Pathé Theatres B.V. Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kaarten gekocht via nationale bioscoopbon. Kaarten gekregen toen we aankwamen bij pathe groningen deden de Kaarten het niet. Na een half uur bij de kassa te hebben gestaan met een medewerker, manag... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kaartjes voor The Oddessey in Imax online gekocht, geld was afgeschreven maar geen bevestigingsmail. Wel heel mijn dag er omheen geplanned want het geld was afgeschreven dus ik dacht kaartjes te hebbe... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De bioscopen zelf zijn prima. Neem echter NOOIT een abonnement, want je komt er niet meer vanaf. Ze maken het je met allerlei onwettige, zelfbedachte regels vrijwel onmogelijk om op te zeggen.

Classificada 3 em 5 estrelas

We blijven Pathé De Kuip regelmatig bezoeken vanwege de heerlijke relax seats, het fraaie beeld en goede geluid. Echter vanaf gisteren wel met mixed feelings ivm de service. We maakten ( niet voor de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Finanças e seguros

Informação fornecida por diversas fontes externas

De nieuwste films en actuele bioscoopagenda. Bekijk trailers en koop je tickets direct online. Bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Helmond.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

614 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

117 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Werk aan de winkel

De film was goed! (How to train your dragon). Dat was ook het enige wat goed was. Het was kneiter warm in de filmzaal en de film duurde dik 2 uur zonder pauze. Bij de medewerker aangegeven dat het veel te heet was in de zaal maar dit was blijkbaar al langer het geval

28 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

De app is buitengewoon slecht

De app is buitengewoon gebruikersonvriendelijk. Van mijn gekochte films is niets terug te vinden.
De lay-out is buitengewoon slecht doordat de films niet ordentelijk geordend zijn.
Echt een zeer slechte en ongebruiksvriendelijke app. Meer dan alleen prullenbakwaardig en dus dat die ik nooit zou aanbevelen. Bedacht door iemand zonder logica, structuur of verstand

Classificada 1 em 5 estrelas

Gebruiksonvriendelijke bedoeling in elk opzicht

De app en website zijn extreem irritant om te gebruiken in de 'vernieuwde, verbeterde, gestroomlijnde, geïnnoveerde' layout.
Ik heb niet eens meer zin om er gebruik van te maken.
Verder worden de tickets langzamerhand onbetaalbaar. Van 12, naar 18,- in eens. Wat een baggerbedrijf is het geworden zeg. Bah. Na jaren abbos en vele bezoeken ga ik al ff niet meer. Gefeliciteerd Pathé. En succes met je overpriced baggertenten.
Wel vriendelijk personeel altijd in de vestingen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Podiumkaart wordt NIET geaccepteerd!

We hebben een Podiumkaart als cadeau gekregen. Blij mee.
Zin in het kijken naar een leuke film in de bioscoop waar deze kaart voor bedoeld is. Maar deze mogen en kunnen wij NIET verzilveren bij Pathé. In dit geval Pathé Nijmegen.
Een zeer slechte zaak!! Valt erg tegen!!

Wat een slechte service

Wat een slechte service, path thuis werkt voor geen meter. Als je en digitale giftcard wilt hebben duurt het 24 uur voordat je deze hebt. Daarnaast kan je wachtwoord niet resetten want men is niet in staat een mail te sturen naar reeds bekend email adres.

15 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nieuwe app irritant en gebruikersonvriendelijk

Wil je je oriënteren op je avondje uit? Dat kan niet meer. De app is alleen geschikt voor wie óf al weet welke film hij wil zien óf in welke bioscoop. Wij weten een dag en tijd. En dan willen we graag snel zien wat het aanbod dán is in alle bioscopen in de buurt. En daarmee beslissen naar welke film en bios we gaan. Is niet te doen in de nieuwe app. Het levert nu telkens zoveel irritatie op dat we besloten hebben ons abonnement op te zeggen.

9 de junho de 2025

Geen ster waardig

Geen ster waardig! Niet meer Contant betalen? Nou dan kom ik niet meer. Kwam er regelmatig. Contant Geld is gewoon ook geld. Zo krijgen ze wel minder geld. Niet iedereen wilt of kan pinnen. Een domme keuze van pathé.

7 de junho de 2025

We mogen van Pathe niet naar de BIOS

Je koopt een abonnement en moet twee keer de abonnementsprijs betalen. Vervolgens krijg je een melding dat je abonnement gereed is, maar je kunt niet boeken. Dan kosten de kaartjes nog steeds de volle mep. De klantenservice is op vrijdag middag 3pm niet bereikbaar. Dan mag je een mail sturen, waar je met 5 werkdagen antwoord op krijgt. Vandaag naar de BIOS? Helaas niet dus.

