Perletand Opiniões 394

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter tre velbegrundede og rettidige flytninger af tandlægetider hos Tom Gregersen fik jeg en meget modbydelig mail fra ham, hvori han forklarede mig, at min adfærd var meget atypisk for hans klientel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vennlig og imødekommende ved telefonkontakten, når der bestilles time. Fint at der er vann tilrådighet, dels pga av sykkeltur til tannlegen, og munntørrhet pga av frykt. Personalet er god til å be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich hatte im Segelurlaub einen Sturz bei dem ich mir einen Schneidezahn halb rausgeschlagen habe. Mein Versuch einen Zahnarzt zu finden scheiterte bis ich Susanne und Tom angerufen habe. Sie waren... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rolige og venlige personale der forstår at få en til at falde til ro under behandling - selv når hele ens mund skal ordnes. De vejleder og forklarer deres råd på en meget forståelig måde og venlig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Dentista

Informação fornecida por diversas fontes externas

" Vi ser ikke blot en tand - men et helt menneske - og vi ved godt at tandbehandling ikke er blot tiden i selve tandlægestolen, men derimod processen omkring hele tandlægebesøget "

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super oplevelse

Super oplevelse. Fik god information omkring status på mine tænder og en god forklaring på hvordan det stod til, hvorfor vi tog et røntgen billede osv. så alt gik som aftalt og planlagt og følte mig 100% tryg under hele behandlingen. Jeg er fuldt ud tilfreds med forløbet og den flinke behandling jeg modtog af teamet.

16 de novembro de 2022

5 stjerne herfra :)

Altid dejligt at komme i klinikken. Smilende personale og det er det samme der er der år efter år.
Professionelt udført arbejde, med en tandlæge som er med på det sidste nye og kan sit kram. Kan varmt anbefales.

31 de outubro de 2022

Min gode tandlæge i 3 år

Tom har været min tandlæge i 3 år og jeg kunne ikke rose ham og hans folk nok. Ærlige, kompetente, flinke og dejlige mennesker. Yderst professionale og ingen slinger i valsen. Fortjener alt det ros de får.

20 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Et tandlæge team, der er professionelle & menneskelige

Hos Tom og hans team, er man i gode og trykke hænder, de tager sig god tid til at få en til at føle sig tilpas, sørger for at være sikre på at man ikke har ondt under behandlingen,. Kom til tandlægen med ro i maven og uden at ligge søvnløs flere nætter op til. Jeg er så glad for at jeg tog chancen og begyndte at komme hos Perletand.

Tak for jer

18 de maio de 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, trods et ret komplekst forløb. Har aldrig oplevet så megen venlighed, god service og var fuldt tryg hele vejen igennem. Magen til tryghed, menneskelighed og venlighed skal man lede meget længe efter. Alt i alt en super god oplevelse.

13 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en fin oplevelse

Jeg havde en fin oplevelse, fik en god behandling og var færdigbehandlet i løbet af den 1/2 time , der var sat af . Følte mig i trygge hænder og yderst venligt behandlet .

13 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

supervenlig modtagelse af ny kunde.

supervenlig modtagelse af ny kunde.
fin gennemgang af de oplysninger de skulle bruge for at oprettet mig som kunde.
fin forløb af den første undersøgelse hos tandlægen.
jeg fik en rigtig god forklaring på de spørgsmål jeg havde til ham.
jeg fik et rigtig godt indtryk af klinikken . og vil klart anbefale den til andre

30 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais