Jeg har i dag talt med Klaus Pedersen mhp gennemgang af forsikringer. Super oplevelse. Struktureret, præcist og forståeligt. Er par op- og nedgraderinger gennemført og eksekveret straks. Tryg og gla... Ver mais
A empresa respondeu
Vi ville skifte forsikring til et andet selskab, men efter en god gennemgang sammen med Mette Reinhardt blev vi overbevist om at det forsikringsselskab som vi nu har haft i mere end 30 år alligevel va... Ver mais
A empresa respondeu
Pengemaskine som kun skal gå den ene vej, og det er i deres egen lomme. Kommer man ud for en ulykke, er det sidste du ønsker, at have Poo-permo som forsikring. Fortæller man dem at man ikke begrave... Ver mais
A empresa respondeu
Stod her midt i efterårsferien og ikke kunne starte bilen. Ringede til Klaus Pedersen i Popermo, der sørgede for at der indenfor én time var vejhjælp på vej. Udfordringen klaret indenfor samme time.... Ver mais
A empresa respondeu
Popermo Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab, der sælger private forsikringer til medlemsgrupper som Politiet, domstolene, sundhedsvæsenet og skolevæsenet samt administrativt ansatte ved staten.
C. F. Tietgens Boulevard 38, 5220, Odense SØ, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Rigtig god service. Fleksible medarbejder der altid er positive og hjælpsomme.
Udbetaling af skaderserstatninger går så nemt, uden problemer overhovedet.
Jeg er ikke enig i nedenstående bedømmelse, hvor der er skjulte gebyrer ved reparation af stenslag - det står tydeligt i policen. Jeg har selv fået det lavet igennem popermo.
Popermo lover gratis reparation af stenslag, men hvis reparationen indebære udskiftning af ruden, så skal man selv betale. Det står bare ingen steder - man skal selv regne det ud.
Positive sider:
- Ekstremt lave priser (bilforsikring).
- Behandlingen af min forsikringstegning har været problemfri.
- Alder har ingen betydning for forsikringsprisen.
Negative sider:
- Hjemmesiden og ansøgningsprocessen er lidt gammeldags. Men mon ikke det bliver bedre.
- Af og til lidt for lang svartid på spørgsmål.
- Andre forsikringer end bilforsikringer er vist nok ikke markant billigere end andre selskabers.
Alt i alt et selskab, man klart bør overveje alene pga. de meget lave priser på bilforsikringer. For mit vedkommende sparer jeg således næsten 7.000 kr. om året på bilforsikringen alene i forhold til det næst billigste selskab i DK (Gjensidige).
Det skal bemærkes, at jeg ikke har haft brug for forsikringen endnu - så jeg kan ikke berette om, hvordan Popermos service er, når en skade er sket.
Har været popermo kunde i 42 år og er aldrig blevet skuffet. Forsikringsagenter har gentagne gange forsøgt at sælge mig nye forsikringer i andre selskaber, men kan ikke gøre det hverken bedre eller billigere. Jeg har ALTID fået en god og retfærdig behandling. Kan varmt anbefales!
Jeg blev kørt ned på knallert sidste år af en bilist som var kunde hos Popermo. Jeg fik et dårligt ben og lå indlagt i 6 uger. Jeg fik en mengrad på 20 %.Jeg har ikke set en krone endnu. Det er for dårligt. Min hjelm og bukser ville de have at min indbo forsikring skulle betale. Det er frustrerende at de ikke gør noget. De har pudset en advokat på min advokat.
Mvh Niels Mikkelsen
Efter i 24 år at havde været kunde hos Popermo og herunder de sidste 15 år med bil - uden skade, så skulle det ske, at jeg fik en belastende skade. I forbindelse med anmeldelsen bliver jeg klar over, at jeg er indehaver af en bilforsikring, der ikke kan tegnes længere og jeg således ikke er på det bedste præmietrin. Det ville koste mig en merudgift på over 7.000 kr. over 2 år, i stedet for en selvrisiko på ca. 3450 kr. Poperomo havde valgt ikke at give mig tilbuddet om de nye forsikringer i 2008, da der kun var en forskel på 12 kr. Det er måske derfor, at Popermo har ca. 170 sager hos Ankenævn for Forsikringsager - eller rettelse - nu har de 171 sager. De er desuden 5 uger om at svare på en henvendelse og 5 dage, hvis det er mail. HOld jer væk for deres useriøse forretningsmetoder og vælg Alka i stedet for.
Sparede 2800 kr. på bilforsikring alene i forhold til GF-Forsikring (som indtil det tidspunkt var det billigste for mig).
Har alle mine forsikringer samlet i selskabet. Hvis andre selskaber ringer, behøver man blot at sige, hvor man er kunde, så har de ikke lyst til at bruge mere tid på dig. :o)
Priserne er billige. Dækningen god. Gode tilvalgsdækninger.
Skadesanmeldelser foregår utroligt let og smertefrit.
Pengene kommer hurtigt og overført efter eget ønske.
De dækker ikke alt - men næsten.
Det her er nok et af danmarks bedste forsikringsselskaber. God og overskuelig hjemmeside, flinke medarbejdere og meget nem skadesanmeldelse. Godt gået.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.