Tuincentrum Pelckmans Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Best nooit bestellen bij Pelckmans. Meer dan maand geleden bij Pelckmans besteld, producten binnen 5 dagen aanwezig , weken later niets. Telkens helaas hebben we hier geen update over. Dan zou overgeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service van Hanne van afdeling vijver en vissen. Na verloren gegane bestelling deed zei de moeite om te zoeken wat fout liep tot ze het gevonden had. Zeer goede communicatie naar mij toe TOP HANNE... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij komen al jaar en dag bij Pelckmans. Zalig om daar rond te kuieren. Prijzen zijn ook heel interessant vergeleken met andere tuincentra. Je komt hier steevast met iets buiten. Kleine opmerking, koch... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke winkel. Duidelijke afdelingen. Vriendelijk personeel. Kassaticket worden vanaf nu digitaal door Pelckmans bijgehouden. Top. Nu ook nog de gespaarde punten bons van 5 euro digitaal bijhouden... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem

Vijver- en tuincentrum Pelckmans, lekker groot, lekker goedkoop! Meer dan 35000 m² kijk- en winkelplezier in de Belgische Kempen. Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel en Turnhout.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

142 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

We are always helped nicely

We are always helped nicely, good advice and the plants are much cheaper here than in the Netherlands. 🤣 We also often take the supplies with us in the pet or fish department. For us to get away and enjoy the beautiful garden center💪 😍

14 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

The shop is filled with a big variety…

The shop is filled with a big variety of plants, garden tools and furniture,gifts...
Anything you might think you need...😄
The staf is really friendly and helpful aswell.For me , its the first stop ,if I need something....

21 de janeiro de 2026

(Nog) Geen terugbetaling ontvangen

Telefonisch niet te bereiken!
Ik wacht al vanaf 29 december‼️op een terug betaling vanwege een beschadigde geleverde onderbak van een vogelkooi!
Op mail wordt wel gereageerd met excuses voor het ongemak de terugbetaling zal binnenkort op uw rekening staan, NIET DUS‼️
Doe hier nooit maar dan ook nooit een online bestelling‼️

21 de janeiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

prima materiaal

prima materiaal, grote keuze en niet te duur
enkel aan de kassa, daar is het vaak wachten geblazen

15 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Op 8/12/2025 bestelde ik een artikel…

Op 8/12/2025 bestelde ik een artikel bij Pelckmans. Dit was niet meer te krijgen. Ondertussen is het 14/1/2026 en heb ik na verschillende belovende e-mails mijn geld in het kort terug op mijn rekening te zien verschijnen, nog STEEDS NIKS terug ontvangen!!! Meerdere loze beloftes dus en voor mij een pak tijdverlies en frustratie door “hun” nalatigheid. Op basis van mijn ervaring zou ik dit bedrijf niet aanraden. Wacht nog steeds op mijn geld. Reeds 6 weken!!!

14 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Pelckmans is een winkel waar ik uren …

Pelckmans is een winkel waar ik uren kan in verslijten.
Je vind er zo wat alles wat je maar denken kan aan democratische prijzen. Spijtig dat deze winkel zo ver is ,1u30min rijden voor ons. Nu met de kerstdagen is het verdiep omgetoverd in een fantastische kerstmarkt. Subliem om te zien . Hier zijn geen woorden voor.
Verder is de winkel perfect ordelijk en net ingedeeld.
Vriendelijk en gedienstig personeel. Al bij al nen toffe winkel. Doe zo verder.

21 de dezembro de 2025

Opgelet loze beloftes

On line aankopen met beloofde levertermijn 1 week. Na 1 week niets. Mijn moeder bleek al tijd ervoor ook wat te hebben besteld. Ook niets gekregen. Zij annuleert en vraagt geld terug. Ik hoopte toen nog. Ik stuur enkele dagen later ook annulatie en vraag ook geld terug. Ben ondertussen 3 weken verder. Noch ik, noch mijn moeder zagen geld terug tot op heden. Kreeg al 2 x met week tussen een vraag om mijn rekeningnummer door te sturen hoewel ze die dus al hadden. Klantendienst doet er hele werkweek over om een mail terug te sturen. Ook mijn dochter bleek een gelijkaardige recente ervaring te hebben daar met materiaal dat ineens niet meer op stock bleek. Ondanks dat blijft het materiaal vrolijk gewoon op hun site staan als te koop met leverweek 1 week en mensen blijven dus geld betalen voor iets dat ze niet krijgen.

19 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.