30 de maio de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Geluid veel te hard in Imax Eindhoven

Als oud-medewerker binnen de bioscoopbranche wil ik graag mijn recente ervaring delen na een bezoek aan jullie theater in Eindhoven. Het was enige tijd geleden dat ik hier voor het laatst was, en ik keek uit naar een mooie filmbeleving in de IMAX-zaal.

De voorstelling was op dinsdagmiddag en de zaal was slechts beperkt bezet, met naar schatting zo’n 15 bezoekers. Helaas viel het geluidsniveau tijdens de film ernstig tegen. Het volume stond extreem hoog en was, ongeacht waar we in de zaal gingen zitten, niet op een prettig niveau. We hebben meerdere keren van plek gewisseld in een poging een aanvaardbare luisterpositie te vinden, maar zonder resultaat.

Het lijkt erop dat het geluidsniveau niet is aangepast aan de lage bezettingsgraad van de zaal. Naar mijn mening is het essentieel dat het volume in een IMAX-zaal afgestemd wordt op het aantal aanwezige bezoekers. Na afloop bleek uit gesprekken met andere bezoekers dat wij hierin niet alleen stonden; meerdere mensen gaven aan het geluid als hinderlijk te hebben ervaren.

Hoewel de service en het comfort van de stoelen uitstekend zijn, heeft het overdreven geluidsniveau onze filmervaring helaas sterk negatief beïnvloed. Bij het verlaten van de zaal hadden we beiden last van een flinke piep in de oren. Volgens mijn geluidsmeter op de iPhone werden piekniveaus gemeten die vermoedelijk boven de geldende norm lagen (ver boven de 80–90 dB).

Een extra aandachtspunt: ook het voorprogramma was qua volume te luid.

Advies: blijf vooral investeren in jullie kwaliteit en gastvrijheid, maar neem het geluidsniveau serieus – zeker bij lage bezoekersaantallen. Dit draagt wezenlijk bij aan een prettige en verantwoorde bioscoopervaring.

27 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Extreem duur, stom boekingssysteem en slechte klantenservice

Ben anderhalf uur in de weer geweest om tickets te bestellen, wilde met de ING punten 1 van de kaarten doen. Kom op verschillende sites terecht en elke 2 minuten zijn er totaal verschillende stoelen beschikbaar. Vervolgens moet ik inloggen en verdwijnt de bestelling weer. Ook exorbitant duur terwijl het gewoon niet de moeite waard is, ik doe het alleen voor de kinderen maar vind de bioscoop, dankzij Pathé, echt geen enkele toegevoegde waarde anno 2025. Overigens kan je online ook nog eens geen klachten indienen.

25 de maio de 2025

Slechte app…

Wat een bagger app hebben ze ervan gemaakt. Nieuw is dus zeker niet beter. Overzicht is weg bestellen een stuk lastiger.

Voor mij een reden om niet meer te gaan

20 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet contant kunnen betalen?? Mag wettelijk niet eens!!!

Zondag een film gepakt van 11:50 @ de Kuip. De kinderen wilde wat lekkers eten en drinken. De zelfscan kassa's waren open, maar omdat ik geen pin heb wilde ik contant betalen. Kreeg te horen dat dit niet kon de 2 kassa's waren dicht. Dit mag dus NIET pathé je moet als Nederlandse burger nog steeds gewoon altijd met contant geld kunnen betalen ten alle tijden als jullie open zijn. Een klacht maken op de pathé site kan dus ook niet makkelijk, wat wel zichtbaar zou moeten zijn pathé gezien jullie publieke organisatie! Mensen neem vooral je eigen eten en drinken mee, want daar dwingen zij je dus naar toe en de prijzen slaan echt nergens meer op daaro.

18 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Boeken en vinden van films onmogelijk geworden

Jarenlang met veel plezier gebruik gemaakt van de Pathe app en website. Totdat ze het in hun hoofd kregen om de hele boel om te gooien en er echt een waardeloze app/website van te maken. Het boeken en vinden van een film is ondoenlijk geworden. Ongelovelijk hoe in deze tijd nog zo'n product afgeleverd kan worden. Zeer teleurstellend....

12 de maio de 2025

OPLICHTERS/SLECHTE ADMINISTRATIE?

