Leia as opiniões dos outros
Utrolig arrogant servicemedarbejder, Christian. På venlig spørgsmål omkring ophæng til min Philips monitor svarer han med en meget ubehagelig tone - ufattelig Philips kan og vil bruge ham. Klart no... Ver mais
Philips kundeservice skulle have 5 stjerner for deres venlighed og hurtige betjening, men det trækker ned på stjerner med den elendige autoriseret service partner LetMeRepair Denmark ApS, nu går vi... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Vi har købt en Phillips fuldautomatisk…
Vi har købt en Phillips fuldautomatisk espressomaskine januar 2024 til over 4000kr. Den lækker nu efter knap to år vand fra bunden trods vi har fulgt alle anbefalinger om løbende vedligehold. Det er fuldkommen umuligt at komme igennem til kundeservice, men mere med at gå gennem forhandler (3.part), som kunne booke en telefontid hvor jeg blev ringet op af Phillips. De bad mig sende billeder, hvorefter jeg intet har hørt og hvor de ikke svarer på mail. Man kan ikke kontakte dem telefonisk overhovedet. Den dårligste service og virkelig dårligt med produkt der går i stykker efter 2 år!! Den næste espressomaskine bliver IKKE fra Philips!
Utrolig arrogant servicemedarbejder
Klart noget der gør man IKKE vil købe Philips produkter med sådan en opførsel.
Hvor er det besværligt når man beder om…
Hvor er det besværligt når man beder om hjælp
hos Philips Home Living kundeservice.
Har købt en airfryer til 500 kr nu er der åbenbart sket noget med kontakten så jeg ikke kan få kurven i har sendt mange billeder til dem nu vil de have jeg skal sende en airfryer til 500 kr retur til dem. istedet for og sende mig ny og bede mig om og smide den ud.
Køber aldrig noget der står Phillips på mere
Jeg købte en Philips Airfryer Premium…
Jeg købte en Philips Airfryer Premium 7.3L HD9650/90
Mangen til lo.. har jeg aldrig set før. Man kan ikke lave noget mad med lidt fedt indhold i.. uden den rygere mere end et 16+ diskotek
Hold jer væk fra deres produkter. Deres service er elendig og ubrugelig……
Philips luftfugter HU 2716-10
Har for en måned siden købt en Philips 2716-10 luftfugter. Bedst i test dkrives der🙄 Fra første minut har ventilatorbladet lydt som et papstykke i et cykelhjul. Har prøvet at stille maskinen på alle tænkelige måder, uden at vandet løber ud, men nej, du'r ikke. Desuden kan man jo undre sig over, hvor den i displayet viste fugtighedsprocent måles henne...kan kun formode at den måles i toppen lige over vandbeholderen. Så er det nok ikke så underligt, at procenten på maskinen f.eks siger 55% og et hygrometer som står på en hylde 1 m derfra siger 38%🙄
Selvom maskinen er indstillet til 50%, så fortsætter den ufortrødent med at køre i varierende tempo op til over 60%😲
Skal ringe til Holland for at få at vide, at den skal sendes til Tyskland for rep🫢
Rigtig godt fjernsyn - svær service
Elsker deres tv med baggrundslys, som konkurrenterne ikke kan tilbyde. Deres service på hjemmesiden er dog svær at navigere i og der er en del tekniske problemer.
Jeg har problemer med en philips hue…
Jeg har problemer med en philips hue pære der tænder af sig selv og har desværre ikke gemt kvitteringen, så ved godt det er mit eget problem, men regner da med at en pære til 400 kroner virker. Philips er fuldstændig lige glad når jeg ikke har kvitteringen, så på genbrugspladsen med den og så lige husk mig selv på aldrig at købe at philips produkt igen
Har købt et 43” TV fra Philips model…
Har købt et 43” TV fra Philips model 43PU8389/12 og alt virker fint intet at udsætte på billede eller teknikken. MEN nu ønsker at jeg montere TVet på væggen og Philips har valgt har lave hullerne i 100mmx200mm som IKKE er standard - HVORFOR??? Det er simpelthen ikke muligt at finde et beslag der passer. Fandt et beslag som muligvis kan passe - det koster 1495.- mit TV koster 3500.- Så næste gang du overvejer at købe et Philips TV - så start med at kigge på bagsiden af TVet. Ærgerligt at EUs største og sidste producent af elektronik ikke har styr på det basale.
Meget useriøs kundeservice
Meget useriøs kundeservice. Skal aldrig mere købe et Philips produkt, fordi hvis noget er galt så er det bare at give op. Kundeservice nytter ikke noget, især hvis du får Joshua som sagsbehandler.
tak for et godt køb af en philips i9000…
tak for et godt køb af en philips i9000 prestige ultra xp9402/31. den er super fed barbermaskine.
tak for en god service.
