitsmijters. Flinke meid met te strak Pathé shirt dacht dat ze een bank met haar big macs erin aan het bewaken was.
Zelfs de manager (jochie in een ander kleur shirt) keek toe en deed niks eraan.
Triest gebeuren nowadays!

1 de outubro de 2025

brutale klantenservice

brutale klantenservice, laten je betalen voor een geblokkeerd account, snacks zijn brutaal duur, draaien tegenwoordig steeds slechtere films. klantenservice totaal niet vriendelijk of meedenkend, reageren ontzettend brutaal en dan met name Terry!!!

26 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Pathe wil mijn geld niet, fijn dan maar downloaden

Ik probeer een account aan te maken bij Pathe en ik krijg 1000x refused to connect.

Als ik een stoel reserveer en daarna probeer aan te maken wordt ik 10.000x in een rondje geleid van aanmaken dan kiezen dan aanmaken dan weer kiezen en dat 1000.000 keer.

Nah weet je ik hoef al niet meer ik download die zooi wel en geef je geen stuiver, ik ben er ZIEK van!

25 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Je betaalt maar krijgt niks.

Abonnement van minimaal 4 maanden maar Pathé levert slechte service of niets. Pathé thuis codes komen nooit aan, bepaalde films draaien niet in alle bioscoops. Bij filmfestival kun je jouw abonnement een week en twee weekenden niet gebruiken. Klantenservice op de website onvindbaar en als je dan toch contact krijgt, kunnen ze helemaal niks voor je betekenen. Kortom: je betaalt voor iets wat je niet kan gebruiken en dat vindt Pathé heel normaal.

20 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

2e keer nutteloze bon geactiveerd en…

2e keer nutteloze bon geactiveerd en geen mail gekregen. Dus geen mogelijkheid om een film te kunnen 'kopen' met de giftcard daar ik geen 16 cijferige code krijg. Trustpilot moet me niet meer contacteren. Want ook bij de vorige bon Vivabox-pathe kreeg ik enkel automatisch antwoord, geen vergoeding geen oplossing. Mondreclame zal zijn werk doen.

17 de setembro de 2025

Niks werkt

Niks op de site werkt, op elke pagina waar je maar gaat moet je opnieuw inloggen. Als je dan kaartjes besteld moet je inloggen maar dat doet die dan niet. Dan als je terug gaat zijn je kaartjes weg en moet je een kwartier wachten. Je kan niemand bereiken behalve als je een duur nummer belt, er is geen chat functie online dat je geholpen kan worden het word je eigenlijk onmogelijk gemaakt.

Ik probeerde kaartjes te kopen met vouchers, de vouchers worden goedgekeurd en komt op 0,00 te staan maar als je dan verder gaat moet je alsnog alles betalen. In de klantenservice opties staat niet eens een mogelijkheid voor klachten of hulp.

9 de setembro de 2025

Pathetic Service & Constant Errors

Pathe NL: Lack of professionalism. Ignorance & Incompetence.

Everything works extremely slowly!
Very poor user experience!

They only know how to increase prices, but never fix the problems. Never!

Whenever I try to book film tickets with my Unlimited subscription, I constantly run into sudden and annoying errors without any explanation.
If I try again, the system tells me that I have already booked a ticket for that time slot – which is completely false.

As a result, it becomes impossible to book a ticket at all, whether I use their website or their app.

Because of this terrible and frustrating experience, my family and I are seriously considering canceling our Pathé subscriptions and switching to other, more reliable streaming services at home.

What we see here is a total lack of professionalism, combined with ignorance and incompetence.

If Pathé continues down this road, bankruptcy will be waiting for them sooner or later!

5 de setembro de 2025

Princess Mononoke "IMAX" is een scam

Vandaag naar Princess Mononoke geweest, omdat overal stond dat het IMAX was. Wil je die ook in IMAX zien? Vette pech. Overal stond dat het IMAX was, reclames, posters, onder de film informatie van vandaag, en het scherm naast de zaal. Maar blijkbaar is misleiding opeens legaal geworden, want het was helemaal geen IMAX in een normale zaal, en de 4K op de tv bij ons thuis op de televisie is beter. Dit is gewoon niet normaal, zo veel geld betalen voor een ticket en eten, en dan gewoon niet krijgen waar je voor komt. Niet gaan, want dit is ook niet de eerste keer dat de Pathé trash is, ik ga gewoon lekker in Breda films kijken.
(Ps: De film was natuurlijk prachtig, maar ja dat krijg je met onze held Miyazaki. Maar dat is allemaal credit naar Ghibli, want Pathé bakt er niks van.)

31 de agosto de 2025

Waardeloze app

Waardeloze app. Je bent veel tijd kwijt met het bestellen van kaarten. Codes doen het vaak niet.
Kan niet altijd aanklikken dat ik een unlimited abonnement heb.
Zo lijkt het erop dat pathe niet wil dat er mensen komen.

16 de agosto de 2025