Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Womens Jewelry
Informações de contacto
eertmansweg 4, 7595pa, Weerselo, Holanda
- pienpinojewellery@gmail.com
- www.pienpino.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 72% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
heel erg blij met een bedrijf zoals PienPino
super snelle levering en ontving regelmatig updates over de verzending van mijn pakket. Ik heb namelijk de costa set op dinsdag besteld en het is donderdag binnen gekomen. De set en de kleur ervan is precies zoals op de foto en de kwaliteit is erg goed, dus ik zou zeker aanraden om bij Pienpino een bestelling te doen!
Klantenservice is top
Klantenservice is top. Er werd heel snel op mijn mail geantwoord. De klantenservice was ook erg vriendelijk. Ik had een beschadigde top gekregen. Deze mocht ik gratis terug sturen in ruil voor een nieuwe. Alles verliep erg vlot.
Paloma Top
Ik heb de paloma top besteld. Over de verzending heb ik niks op te merken, maar de kwaliteit is erg dramatisch. De top oogt heel mooi en kwalitatief op de foto’s, maar in het echt heeft het een super dun stofje wat heel goedkoop aanvoelt. Daarnaast, had mijn topje een productiefout. Voor het bedrag van 65eu vind ik dit een schande!
Teleurgesteld
Op 12 mei een bestelling geplaatst van 2 sets. De ene set werd opeens na 2 weken uit het niets teruggestort op m’n rekening ivm problemen met leverancier mailde ze terug nadat ik mail had gestuurd omdat ik opeens geld teruggestort kreeg.Daarna opnieuw besteld en duurde het nog 2 weken tot dat deze binnen kwam. In de 2e set zat productiefout was de volgende mail en is tot de dag van vandaag nog steeds niet binnen. Kreeg vandaag een mail dat die onderweg is en later op de dag dat het pakket weer is vertraagd. Kortom alles duurt lang en is onduidelijk.

Verkopen namaak
Wees gewaarschuwd. Lijkt een leuke hippe webshop met creatieve outfits, er staat ook ‘handmade’ en alles moet lijken alsof het helemaal zelf bedacht is. Ze verkopen echter veel kleding die ook verkocht wordt op Alixpres 24,95€ voor een veel hogere prijs (waaronder hun Paloma top 64,95€) die namaak is van de scarf top van Italiaans Designlabel La DoubleJ 560€. Uiteraard leuk om dupes of lookalike artikelen te verkopen, maar dit is letterlijk 1 op 1 namaak en strafbaar.

Blij mee!
Eerst was er iets mis gegaan maar dat is heel snel en goed opgelost! Ben erg blij met de communicatie en natuurlijk me kleding☺️
Wou dat ik toch eerder de reviews had…
Wou dat ik toch eerder de reviews had gelezen. Jurk van 80€ besteld, evenlang als het model en nog komt de helft van m’n kont er onder uit.
Daarboven op moet je 7.50€ verzendkosten betalen en dan voor het retouren weer 6.50€ - totaal 14€ voor niks dus. Lesgeld noemen we het dan maar.
Ik had twee verschillende setjes…
Ik had twee verschillende setjes besteld. De levering was oke, maar van een setje ontbrak helaas de top.
Op 16 mei heb ik via whatsapp een bericht gestuurd hierover. Twee dagen later kreeg ik antwoord dat de top alsnog verstuurd zou worden. Daarna heb ik niets meer gehoord of een bevestiging mail ofzo ontvangen. Op 28 mei heb ik daarom opnieuw gevraagd wanneer het topje komt. Ik kreeg als antwoord weer wat is je ordernummer. Ik had gelijk gereageerd en uitgelegd dat mijn top nog moest komen,hierop kreeg ik gewoon geen reactie? Maar werd het wel gelezen
Wat ik jammer vond, is dat ik steeds dezelfde reactie kreeg namelijk wat is je ordernummer? Dan kijk ik mee. Terwijl ik die informatie al eerder had doorgegeven.en jullie keken nou niet echt mee😅 Ik had niet het gevoel dat mijn vragen en berichtjes echt werden opgepakt.
Uiteindelijk heb ik gevraagd of ik het hele setje mocht retourneren.Gelukkig heb ik wel mijn volledige aankoopbedrag (na weer een aantal dagen geen reactie) teruggekregen na even pushen
Echt zonde, want Pienpino heeft superleuke kleding. De service kan wat mij( en vgm veel andere meiden) betreft nog wel een stuk beter 🩷
Ik zou graag weer willen bestellen maar durf het helaas niet meer

Resposta da PienPino
Gistermiddag (17 juni om 15:45) een…
Gistermiddag (17 juni om 15:45) een bestelling geplaatst. Ik was wat huiverig over de levering vanwege sommige reviews, maar ik heb zojuist mijn pakketje (18 juni 12:30) op kunnen halen bij het pakketpunt. Snelle service en daarnaast leuke nieuwe items :)
Een echte aanrader!!!
Een echte aanrader. Super snelle levering!! Hele goede service. Kleding van een hele goede kwaliteit. Ga hier zeer zeker vaker bestellen!!
Very disappointing experience.
Very disappointing experience.
I purchased a top from Pien & Pino for €64.95. With shipping, the total order amount was €95.06, including €30.11 in shipping costs.
The first issue was that my order was duplicated. I ended up being charged twice for products that I only intended to purchase once. When I contacted customer service about this problem, I did not receive a solution.
As a result, I decided to return one of the tops. The return was approved, but I was informed that neither the original shipping costs (€30.11) nor the return costs (€6.50) would be refunded.
The final refund amount is only €58.45.
What disappoints me most is not only the money, but the overall customer experience. Throughout the process, every issue and every cost seemed to fall entirely on me as the customer, despite the problems I encountered with my order.
In the end, I will have spent approximately €122 while keeping only one top worth €64.95.
Customer service was polite in their responses and apologized for the inconvenience, but no practical solution was ever offered.
Based on my experience, I cannot recommend this store and I would encourage future customers to carefully review the shipping and return policies before placing an order.
waardeloze website
waardeloze website, bestel geen pre-order.
hebben 20 april een bestelling gedaan en tot op heden geen bericht en geen antwoord op vragen over de status van bestelling

