PienPino  Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik woon in het buitenland en ben alleen tijdens de zomer in Nederland. Ik volg PienPino al een tijdje op Instagram en wilde deze zomer heel graag een keer langskomen. Gisteren ben ik eindelijk naa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn ervaring met Pienpino is top! De eerste bestelling kreeg ik 10% korting en het was 2 dagen later binnen. De top zit perfect en ziet er precies zo uit als op de foto’s. Ik ben heel erg tevreden en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Broek besteld die kwijt was geraakt tijdens de bezorging door gls. Snel en fijn afgehandeld door Vera van PienPino die een nieuwe broek heeft verzonden. Fijn en snel contact en ook persoonlijk. Helem... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Wees gewaarschuwd. Lijkt een leuke hippe webshop met creatieve outfits, er staat ook ‘handmade’ en alles moet lijken alsof het helemaal zelf bedacht is. Ze verkopen echter veel kleding die ook verkoch... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Womens Jewelry

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

192 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 72% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

61 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mooi merk!

Snelle levering en unieke items waar ik altijd veel complimenten over ontvang! Recent contact gehad met de klantenservice en was ook heel snel en fijn. Zeker een aanrader.

21 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service, leuk en van goede kwaliteit

Kon mijn pakketje snel ophalen, goede service/contact! Van goede kwaliteit en ook nog eens heel leuk inpakt, voelde echt als een cadeautje. Heb ook het paarse pak, die is heel leuk en ook hele goede kwaliteit!

12 de março de 2026

Nola cardigan - roze

We hebben al eerder een zeer mooie trui besteld en daar krijgt mijn dochter altijd heel veel complimenten op. Service is heel fijn, communiceren gaat heel makkelijk. Wij zijn zeer tevreden en staat in onze favorieten als we mooie spullen zoeken.

12 de março de 2026

Fijne ervaring

Ik heb vaker besteld bij pienpino, altijd tevreden geweest. Een tijdje terug was mijn bestelling zoek geraakt dit hebben ze netjes opgelost door mij een voucher te geven naar waarde van mijn bestelling. Fijne klantenservice en reageert snel!

10 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

I managed to get the last ones

I managed to get the last ones — a true Jeans extraordinaire — from PienPino, and I’m completely obsessed.
The design is exceptional. Clean, distinctive, and incredibly well made. A real statement piece without trying too hard.
Shipping from NL to Germany was unbelievably fast. Exactly how it should be but rarely is.
Flawless experience. 10 stars.

23 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel regelmatig bij PienPino en ben altijd super tevreden, zo’n waanzinnig leuke kleding.

Laatst was mijn pakket helaas niet aangekomen, dit is meteen opgelost en er is een nieuw pakket naar me opgestuurd. Super blij mee!

Dankjewel. X Cathelijne

27 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurgesteld

Overal staat fast shipment maar een product dat ik twee weken geleden heb besteld is nog steeds niet verzonden. Moet hier zelf achteraan of het product nog geleverd wordt en wordt ook geen duidelijkheid over gegeven, erg jammer! Zie overigens ook dat ik het jasje beter ergens anders goedkoper had kunnen bestellen

13 de fevereiro de 2026
logótipo da PienPino

Resposta da PienPino

Hi Noa,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt. Dat is natuurlijk niet de service die wij willen bieden.

We kijken dit graag direct voor je na en nemen contact met je op om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Dankjewel dat je dit aangeeft en onze excuses voor de onduidelijkheid.

Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte ervaring

Er is mij een gekreukt ( echt enorm) pak gestuurd. Die moest je echt naar de stomerij brengen om hem er goed uit te laten zien. Als je dat dan retour stuurt, houden ze €15 van je retour in. Voor de verzending heen en voor de retour zending.

2 de janeiro de 2026

Kortingscode

Ik had een bestelling geplaatst bij PienPino en zag later pas dat er 15% korting was. Ik heb hun hierover bericht en het geld wat ik “teveel” betaald heb komt binnen 1 a 2 werkdagen op mijn rekening!
Snel en lief bericht ontvangen van ze X

22 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Amazing design and costumer service

Amazing designs; I wore a PienPino skirt and blouse a couple of times now and get complimented every single time.
Kind and fast costumer service, had a problem and got a reply the day itself. Couldn't have gone better!

24 de setembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Points to do better

Diffucult to get in contact beter Saïd no contact for questions!

Delivery too late. Promissed was 7 werking days they delivered at 10 werking days.

For 50 euro’s I expert a little box for The Earrings not just a peace of plastic

24 de setembro de 2025

Geweldige service

Had 2 items besteld bij de sample sale,deze werden snel geleverd maar deze hadden helaas wat gebreken dus had hierover de klantenservice geïnformeerd en ze behandelde het echt super! Ze zijn super vriendelijk, denken goed mee aan een oplossing en reageren snel! Deze klantvriendelijkheid van PienPino zie je niet vaak meer terug bij andere bedrijven dus ik waardeer het enorm!

16 de setembro de 2025

Echt heel goed

Echt heel goed, retour binnen en gelijk dezelfde dag al al nieuwe broek opgestuurd gekregen. Altijd leuke kleding en collecties 💞

10 de setembro de 2025