Leia as opiniões dos outros
I april 2020 købte jeg 38 store ædelcypresser med klump. De er blevet plantet og plejet helt efter firmaets anvisning. I løbet af sommeren dør 10 planter og senere minimum 5 yderligere, dvs. mindst 40... Ver mais
Jeg modtog ikke min fulde ordre på hækplanter, og pga. dyr fragt valgte hækplanteronline at kreditere mig beløbet for de manglende planter med den begrundelse at jeg så selv kunne gå et andet sted he... Ver mais
Flotte planter leveret til tiden. Bestilte 120 ædel cypres træer til hæk. Planterne blev leveret 2 dage før tid. I perfekt stand. Meget flotte tætte planter med klump i net. Planter til en virke... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Bestil måske ikke for små ordrer....
For andet år i træk har jeg bestilt en bestemt passiflora, som ikke er så nem at får fat i. Bestilt i januar måned. Også i år får jeg så igen en meddelse om, at de ikke kan levere. Har kun bestilt denne ene plante - 3 stk. som er min. og ikke andre planter. Men måske vil de ikke sendt så lille en ordre, har ringet og udtalt min utilfredshed. De henviser til mgl. levering fra leverandørSå måske skal man ikke bestille så små ordre. Er meget sur over det.., planten skulle måske ikke have været på deres webshop, når der er dårlige erfaringer med levering...
Jeg har bestilt 65 spirea planter
Jeg har bestilt 65 spirea planter. De blev pakket fint ind i 3 kasser. De sender planter afsted om mandagen for at de skal komme hurtigt frem. De 2 kasser kom om onsdagen men den sidste først fredag. Alle havde dog klaret turen fra Holland fint. Kan klart anbefales.
Ikke kun dårlige oplevelser
Jeg bestilte først 70 kirsebærlaurbær til vores nye hæk. Derefter gik jeg på trustpilot og så blev jeg noget nervøs, men udover lidt knas med at få leveringsoplysninger fra speditøren (derfor 4 stjerner og ikke 5), så var oplevelsen god. Kundeservice svarede på mail hurtigt og de planter der kom var både i god kvalitet og større end bestilt.
I ordered 36 a 30-40 cm Brabant thuja
I ordered 36 a 30-40 cm Brabant thuja, I received a maximum size of 20 cm, in a cardboard box that was not secured and was scattered. I do not recommend the scammers.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk
Bestilte nogle heuchera. Herunder to forskellige varianter/sorter af `Black`. Black Sea og Black Pearl. 8 af den ene slags og 6 af den anden.Blev leveret i en papkasse, hvor de havde væltet lidt rundt - den ene er knækket.
Kun to af de 14 planter har skilt på, så det er muligt at se, hvilken af de to sorter det er. Jeg tager derfor kontakt til hækplanter online og spørger til, hvordan det forventes, at jeg skal kunne adskille dem. Hækplanter efterspørger foto.
De modtager foto og erkender her, at de godt kan se, at det ikke er hensigtsmæssigt og de vil tage kontakt til gartneren, der omgående (deres ordlyd) vil vende retur.
Så går processen ellers i stå…..
Jeg rykker gentagne gange og får at vide, at man venter på gartneren. Pludselig svares der også på engelsk,
Jeg skriver så, at jeg gerne vil vide, om de finder en løsning eller jeg skal sende leverancen retur. Her melder Hækplanter følgende retur: `we hope you plant the plants, sending them back is not an option` .
Jeg informerer dem om, at det faktisk er en mulighed. Forbrugerombudsmanden har bl.a. tidligere afgjort dette.
Hækplanter skriver :
We hope you have confidence in the development of the plants. That you will transplant them after you can clearly see the difference when they have grown through properly. We are very sorry that we cannot give you a clear answer anymore, you have received beautiful healthy plants, and when you look closely at the Heuchera, you can see a small difference. We really understand why you are sending us a message, we hope you will understand us not being able to give more clarity. Good luck with taking care of your border plants Heuchera.
Så nu venter vi åbenbart ikke længere på en gartner og forventningen er, at jeg planter planterne, ser dem udvikle sig, så jeg kan se forskel og så planter dem om!!!!!
Jeg skriver tilbage til dem, at det gør jeg ikke uden nedslag i pris (halv pris) og accepterer de ikke dette, så bruger jeg min ret som forbruger og sender planterne retur.
Hækplanter svarer ikke og forsøger man at ringe dem op, så får man at vide, at de desværre ikke kan tage telefonen lige nu, men man kan skrive til dem….. På deres hjemmeside står ellers at de har telefontid til 17:00 og kl. er ikke engang 16, da jeg forsøger.
Handler aldrig der igen og går videre med denne sag.
Bestilte 13 planter i potter
Bestilte 13 planter i potter. De ankom i papkasse og var fuldstændigt ødelagte ved ankomst. 8 af dem var enten uden eller med knækkede plade.
Meget kedelig oplevelse - kommer aldrig til at købe der igen.
VH Lars Roskilde
Flotte planter leveret til tiden :-)
Positivt overrasket
Først efter jeg havde bestilt og betalt, læste jeg anmeldelser og tænkte, at pengene nok var spildt, men de 10 laurbærkirsebær kom til aftalt tid (uge 43) og var flotte og højere end det lovede, så jeg er meget tilfreds.
Den lovede email kl. 21 i aftes vedr. leveringsdag kom aldrig, heller ikke i spam, men det kan jeg godt leve med, når alt andet er i orden.