Verschrikkelijk bedrijf
In februari heb ik een broek besteld bij PienPino, welke tot op heden nooit is geleverd. Ik heb meerdere keren contact gezocht met de klantenservice en ze zeggen elke keer dat ze het binnen een week versturen. Nou vier maanden later is het nog niet verstuurd. Nogmaals geprobeerd om ze te berichten, maar ze reageren nergens meer op (niet op de mail en niet op whatsapp). Een tijd later had ik nog een bestelling geplaatst waarvan twee items niet zijn meegeleverd, ook hierover hoor ik helemaal niks. Ze zijn wel gewoon nog te bestellen op de site dus er is nog voorraad. Echt een verschrikkelijk bedrijf en ik ga hier nooit meer bestellen. De kleding is duur, maar ze kunnen er niks voor leveren. Blijkbaar worden items alleen maar verstuurd als je influencer bent.

9 April beste op pre-order van 2 weken 7 juni nog niks binnen
9 April heb ik de rouge dress besteld, dit jurkje stond op een pre-order van 2 weken. Na 3 weken niks ontvangen waardoor ik gemaild heb, ze gaven aan dat dit de zelfde week nog verzonden zou worden. 6 mei nog steeds niks ontvangen en opnieuw gemaild. Hun geven aan dat het vertraging heeft dus nog even geduld moet hebben. 18 mei opnieuw gemaild en gevraagd naar een compensatie hierin, dit wordt volledig genegeerd alleen wordt er aangegeven dat de jurk binnen ongeveer 2 weken wordt verzonden. Inmiddels is het 7 juni en nog steeds niks ontvangen. Jammer dat dit zo verloopt, ze verkopen leuke kleding maar na deze ervaring verwacht ik hier niet nog een keer te bestellen!

Resposta da PienPino
Pessima per non dire allucinante…
Pessima per non dire allucinante esperienza. Disonesti , poco collaborativi , è da un mese che scrivo mail ma non rispondono, intanto il pacco con i vestiti non è ancora arrivato! L articolo che ho acquistato l ho rivisto su Instagram a metà prezzo perciò tutti i bei video dove ci mostra che taglia , cuce ecc... non sono veritieri. Ve lo sconsiglio vivamente, è la prima volta che mi succede una cosa del genere! Speriamo di ricevere il pacco.😪 Altro punto super negativo un sito solo in olandese?? Mettete l opzione della lingua .... almeno inglese.
Conclusione:
In base alla mia esperienza, non posso raccomandare questo negozio e incoraggio i futuri clienti ad esaminare attentamente le politiche di spedizione e reso prima di effettuare un ordine o meglio ancora ad ordinare su altri siti con le stesse cose ad un prezzo inferiore.
Condividere
Mijn bestelling van 2 weken geleden is nog steeds niet verstuurd.
Ik schrijf deze review omdat ik hoop eindelijk antwoord te krijgen op mijn vraag. ik heb al 2 mails gestuurd en verschillende berichten op instagram.
Mijn bestelling van 20 mei is nog steeds niet verstuurd. Ik heb 2 jurken besteld. 1 was pre-order maar de ander niet. Deze had er dus al moeten zijn. Ik ontvang graag reactie van jullie en anders mijn geld terug.

Erg slecht
Erg slecht. Heb een grijs joggingpak besteld bijna 3 weken geleden. Is nog steeds niet geleverd. Geen contact met deze party te krijgen. Reargeren niet en komen hun afspraak niet na. Niet bestellen bij Pienpino. Ik ben nu 106 euro kwijt. Pak is inmiddels geleverd erg slecht is gedragen gewassen en opgestuurd naar ons. Geen kaartjes erop de stof is met vlekken en gepild en met halen. Teruggestuurd geld staat niet op onze rekening helaas . Niet hier bestellen

Resposta da PienPino
PienPino zeer dubieus bedrijfje !
Zeer dubieus bedrijfje, Niet kopen hier!! PienPino profileren zich via oa TikTok. Koop nav tiktok op 12 mei 2 items voor ruim bedrag. Daarna wordt het drama, talloze mailtjes, steeds wordt niet geleverd. Beroep me wettelijk op 14 dagen annuleren/retourrecht en wil geld terug. Pien Blok blijft maar rekken, doet op ze gek is, ondanks verzoeken dringt ze nogmaals aan op betaalde order. wil mijn geld terug. Geen terugboeking, geen correcte bevestiging van verzoek, geen professioneel bedrijf. Is dit een Scam? Heeft er Alles van weg.
26 mei geen geld terug, Niets verstuurd,
Dus PAS OP met deze webshop. Heb er geen vertrouwen in. Socials ga ik informeren om te voorkomen dat anderen hetzelfde overkomt, kan niet dit. Mocht het opgelost worden zal
Ik het plaatsen.

23 maart besteld en nog niets in huis
23 maart besteld en nog niets in huis. Ze willen geen terugbetaling doen. Reageren op insta dat je moet mailen maar reageren nauwelijks op je mail of heel vaag.

Resposta da PienPino
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.