Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Recent een bestelling gedaan. Artikel was op voorraad (levertijd 1 - 3 dagen) mail dat volgende dag verstuurd zou worden. Alles oké zou ik zeggen. Maar levering bleef uit. Na 3 dagen gemail... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig: Klantvriendelijkheid: 10 Bestelling snelheid: 10 Gebruiksvriendelijkheid webshop: 10 De mensen zijn klantvriendelijk ik ben al 2 jaar klant van picanta.nl en ik heb noo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden eerst wat vragen voor we bestelde over het artikel wat we op het oog hadden. Elke keer binnen een paar minuten gelijk weer antwoord terug op de e-mail en kregen ook goede informatie. Uiteind... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Online-levering werd snel en discreet geleverd. Tijdens de bestelling werden er kosten in rekening gebracht voor de pakketdienst. Later bleek dat het gewoon met de post verstuurd kon worden. Het "te... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de sex toys

Sobre Picanta.nl

Informação fornecida por diversas fontes externas

Picanta.nl - Anoniem, snel & betrouwbaar. De specialist in erotische producten.

Op zoek naar de leukste sextoys? Bij Picanta.nl kunt u terecht voor bijvoorbeeld de leukste vibrators, dildo's, lingerie, glijmiddel en cockringen.
Maar Picanta.nl is ook het adres voor al uw zwepen, handboeien, medische fetish en meer!

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

210 opiniões

Geld terug!

Ik heb spullen besteld en betaald. Een artikel bleek niet leverbaar. Het bedrag zou teruggestort worden.
Tot op heden is dat niet gebeurd.

13 de novembro de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

prima

s 'avonds besteld en de volgende dag was mijn pakje al in huis.

7 de novembro de 2014

Overzichtelijk en efficient

Wat ik bestelde was exact zoals beschreven op de website en voldeed geheel aan mijn wensen. De informatiendie ik na het plaatsen van de bestelling kreeg was compleet en op stijd gestuurd. De afleveing van het product was efficient en vlot. Geheel tevreden!

6 de novembro de 2014

Super service!

Per e-mail besteld, betaald en binnen mum van tijd mocht ik mijn bestelling ophalen. Omdat ik deze zaak niet kende was ik wel in het begin een beetje huiverig. Dacht straks krijg ik geen spullen en mijn geld is dan ook weg.Maar dat was niet zo.Wat een fantastische service van Picanta.Geen gedoe alles ging perfect.
Picanta verdient een warme douche van mij.

Dank,
Yvonne

30 de outubro de 2014
Classificada 2 em 5 estrelas

Zondag besteld en nu nog niet afgeleverd!

Ik kan geen beoordeling geven want er is nog niks afgeleverd :(. Ik wacht nog steeds op een bericht van TNT dat ik mijn pakket kan ophalen.

22 de outubro de 2014
logótipo da Picanta.nl

Resposta da Picanta.nl

Beste,

Zou u ons een mail kunnen sturen m.b.t. uw bestelling, dan zoeken wij direct voor u uit hoe het pakket er voor staat!

Met vriendelijke groeten,
Het team van Picanta.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Het pakje is bij de buren afgegeven . En ik krijg een mail hierover. In mijn brievenbus ligt geen brief bij welke buren het is afgegeven. Ik heb verschillende keren gemaild om te vragen bij wie het afgegeven is.ik krijg nog steeds geen antwoord op.ERg slordig vind ik dit.Beoordeling kan ik pas doen als ik iets ontvangen heb.Willen jullie het nagaan?

12 de setembro de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.