Support besvarer mails uden at læse dem først, og lukker sagen
Mit TV har den værste fjernbetjening jeg har haft. Men den har ambilight knappen, hvilket jeg gerne vil beholde.
Skriver til Philips og spørger, om de sælger alternativer. På grænsen til et Ja-Nej spørgssmål.
Joshua svarer og spørger, om jeg kan filme mit TV og dets defekt(?), samt hvor mit TV befinder sig(?)
Han har altså ikke læst min mail, fordi det er slet ikke relevant. Det nævner jeg, og så siger han:
"Hvis TV’et stadig er under garanti, kan vi sende en ny fjernbetjening. Det er derfor, vi beder om oplysningerne."
... Men den er ikke defekt? Han har stadig ikke læst min mail. Jeg beder ham om at få en kollega til at svare i stedet, og så lukker han sagen!
Kæmpe spild af tid. Så useriøst. Godt gået Philips.
Sagsnummer: 05196814
Manglende empati for forbrugeren
Aldrig har jeg mødt en så arrogant servicemedarbejder, en der ikke vil lytte til hvad man har af udfordring, ikke har den mindste empati for den situation der er opstået, og ikke mindst at samtalen blot bliver afbrudt, da man mener at samtalen ikke foregår etisk.
Som kunde bliver man irettesat, og bedt om ikke at afbryde når der bliver talt, når så man beder om det samme bliver man irettesat.
Det næste er, der oprettes en sag, som bliver afsluttet, med henvisning til at sagen er overdraget til en servicepartner, og man skal kontakte dem, hvis der er spørgsmål fremadrettet. Indrømmet jeg overså denne meddelelse, og kontaktede derfor Philips service igen, og bad dem om en status, fik at vide at der så skulle oprettes en ny sag, og det ikke var dem der tog sig af dette når sagen var overdraget. altså står man som kunde og skal selv "løbe rundt" og lave opfølgning på noget der burde være et internt anliggende ved Philips. I bund og grund en ikke service minded oplevelse.
Kontaktede derefter Servicegruppen, hvor jeg fik en ualmindelig god oplevelse.
Philips = minus 5 stjerner
købte en luftfugter philips 3000 som…
købte en luftfugter philips 3000 som larmer om natten, det er et mareridt/umuligt at komme til at returnere den, så ringer man til Holland så får man at vide at man skal ringe til Belgien så til Holland så siger de at jeg selv må google mig til et nummer til kundeservice, jeg gætter mig til hvad jeg skal trykke af nummer på tlf undervejs for de snakker som udgangspunkt Hollandsk eller Belgisk , troede ellers at Philips var et stort respekteret mærke, men kundeservicen er et mareridt, i stedet for at sende en videre til en anden afdeling, så bliver man sendt videre til et andet land... nu ved jeg ikke hvad jeg gør om jeg bare skal opgive og smide den i skraldespanden ?
Da mit produkt efter noget tids brug…
Da mit produkt efter noget tids brug holdt op med at fungere som det skulle, kontaktede jeg dem, og de sendte hurtigt en ny laser uden problemer. Jeg er meget taknemmelig og kan kun sige: virkelig god service!
Jeg havde set en del dårlige anmeldelser og var derfor lidt skeptisk i starten. Men hold da op, hvor blev jeg positivt overrasket. Kundeservice har været utrolig sød, hjælpsom og professionel hele vejen igennem. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og selve laseren er faktisk virkelig god.
Ingen kundeservice, kun autosvar
Jeg bestilte en Sonicare-pakke hos Philips den 18/12/2025, men jeg har aldrig modtaget den. Tracking viser, at pakken kun blev scannet i distributionscenter.
Kundeservicen er yderst kritisabel: Jeg modtager kun automatiske svar, som jeg ikke kan besvare direkte, men bliver nødt til at bruge den oprindelige kontaktformular igen. Jeg får lovet opfølgning inden for 2–3 hverdage den 7/1, men har efter 6 dage stadig ikke modtaget noget svar. Formularen tillader kun korte beskeder, og det er umuligt at komme i kontakt med et rigtigt menneske. Dybt uprofessionelt.
Jeg har givet Philips en deadline for at gensende varen eller tilbageføre pengene, men jeg afventer stadig, om de overholder den. Derefter vil jeg kontakte min bank for chargeback.
Jeg vil fremover ikke købe nye Philips-produkter, og hvis jeg har brug for reservedele til eksisterende produkter, vil jeg søge andre leverandører, da denne oplevelse er helt uacceptabel.