OPLICHTERS/SLECHTE ADMINISTRATIE?
Zeg maar NEE tegen een unlimited abonnee.
Ga nooit met ze in zee.
Ik had een abonnement voor enkele maanden tot en met 14-04-2025. Ik heb op 14-03-25 opgezegd en bevestiging opzegging ontvangen. Met vriendelijke groet van Selime. En ik mag mijn abonnement gebruiken tot en met 14 april 2025.
Op 10 april heeft Pathé Toch nog €13,68 afgeschreven.
Zgn voor de lopende maand, hoewel ik op tijd had opgezegd.
Op 28 april hebben ze toch weer €23,00 afgeschreven voor de nieuwe maand. Die heb ik natuurlijk teruggeboekt en Pathe gelijk geblokkeerd bij mijn bank.
Soms vraagt men zich af, is het een gevalletje van slechte administratie of zijn het gewoon oplichters.
Van mij hebben ze in ieder geval €13,68 extra in de kas.
Natuurlijk ook gemaild en geappt, maar geen reactie.

28 de abril de 2025

Schofferende personeelsleden

Kafka Gaslighting Paarse krokodil of gewoon een incompetente Manager?
Bioscoop bezoek moet een beleving zijn en dat was het zeker in Pathe Zwolle!
2e paasdag gezellig met 5 personen waaronder mijn kleinzoon van 12 jaar naar de film de chosen
Om de beleving wat extra kleur te geven kopen we nog een Zoute popcorn een flesje fris en fles bier.
In 1e instantie omdat het druk is staan we in de rij bij een bemande kassa een ieder met zijn eigen consumptie in zijn handen, op het moment dat wij aan de beurt zijn is de medewerkster van Pathe weggelopen en gaan we naar een scankassa.
Bij het scannen geven we alles aan mijn kleinzoon en hij scanned de artikelen (de mederwerkster bekijkt alles een paar meter van ons af) we staan met 3 personen (Opa, Oma en kleinzoon) ik geef mijn pinpasje aan mijn kleinzoon zodat hij deze tegen de paslezer kan aanhouden.
Omdat er alcohol bij zit is er leeftijdscontrole en dan komt de echte Pathe beleving.
Het is te zot voor woorden maar de strekking is dat een minderjarige bier koopt en dat mag niet, ik neem mijn pasje en wil betalen maar dat mag ook niet want nu beticht ze mij dat ik bier koop voor een minderjarige en dat wil ze niet.
Er is een woordenwisseling en de desbetreffende medewerkster staat in dubio wat nu te doen en praat met de manager en u raad het al deze laat zijn medewerkster niet vallen en we mogen het biertje niet afrekenen.
We betalen het frisje en popcorn en mijn vrouw en kleinzoon lopen door.
Ik haal een fles bier uit de koeling en wil deze betalen maar dat mag niet en wederom ontstaat er een woordenwisseling en zie aan de manager dat hij bereid is om fysiek te worden als ik het biertje bij de zelfscankassa zou afrekenen.
Na deze schoffering heb Ik de eer aan mij zelf gehouden en de bioscoop verlaten zonder mijn familie ( gelukkig had mijn vrouw begrip voor mijn beslissing )
Pathe was een beleving die wij nooit meer gaan vergeten in de familie.

Dit is de reactie van Pathe, mijn tekst naar Pathe is niet datgene wat hierboven staat.
En natuurlijk zie je de arrogantie van Pathe in het antwoord hoe goed het getrainde personeel de zaak heeft afgehandeld en dat het allemaal onze eigen schuld is. Het heeft namelijk ook helemaal geen zin om als klant een klacht in te dienen als je dit soort reactie krijgt. Je bent geen klant maar onderdeel van het verdienmodel.

Beste Jacob,

Bedankt voor je bericht.

Wat vervelend om te horen dat jullie paasbezoek anders is gelopen dan verwacht. Als bedrijf dienen wij bij het verkopen van alcohol een leeftijdscontrole te doen. Wij zijn ervoor getraind om dit in alle gevallen te doen, ook wanneer er een volwassene bijstaat. Wanneer minderjarige bezoekers namelijk alcohol nuttigen in onze theaters, zijn wij hier verantwoordelijk voor. Wanneer je kleinzoon initieel alleen het biertje ging afrekenen, werd hij gecontroleerd op zijn leeftijd. Omdat hij de minimale leeftijd niet had, werd de verkoop geweigerd. Je bent vervolgens zelf naar de kassa gegaan om het biertje af te rekenen. Omdat wij je kleinzoon vlak hiervoor hebben moeten weigeren en mijn collega's zagen dat jullie bij elkaar hoorden, hebben wij jou ook de verkoop van dit biertje moeten weigeren. Dit komt omdat wij niet weten of je na het afrekenen het biertje aan je kleinzoon zou geven. We begrijpen heel goed dat het geen fijne beschuldiging is als je je kleinzoon nooit een biertje zou geven, maar wij zijn genoodzaakt om dit te doen.

Wij kunnen ons voorstellen dat jij je eerste paasdag anders had willen zien, echter kunnen wij hierin verder niks voor je betekenen.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag.

21 de abril de 2025