Prénatal Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Triestige website, sturen kapotte artikelen door. Klantendienst daarna niet meer bereikbaar. Krijgt u geld niet meer terug gestort en blijft met een beschadigd artikel zitten. Ze doen niks om u te hel... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prijs was oké, helaas wel aanbiedingen die outlet zouden zijn alleen elders goedkoper. De kleding in de winkel zelf is echt serieus goed en topprijzen, aanbod relatief klein en selectief.

Classificada 4 em 5 estrelas

Cadeautje voor mijn neef en zijn vrouw besteld bij Prenatal, ter ere van de geboorte van hun zoontje ! Op woensdag besteld, op de website van Prenatal stond vermeld: levering binnen één of twee wer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij konden in de winkel voor mijn tweeling alleen de vestjes krijgen. De bijbehorende broekjes moesten op de website worden besteld. Dat heeft de verkoopster in de winkel voor ons gedaan. De broekjes... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Informação fornecida por diversas fontes externas

Prenatal - De specialist in babyartikelen en positiemode. Kom voor advies naar een van onze 70 winkels of koop direct online in onze webshop

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

788 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Trip trap stoel bij Prénatal gekocht

Ik ontving het gekozen product van een zeer goede kwaliteit binnen de afgesproken tijd. Dank.

8 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal

Bestelling wordt niet geleverd

Bestelling wordt niet geleverd terwijl product 'op voorraad' is.. Geen reactie op mails hierover

3 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet is geleverd terwijl het artikel als op voorraad werd weergegeven. Ook begrijpen we uw teleurstelling over het uitblijven van een reactie op uw e-mails.

Dit is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. We kijken graag met u mee naar de status van uw bestelling en het contactverloop. Wilt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice onder vermelding van uw ordernummer? Dan zoeken we dit graag verder voor u uit.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht brengt.

Leuke babykleding!

Leuke, schattige babykleding en nette sales. Website is wat traag en mag verbeterd worden. Kwaliteit van bepaalde producten zijn helaas wel ondermaats: panty’s die na 1x dragen al gaten hebben, en een voedingsbeha waar de beugel eruit steekt na 2 weken. Babykleding daarentegen heb ik geen problemen mee gehad en blijf ik kopen!

26 de abril de 2026

Beste Houda,

Wat leuk dat je zo blij bent met onze babykleding en collecties. Goed om te horen dat deze zo goed bevallen. We begrijpen wel dat het teleurstellend is wanneer andere producten sneller slijten dan verwacht. Een beugel die loslaat hoort natuurlijk niet te gebeuren. In dat soort gevallen mag je altijd contact opnemen met onze customer care via onze contactpagina, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Besteld op internet

Besteld op internet, was binnen 2 dagen in huis. Werd netjes op de hoogte gehouden waar mijn pakket was.
Wipstoeltje is succes! Kleine man Speelt er heerlijk in met de bijbehorende speeltjes.
Ik had alleen niet goed opgelet dat het maar voor kindjes is tot 9 kilo!
Maar dat is mijn eigen schuld

8 de maio de 2026

Beste Patty,

Fijn dat alles snel geleverd werd en dat je goed op de hoogte werd gehouden van je bestelling. Extra leuk om te horen dat het wipstoeltje zo goed bevalt en er heerlijk mee gespeeld wordt. Heel veel plezier ervan!

Leuke/mooie baby kleding.

Leuke/mooie baby kleding, zoals gehoopt. Netjes ingepakt ook.
Wel kan de verzending wat langer (paar dagen) duren. Alles was in 1x verzonden. Uit mijn vorige ervaring ontving ik bij 1 bestelling meerdere leveringen.

4 de maio de 2026

Beste Lilian,

Mooi dat de kleding helemaal aan je verwachtingen voldoet en netjes verpakt was. Goed om te horen dat de bestelling dit keer in één keer is geleverd. We blijven werken aan een zo soepel mogelijke verzending.

Classificada 1 em 5 estrelas

Meest waardeloze babywinkel ooit!

Meest waardeloze babywinkel ooit!

We hebben op 3 mei de winkel bezocht en een babykamer uitgekozen. Op de website van prenatal deze kamer besteld, waarop toen en nu nog steeds binnen 14 dagen levering staat.

De bestelling op 3 mei geplaatst en betaald. Op 13 mei hadden we nog niets gehoord op de levering en prenatal een mail geschreven om te vragen naar de levering.

Kregen we een simpel email terug met, vraag dit maar aan de leverancier van de meubelen met daarbij het telefoonnummer van de leverancier.

De leverancier gebeld en gevraagd naar de levering, dit kon pas op de 27ste. 24 dagen na bestelling dus.

Volgens de leverancier lag dit ook aan prenatal.

