Pizzarosaranders Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg måtte spytte min mad ud efter 3 bider og da andre pizzariaer var lukket, spiste jeg en rugbrød i stedet :) Gør dig selv en tjeneste og ignorere de få gode anmeldelser og stop din bestilling... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Pizzaen var god nok, men min græske salat var virkelig skuffende. Der er feta, salat, tomat, grøn oliven og løg i. Jeg fandt virkelig store stykker af løg i salaten, som ikke var blevet skåret.

Classificada 1 em 5 estrelas

Stop din bestilling! Pizzaen er ulækkert, på ingen måde sprød, men fedtet på den forkerte måde. Vores levering var over 30 minutter forsinket uden en undskyldning eller andet. Elendig service El... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Entrega de pizza
  2. Takeaway de pizza
  3. Restaurante
  4. Serviço de take away

Informação fornecida por diversas fontes externas

Pizza Rosa i Randers Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Randers, Pizza Restaurant i Randers

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Plastik i maden!

Havde jeg kunne give 0 stjerner fik de det.
Først var maden 40 minutter forsinket, og ved den første bid af min pizza finder jeg et stykke plastik. Ringer ned for at klage, hvor han spørger om jeg ikke bare kan smide plastikken ud og spise resten af maden. Først efter at jeg nævner at lave et opslag på SoMe, tilbyder han at lave en ny pizza, og komme med den. Den var så bare klasket i kassen, og osten var ikke smeltet derpå, og den var heller ikke skåret ud.
Jøsses da.

4 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

1 time og 45 mionutter om at levere…

1 time og 45 minutter om at levere 3 elendige pizzaer. En ejer der lyver og siger at de er på vej, en halv time efter, da jeg ringer igen, har de lige smidt dem i ovenen. Første og sidste gang jeg bestiller herfra. Huske at læse anmeldelser inden I bestiller, det kunne have sparet mig for denne elendige oplevelse. Det eneste plus var, at de stadigvæk var varme da vi modtog dem.

28 de dezembro de 2024

Decideret elendig oplevelse.

Min kæreste og jeg bestilte aftensmad fra pizza Rosa. Fortyder rigtigt meget eftersom vores pasta med kødsovs lagde i posen, uden emballage. Ud over det, smagte den dælme ulækkert, og forfærdeligt. Fraråder med et kæmpe stort F, at bestille herfra.

Vi bestilte også en omgang pølsemix og en ekstre pomfrit ved siden af, som var så gummi agtig man skulle tro det var for gammelt, samt det, var de kolde, og pølserne smagte af pap. Salaten jeg fik var også helt brugt og tydligvist for gammelt, og agurkerne var så rynkede som rosiner.

Alt i alt, vil jeg hellere tá mig min gaffel, køre den igennem afløbet på min køkkenhåndvask, og spise det istedet. Smagsoplevelsen er da nogle alla det.

13 de dezembro de 2024

Skrækkelig mad og service

Skrækkelig mad og service.

Første par gange vi bestilte var det godt.

Derefter overtilberedt eller frossent. Bedøvende ligeglad gut på telefonen, der blot konstaterer at de ikke vil komme med noget nyt da vi bor 12km væk.

Hold jer langt væk, både mad og service er langt under hvad man kan forvente af noget som helst!

25 de agosto de 2024

Føj føj føj !!

Føj føj føj !!! Fik en rulle men kebab igår. En time efter jeg havde spist knap halvdelen fik jeg det fysisk dårligt. Har lagt hele natten med mave kramper og diarré, her til morgen har jeg en stikken i maven jeg aldrig har prøvet før. F*** jer og jeres vamle mad luk pizza rosa for evigt,! I er en skændsel for alt mad i det her land.!!

4 de agosto de 2024

Vanvittig god service

Da hjemmesiden ikke havde mulighed for at ændre indholdet i pizzaen skrev jeg en bøn om, hvad jeg ønskede i min indbagte pizza som ekstra - dette efterlevede de til UG. Det er god kundeservice og det fortjener i hvert fald 5 stjerner - god service og god pizza!

10 de maio de 2024

Absolut uduelig elendig pizza

57% 1 stjernet anmeldelser er ikke tilfældigt. Bestil et andet sted!!!!!

Elendig pizza

14 de abril de 2024

Usmagelig oplevelse

Jeg bestilte en indbagt pizza til min kæreste, og allerede efter de første få bider siger han at den smager vanvittigt dårligt og at det nærmest er som om at pastaen er for gammel, han giver den en chance da jeg har brugt penge på det til ham, men han ender simpelthen med at spytte det ud og stille det til side, den indbagte han havde glædet sig til var ikke som håbet, og derfor mister han simpelthen appetitten, det er for dårligt når man bruger så mange penge på noget mad, at det så er så uspiseligt at han er nødt til at spytte det ud… kan bestemt ikke anbefales, hold jer hellere fra det og find et andet pizzaria at handle fra.

14 de abril de 2024

Mums!!!!!!!

Mums!!!!!!!
Deres Durum rulle med kebab er helt uden tvivl den allerbedste, jeg har fået her i Randers!!!!!
Super flink service også 🙂

19 de fevereiro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais