Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Nu har jag blivit uppringd 3 gånger på 4 dagar, två av försäljarna har medvetet låtsas ringa på uppdrag av Tele2 och påstått att mitt abonnemang ska omförhandlas och bli billigare nu när jag haft det... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Tänk om det gick att ha en betaltjänst kopplat till sitt eget nummer! Alla som ringer skulle debiteras 10 kr varje gång man svarade. Då skulle jag bli rik på dessa telefonterrorister!

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

167 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Parasit på samhälls kroppen bolag

Vad är det här för ett företag? Kan man bli lagförd för att man telefon terroriserar kunder. Hur kan teleoperatörer ge så många/oändliga telefonnummer till ett bluffbolag? Skäms på er, gör eran del av dealen för att skydda oss vanliga telefon ägare. Jag har NIX men dom skiter i det, Det verkar inte hjälpa att dom blir polisanmälda heller, vad krävs för att det ska hända?

22 de maio de 2025

Bedrägeri

Bedrägeri. Uppger att de ringer från Telenor, uppger inget namn och är allmänt otrevliga. Besvarar frågor, motfrågor med att lägga på. Ringer med erbjudanden om prissänkningar flera gånger i månaden.

25 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

En person ringde o sa att jag hade tv 3…

En person ringde o sa att jag hade tv 3 o tv6. Har inte dessa o anade oråd. La på luren. Personen(som inte presenterade sig eller sa v han representerade) ringde upp igen o frågade varför j la på luren!!! Ett j-la oskick. Skumt bolag🤮

10 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Blir vansinnig på detta företag

Blir vansinnig på detta företag. Ringer stup i ett från flera nr. Trots att jag har NIX blockar nummer efter nummer. Hoppas och längtar att detta företag går i konkurs, det vore nog enda sättet att bli av med denna Terror.

7 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slutar aldrig ringa trots NIX:at nummer

Slutar inte ringa trots att jag NIX:at min telefon. Ringer från flertal olika nummer, senaste försöket var från ett Göteborgsnummer även fast företaget är från Kristinehamn. Svarat en gång och sagt att jag arbetar och inte vill bli uppringd, svaret jag fick var ”jobbar du på helgen?” - Ja uppenbarligen precis som du på ditt företag som ringer non stop alla dagar i veckan… Har säkert 10-15 nummer från dem som jag blockerat men de slutar aldrig ringa.

19 de fevereiro de 2025

Hemska

Hemska, blir aldrig av med dem, ringer nästan dagligen, svarar aldrig, men det hjälper inte att blockera, då har de bara ett annat telefonnr de ringer ifrån 😡😡😡

28 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Pec Sweden AB ringer varje månad…

Pec Sweden AB ringer varje månad förutom i augusti. Jag har fått samtal från 16 olika nummer. Jag har aldrig svarat och kommer aldrig att göra det heller. De använder sig av 077; 0501; 0454; 0586; 0705; 0734; 0755; 0731; "Riktnummer" med oändliga kombinationer. Luktar lite Kombilotteriet variant på säljmetoden. En suspekt metod i en suspekt bransch.

17 de maio de 2024

Gör om gör rätt.

Ringt 2 ggr, hävdade GDPR och att de skulle plocka bort mig från deras listor, annars blir det polisanmälan. Killen jag pratade med vägrade lyssna. Även intressant att killen vägrade besvara vilken telefonoperatör han ringde åt vid upprepade frågor. 5 dagar senare ringer de igen och är då en tjej som ringer. Trevlig tjej, men ljög mig rätt upp i ansiktet när jag sa att de redan ringt och fick till svar att det inte var samma bolag. Kollade upp båda numren som båda tillhör Pec. Blir en polisanmälan på detta samt vidare till myndigheten som granska försäljning över telefon. Hoppas nu tjejen plockat bort mig enligt GDPR så att ni inte bryter mot GDPR ännu en gång.

19 de setembro de 2024

Stalkers

Stalkers! Ger sig inte. Har ringt mig 67 gånger från mobilnummer. Lyfter jag på luren är ingen i andra ändan, bara tystnad.
Nu har de börjat ringa från fast nummer i Karlshamn. Har mejlat VD och bett att de slutar ringa. Ingen respons.
Måtte detta företag ruttna bort!

5 de setembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.