Pcmax PC fiks reparasjoner og bygging Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

1. Assistência técnica de informática

Escrito pela empresa

Velkommen til PC MAX Drøbak. Bygging og reperasjon av eldre og moderne pcer. Vi rengjør og gjør maksinen din som ny. Fikser feil og ulyder. Bygger ut maskiner og oppgrader enkelt og billig. Selv om din pce bråker eller fungerer dårlig betyr ikke at du trenger å kjøpe en ny. Noen ganger holder det bare å bytte ut deler, f.eks strømsforskyning og skjermkort. Vi kan veilede deg med råd og anbefalinger om hva som burde gjøres. Pcer som blir veldig varme og gir dårlig ytelse er ofte tegn på en dårlig bygget pc. Vi kan ombygge pcer uten å kjøpe nye deler for bedre kjøling av maskinen slik at du kan ha den lenger. Reparer og bygger pc til privat og bedrift. Fikser og renser. Skreddersyr også maskin etter ønske. Vi har også bruktbutikk.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(10)

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Ærlig service og ekte ekspertise - sjeldent! Pc byggeres ultimate sensei

En kar som har mer dybde og forståelse for datamaskin, har jeg ikke møtt. Dette etter 4 år i tech bransjen. Han ser løsninger takket være iboende dyp kunnskap, og er super å forholde seg til. Han har en evne til å fikse ting med erfaring og ekspertise innen sitt felt jeg ikke har sett på maken. Stor datatrøbbel, ble rett og slett gjort om til en særdeles hyggelig og lærerik affære. Jeg vil anbefale alle som noensinne har et IT problem å ikke tenke to ganger. Gå til PCmax. Du kan bokstavelig talt ikke havne i bedre hender.

17 de fevereiro de 2026

Thomas er super dyktig

Thomas er super dyktig! Vi hadde vært to andre steder uten at de klarte å finne ut av problemet med PC’en. Det tok Tomas 10 minutter å kartlegge hva som var galt med PC’en. Han fikset Gaming PC’en til sønnen min i løpet av kort tid, med skifte av vannpumpe. Vi er veldig fornøyd og kan anbefale Thomas på det varmeste. Når vi en gang skal bygge eller kjøpe gaming PC skal vi gjøre de hos PCMAX!

20 de janeiro de 2025

Fantastisk service

Thomas hos PCMAX i Drøbak er ekstremt kunnskapsrik, serviceinnstilt, rask og rimelig. Vi fikk topp hjelp med en helt "død" PC som ble som ny etter kun noen timers feilsøk og fix. Vi anbefaler ham på det sterkeste dersom man trenger hjelp med en PC.

12 de novembro de 2024

God handel hos pcmax

God handel hos pcmax, kjøpte en megakul gaming pc som fungerer og kjører supert! Selger hadde masse peiling og forklarte og viste hvordan pcen fungerer veldig bra. Hilsen Thomas

2 de junho de 2024

Very profesional and fast service

Very profesional and fast service! Top delivery and customer service. I can recomend this company 100%

17 de abril de 2024
logótipo da Pcmax PC fiks reparasjoner og bygging

Resposta da Pcmax PC fiks reparasjoner og bygging

Thank you for you kind feedback :) We hope your pc will work flawless now without heating.

Hyggelig handel hos Pcmax

Hyggelig handel hos Pcmax. Kjøpte superkul gaming pc som svarte til forventningene++++ trygt å handle med proffe fagfolk, når egen datakompetanse er begrenset. Hilsen Morten

24 de janeiro de 2024