Tager ingen ansvar, kommer kun med dårlige undskyldninger
Bestilte godt 100m bredbladet Ligusterhæk i foråret 2021, planterne så meget kedelige ud, men vi gjorde alt vi kunne for at de fik en god start, udskiftning af jord i 0.5m x 0.5m med kvalitetsjord inden vi plantede, vi gav gødning, vi vandede og vi vandede, hækken blev trods alt hurtigt flot, høj og tæt. Så kom frosten 3 dage i streg i december 2022, med -15--16 grader. Hækken smed herefter alle blade og mange af planterne stor nu her i midt juni 2023, stadig helt blottet for blade, men er begyndt så småt at skyde helt ned fra igen. Jeg har læst at det sker hvis frøkilden til hækken er fra et varmere land hvor hækken springer tidligere ud, hvilket jeg skrev til haekplanter online, men nej deres planter var bestemt ikke udenlanske, det var fra de bedste Hollandske gartnere :) Jeg skrev at de var nødt til at erstatte hækken da jeg jo er nødt til at skifte den ud, jeg kan ikke have en hæk der går ud hver gang det fryser lidt. Haekplanter online skriver at det bestemt ikke er frostskader og om jeg har husket at vande planter imellem frosten. Som de fleste danskere ved har vi haft den vådeste vinter længe og vi bor i et område hvor grundvandet står højt, hvorfor at vi også valgte den bredblade Liguster, da den normalt er meget hårdfør. Undskyldninger har de nok af, men tager absolut ingen ansvar for de planter de sælger, så det er sidste gang at jeg har sparet en krone eller 2 pr. plante. Næste gang køber jeg ved en dansk planteskole
ALDRIG igen - SNYD og plat
Som en anden skrev: "Hold jer væk".
Købte 175 Kirsebær Laurbær. Det lader til, at det er deres salgstaktik nu, at de leverer mindre planter, end det, som man bestiller, og så betaler man lidt penge tilbage til dem, der klager.
Vi bestilte 40-60 cm. Af de 175, var 73 under 40. Der var INGEN over 60, og vi havde et større antal planter, der var 10-20 cm!!!
Vi er ikke interesserede i at få penge tilbage. Vi vil have de rigtige planter. Det kan ikke lade sig gøre.
Mindre planter betyder, at vi først får privatliv et år senere.
De refunderer differencebeløbet, der ikke er ret stort. Det er helt til grin.
Deres taktik er, at når først planterne er i jorden, så tager de dem ikke retur. De siger, at vi skulle have klaget noget før. Vi klagede til vognmanden, da han satte dem af. Vi klagede om mandagen (Fik planterne om fredagen).
Vi vidste ikke, om vi bare ville have nogle døde planter og ingen penge retur, så selvfølgeligt beskyttede vi deres planter. Vi hjalp dem, og de snør os.
ALDRIG igen.
Hvad skulle vi gøre. lade planterne dø!
HOLD JER VÆK
Bestilte 4 maj tre stk buske. Pengene er trukket, men ingen buske modtaget …
Hold jer væk og bestil igennem andre pålidelige leverandører!!!
Køb ikke hos dem
Køb ikke hos dem. Jeg bestilte en ligusterhæk. Jeg fik leveret i forkert størrelse (meget små planter) og meget stor varians af kvalitet - fra fantastisk til døde. Jeg tror at 1/3 af dem gror ikke. Firmaet har tilbudt at tilbagebetale differencen i størrelse, men jeg må ud og købe en ny hæk fra en anden udbyder.
Hurtig levering og pæne planter
Hurtig levering og pæne planter - har brugt dem før
Flotte store planter til prisen
Flotte store planter til prisen. Bestilte Laurbærkirsebær 'Novita' i klump i 100-125 cm, men flere af planterne var endnu større og med masser af forgreninger. God kvalitet, hurtig levering og rar kundeservice. Manglede en enkelt plante ved levering, men den fik jeg refunderet af deres venlige kundeservice. Handler der helt sikker igen og kan klart anbefales.
Worst webshop experience ever with…
Worst webshop experience ever with constant errors and then finding out after going through the process the delivery date was months away. Very poor and disappointing customer experience.
Meget fine planter
Meget fine planter. Nem hjemmeside.Godt udvalg.
Ekstremt dyr forsendelse; 1256 kr. for tinpapkasser med DHL.
Jeg havde bestilt 70 hækplanter som kom…
Jeg havde bestilt 70 hækplanter som kom over 2 gange hurtigere end de havde skrevet. Hækplanterne var meget friske, kraftige og nogle var større end de 60 cm jeg havde bestilt. Jeg er meget tilfreds med købet.
Jette Høeg
Meget ked af at der ikke er danske folk…
Meget ked af at der ikke er danske folk hos jer i dag.det var meget rart at tale dansk, på disse ting.
Steen Reither Kolding.
Elendig service - køb dansk istedet!
Bestiller 150 hækplanter til levering 3 uger efter. To dage inden levering modtager vi besked om at de ikke kan levere planterne alligevel, vi kan vælge andre planter og betale differencen, og leveringen vil blive udskudt.
Vi forklarer at vi har gravet op og hyret folk ind til at plante i weekenden, og derudover vil vi ikke have andre planter, og beder dem løse problemet.
De kan ikke gøre noget, og virker slet ikke villige til at løse problemet.
De har dog trukket pengene for planterne, hvilket er ulovligt, inden levering er foretaget.
Under al kritik, vi har dog fået pengene igen, og købt planter ved en dansk planteskole i Juelsminde, der var venlig med god service og kunne levere med kort varsel.

Resposta da Haekplanteronline.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.