Jeg købte et philips tv i 2020
Jeg købte et philips tv i 2020. I 2022 blev skærmen pludselig sort. Fik dog skiftet skærmen på garantien. Nu næsten 4 år senere blev skærmen pludselig sort igen. Jeg synes det er dårlig kvalitet at det ikke kan holde længere end ganske lidt over 5 år
Philips 50” PUS8500 4K QLED
Har købt to nye Philips.
et TV Philips 50” PUS8500 4K QLED Smart TV og et
Philips 43” PUS8500 4K QLED Smart TV.
Det er fuldstændigt åndsvagt at man ikke kan installere andre APPs end dem der er med fra start.
fx. kan man ikke installere TV2Play eller Altibox.
Totalt udueligt TV.
Har 4 andre Philips TV. men det er sidste gang jeg køber et Philips.
Ekstremt skuffende – ufuldstændigt produkt forklædt som “innovation”
Jeg har fået Philips OneBlade 360 i julegave, og det er uden sammenligning den største produktmæssige skuffelse, jeg har oplevet i mit voksenliv.
Produktet er reelt ikke solgt komplet.
Man kan ikke oplade det ved at sætte det direkte i stikkontakten, som man har kunnet med barbermaskiner i årtier. I stedet forventes det, at man selv finder en passende omformer. Det betyder, at man enten skal rode med eksisterende opladere eller ud og købe endnu et produkt, bare for at kunne bruge det, man allerede har betalt for.
Som om det ikke var nok, har man valgt at bruge et proprietært kabel, som kun passer til dette produkt – i stedet for USB-C, som i dag er standard på stort set al elektronik.
Det betyder:
- Man kan ikke bruge de kabler, man allerede har
- Man kan ikke oplade det samme sted som sine andre ting
- Man skaber mere rod, mere bøvl og mere elektronikaffald
Argumentet om at reducere elektronikaffald falder fuldstændig til jorden, når man:
- tvinger forbrugeren til at købe ekstra adaptere
- bruger et unikt kabel i stedet for en fælles standard
Det er det stik modsatte af bæredygtighed.
Derudover er prisen på udskiftningsbladene ekstremt høj.
Man bindes til løbende køb af små, dyre blade, selvom man med ældre modeller af almindelige trimmere kan trimme sit skæg i flere år uden at skifte noget som helst.
Det her er ikke innovation.
Det er en dårlig abonnementsforretning, forklædt som produktudvikling.
Der er ingen ekstraordinær værdi i OneBlade 360 sammenlignet med ældre og billigere alternativer:
- Funktionerne er de samme
- Resultatet er det samme
- Oplevelsen er dårligere
- Totalomkostningen er højere
En klassisk, ældre trimmer er bedre værdi for pengene og løser præcis det samme behov – uden specialkabler, uden løbende udgifter og uden at gøre noget simpelt unødigt besværligt.
Jeg ser meget frem til at bytte produktet og vælger i stedet en ældre model, der dækker mit behov, uden at jeg skal bindes til dyre forbrugsdele og dårlige designbeslutninger.
Det her føles ærligt talt som et forsøg på at udnytte forbrugerne.
Og det er direkte ulækkert, når det pakkes ind i ord som “innovation” og “udvikling”.
Kan på ingen måde anbefales.
Varen stadig ikke modtaget
Varen stadig ikke modtaget – meget dårlig kundeservice
Jeg bestilte en Sonicare Power Flosser 3000 Ledningsfri Mundskyller den 9/12 via Philips.dk.
Efter bestillingen kontaktede jeg Philips’ chat og fik oplyst, at varen ville blive leveret inden jul (det var i uge 50). Det skete ikke.
I uge 51 ringede jeg til kundeservice og fik at vide, at “der er styr på det”. Alligevel kan jeg se via tracking, at pakken har stået stille på FedEx’ lager i Hvidovre siden 12/12, uden nogen form for fremdrift.
Den 22/12 kontaktede jeg Philips igen og fik samme svar:
“Vi er ved at undersøge sagen med vores team.”
På trods af gentagne henvendelser er varen stadig ikke leveret, og der er hverken kommet en løsning, opdatering eller konkret tidsplan.
Det mest frustrerende er ikke forsinkelsen i sig selv, men den manglende ansvarlighed og gentagne tomme løfter. Man bliver som kunde holdt hen uden reelle svar.
Forventningen til en virksomhed som Philips er langt højere.
Meget skuffende oplevelse – kan ikke anbefales.
Jeg vil fraråde andre at bestille her, hvis leveringstid er vigtig.
Vores levering og produkt fungerede godt
Vores levering og produkt fungerede uden problemer og varen kom efter kort tid
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.