Prenatal, als jullie net als bol willen werken met leveranciers dan moeten jullie ook de klantenservice van bol kunnen evenaren. Dit was waardeloos.

Ik heb deze kamer bij Prenatal besteld en betaald, dit heb ik niet gedaan om daarna zelf met leveranciers te bellen en te doen.

Dezelfde babykamer stond ook bol.com , had ik het maar daar besteld want dan wist ik ZEKER dat de klantenservice me had ontzorgd.

2 de maio de 2026

Goedemiddag!

Wij hadden je gevraagd contact met ons op te nemen, omdat het ons niet duidelijk is om welke case het gaat. Helaas kunnen wij op je naam ook niet iets terug vinden, waardoor het lastig is om dit intern op te pakken. Nogmaals onze excuses voor het verloop zoals je hierboven hebt omschreven, graag hadden wij hierop terug gekomen. Met vriendelijke groet, Prenatal

Wat een slechte service.

Wat een slechte service.
Reactie op mails komen niet of duren heel lang. Ze proberen ook het probleem af te schuiven door je naar een winkel te sturen terwijl ik dit al gedaan heb, maar het probleem (gat in broek na 1 keer dragen) is voor de tweede keer aan de orde. Vanaf 9 april bezig, nog steeds geen oplossing.

9 de abril de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je opnieuw problemen ervaart met een broek en dat het contact niet naar wens verloopt.

Wij willen hierbij graag toelichten dat artikelen die in één van onze winkels zijn gekocht, uitsluitend via de desbetreffende winkel kunnen worden beoordeeld en afgehandeld. Onze online klantenservice heeft hierin helaas geen mogelijkheid om een oplossing aan te bieden. Daarom ben je doorverwezen naar een van onze fysieke winkels.

Wij begrijpen dat dit vervelend kan overkomen, zeker nu je aangeeft al langere tijd bezig te zijn met deze kwestie. Onze excuses voor de vertraging in de communicatie. Wij adviseren je om opnieuw contact op te nemen met de winkel, zodat zij samen met je naar een passende oplossing kunnen kijken.

Fijne winkel

Fijne winkel, ruim aanbod
Goeie aanbiedingen

15 de maio de 2026

Beste Angela,

Een ruim assortiment en leuke aanbiedingen maken shoppen natuurlijk extra leuk. Goed om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

Goede kwaliteit

Degelijke producten van goede kwaliteit en zijn ook mooi. Snelle service, goede communicatie. Vooral erg fan van de wekelijkse nieuwsbrief met tips, volledig toegespitst op de leeftijd van mijn kindje. Ideaal voor een first time mom!

15 de maio de 2026

Beste Marie-Louise,

Wat leuk dat je zoveel haalt uit onze tips en inspiratie. Zeker als kersverse moeder is het fijn om informatie te krijgen die past bij de leeftijd van je kindje. Mooi dat daarnaast ook onze producten, service en communicatie zo goed bevallen.

Na 2 maanden nog steeds geen geld terug gehad

Op 20 maart een retour gedaan en tot op heden ben ik nog steeds niet terug betaald. Schandalig.
Wat een slechte zaak.

20 de março de 2026

Met vriendelijke groet, Prenatal

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben goed geholpen door de klantenservice. Ik had een broek gekocht, maar deze was na een paar maanden al kapot. De kwaliteit van de broek was dus wel matig, maar ze hebben me in de winkel goed geholpen met het terugzoeken van mijn bon en het aanbieden van een nieuw item.

12 de maio de 2026

Beste R,

Dat een broek al na een paar maanden kapotgaat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te lezen dat onze collega’s in de winkel je goed hebben geholpen met het terugzoeken van de bon en het vinden van een passende oplossing.

Goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit kleding, ruim assortiment

1 de maio de 2026

Beste Kim,

Een ruime keuze en kleding die mooi blijft, dat is precies waar we voor gaan. Bedankt voor je fijne review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hetgeen ik besteld had is gewoon netjes…

Hetgeen ik besteld had is gewoon netjes en op tijd bezorgd en over de artikelen zit nog plastic dus vrij van baccillen en dat hoord zo als je babyartikelen besteld.

2 de maio de 2026

Beste Carla,

Mooi dat je bestelling helemaal naar wens is verlopen. Hygiëne en bescherming van babyartikelen vinden we belangrijk, daarom worden veel producten zorgvuldig verpakt. Bedankt voor je fijne review.

