Nu har jag blivit uppringd 3 gånger på 4 dagar, två av försäljarna har medvetet låtsas ringa på uppdrag av Tele2 och påstått att mitt abonnemang ska omförhandlas och bli billigare nu när jag haft det... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Tänk om det gick att ha en betaltjänst kopplat till sitt eget nummer! Alla som ringer skulle debiteras 10 kr varje gång man svarade. Då skulle jag bli rik på dessa telefonterrorister!
Vad är det här för ett företag? Kan man bli lagförd för att man telefon terroriserar kunder. Hur kan teleoperatörer ge så många/oändliga telefonnummer till ett bluffbolag? Skäms på er, gör eran del av... Ver mais
Slutar inte ringa trots att jag NIX:at min telefon. Ringer från flertal olika nummer, senaste försöket var från ett Göteborgsnummer även fast företaget är från Kristinehamn. Svarat en gång och sagt at... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Pec har också ringt men har filter via…
Pec har också ringt men har filter via vimla som är bra så får man vara ifred. Men dom försöker två gånger varje dag. Jobbigt.
Fruktansvärt irriterande ringer…
Fruktansvärt irriterande ringer dagligen och är mycket otrevliga, detta måste stoppas, rena Stalkers dom förstår inte att ett nej är ett NEJ !!!
Ringer dagligen
Ringer dagligen , otrevliga o allmännt outbildade säljare , tror inte dom lyckas sälja nått med den kompetensen dom har , sa trevligt nej men endå ringer dom dagligen .
Sluta ringa!
Ringer varje dag vid flera tillfällen och stör. Har blockat dom men vid blockade samtal så kan jag se fortfarande att dom ringer.
Odugligt callcenter säljer diverse ting
Odugligt callcenter säljer diverse ting. Svårt förstå ordet NEJ oseriöst och på gränsen till Stalkers. Måste ha dålig ledning utan moral
Ogräs och bör rensas bort
Sämst
Sämst! Till och med för att vara nasare är dessa skojare riktigt usla. Kommer aldrig köpa något av ett företag som anlitar dessa samvetslösa skojare!
Ringer för Viasat för att sälja på fler…
Ringer för Viasat för att sälja på fler tjänster och är så otrevliga att jag funderar på att säga upp Viasat. Smart Viasat.
Hej Pec
Hej Pec
Er ledning tycks ha små händer, dvs svårt att fatta, ert försäljningskoncept fungerar inte. Ett nej från kunden är ett nej, ingen idé att ringa om och om igen och dessutom med dålig attityd. Nära gränsen till ofredande nu.
/ Mvh S.Törd
Envisa som förbannade iglar
Envisa som förbannade iglar. Har blockerat sedan länge så jag slipper lyssna på skiten.
Mycket falska personer ringde mig på…
Mycket falska personer ringde mig på 010 nummer uppgav sig att vara ifrån miljonlotteriet sen när jag ringde upp nummer igen säger dom pec miljonlotteriet och säger sin adress när jag kollar upp adressen är det inget miljonlotteri utan telefonbolag dom skulle skicka sex lotter till mig som ännu inte har kommit nu är dom polisanmälda tack vare att dom fick mina personuppgifter tyvärr trodde verkligen på dom
Ringer konstant från olika nummer
Är rasistiska
Tragiskt
Är detta vad Viasat vill ha som sin front så slipper dom nog kunder.
Mycket otrevlig och då jag påtalade nix så ansåg han att jag var DUM. Det är ju deras kanaler som tydligen finns på adress jag inte bor på.
Förhoppningsvis så kommer det en lösning så man snart slipper denna form av försök till bedrägeri
Oseriöst företag
Oseriöst företag, kan inte ta ett nej och fortsätter ringa från nya nummer.
Mycket otrevlig försäljare från viasat.
Mycket otrevlig försäljare från viasat.
Slutar inte tjata fast jag bestämt säger till att jag inte vill prata.
Urkassa värdelösa telefonförsäljare
Urkassa, idiotiska telefonförsäljare, sluta ringa hela tiden. Kommer inte svara o är inte ett dugg intresserad.
Pålitliga och bra!
Sveriges värsta telefon…
Sveriges värsta telefon terrorister..ringer konstant från nya nummer eftersom man blockar avskummet..
SPÄRRA NR I MOBILEN! Det är bra då man slipper ringsignal från oönskade nummer
IDIOT FÖRETAG! Stackars callcenter personal...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.