Classificada 1 em 5 estrelas

Verwachtte een kinderstoel, kreeg een logistieke uitdaging

Mijn ervaring met Prenatal was altijd goed, daarom valt deze teleurstelling ook extra tegen. Je koopt een kinderstoel en denkt: wat kan daar nou mis mee gaan? Het enige wat dat ding moet doen is mijn kind normaal ondersteunen tijdens het eten. Blijkbaar lag de lat toch te hoog.
De Prenatal Evan kinderstoel veranderde namelijk vrij snel in een soort hangmatconstructie. Tijdens het eten schoof het zitgedeelte ineens weg en hing mijn kind half bungelend in het tuigje. Fabrieksfout, kan gebeuren. Alleen jammer dat je daar pas achter komt terwijl je kind erin zit.
Dus contact opgenomen met Prenatal. Eerst bellen, formulier invullen, foto’s opsturen, verhaal uitleggen… om vervolgens alsnog te horen dat ik naar de winkel moest komen. Dus daar ging ik: baby op de ene arm, complete kinderstoel op de andere arm, bepakt en bezakt richting winkel.
Daar kreeg ik te horen dat er een onderdeel besteld moest worden. Prima. Alleen mocht vervolgens alles ook weer mee terug naar huis. Drie weken later kon ik weer op en neer rijden voor een nieuw zitgedeelte.
Fijn dat ze meerdere keren konden zeggen dat ze “begrepen dat het vervelend was”. Alleen lost dat het feit niet op dat ik degene was die aan het sjouwen, rijden, regelen en wachten was door een product dat gewoon niet goed functioneerde. Kortom: hun probleem werd mijn probleem. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht van Prenatal.

11 de abril de 2026

Altijd tevreden

Altijd tevreden! Ik koop regelmatig bij Prénatal, en tot op de dag van vandaag tevreden. Snel verzonden, kwaliteit en een goede prijs voor wat je koopt!

11 de maio de 2026

Beste Priscilla,

Zo’n review lezen we graag. Fijn dat je telkens tevreden bent over de kwaliteit, prijzen en levering. Bedankt voor je vertrouwen in Prénatal.

Prima slaapzakken

Ik heb vier slaapzakken en een zwempakje gekocht, de bestelling en levering gingen prima. De slaapzakken lijken wat klein voor de maat die erop staat, verder zijn ze goed. Wel wat minder zacht dan als je voor de duurdere merken gaat, en soms is het wat priegelen met de rits, maar dat kun je enigszins verwachten als je voor goedkoper kiest. Het zwempakje hebben we nog niet uitgeprobeerd.

26 de abril de 2026

Beste Slaapzakkoper,

Wat fijn dat alles rondom je bestelling goed is gegaan. Dank je ook voor je eerlijke feedback over de slaapzakken. Pasvorm en comfort worden door iedereen anders ervaren en we nemen dit soort opmerkingen altijd mee. Hopelijk bevalt het zwempakje straks net zo goed.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

17 de abril de 2026

Beste Pascale,

Daar hopen we op bij iedere bestelling: snel geleverd en producten waar je blij van wordt. Bedankt voor je review.

Nooit online bestellen!!!

Wij hebben een kinderstoel met bijbehorende accessoires online besteld. Betaalmethode was Klarna. Door een fout tijdens het bestellen op de website is er van elk item 2 ineens besteld. Het was niet mogelijk om dit aan te passen ook al is de bestelling nog niet verwerkt door het magazijn. De enige oplossing was om zelf de items te retourneren (let op: daar mag je ook voor betalen, ook al is het probleem zelf door de website ontstaan). Ik was hier echt niet blij mee aangezien ik hoogzwanger ben (hun doelgroep nota bene) om zo een groot en zwaar pakket te gaan retourneren via een punt. Maar afijn, daarna ging het verder mis met versturen. Ze hebben maar een deel opgestuurd, de stoel is maar 1 keer geleverd. Wat op zich geen punt is aangezien wij er ook maar 1 nodig hebben, maar in plaats van de bestelling/openstaand bedrag aan te passen hebben ze een onderzoek ingesteld bij post nl. Het pakket is volgens post nl nooit ontvangen door hun. Proberen al sinds 6 weken dit probleem op te lossen maar het bedrijf reageert heel slecht via mail. Ik heb inmiddels als twee keer gebeld. Maar ze reageren gewoon verder niet op de mail. Bestel hier nooit wat online!!! Aan de telefoon zijn ze wel vriendelijk maar je staat wel lang in de wachtrij en je krijgt verder geen update meer.

27 de março de 2026

Goedemiddag,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne winkel met fijne kleding

Fijne winkel met fijne materialen en realistische kindermaten die vaker op maat vallen of iets aan de grotere kant ipv kleine kant. Nooit iets retour hoeven sturen in 5 jaar tijd en twee kinderen.

4 de abril de 2026

Beste LG,

Dat klinkt alsof jullie al jarenlang goed slagen bij ons. Fijn dat de pasvorm zo goed aansluit en dat de kleding prettig valt. Geen retouren in vijf jaar tijd met twee kinderen is stiekem best een mooi compliment.