Prénatal Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Triestige website, sturen kapotte artikelen door. Klantendienst daarna niet meer bereikbaar. Krijgt u geld niet meer terug gestort en blijft met een beschadigd artikel zitten. Ze doen niks om u te hel... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prijs was oké, helaas wel aanbiedingen die outlet zouden zijn alleen elders goedkoper. De kleding in de winkel zelf is echt serieus goed en topprijzen, aanbod relatief klein en selectief.

Classificada 4 em 5 estrelas

Cadeautje voor mijn neef en zijn vrouw besteld bij Prenatal, ter ere van de geboorte van hun zoontje ! Op woensdag besteld, op de website van Prenatal stond vermeld: levering binnen één of twee wer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij konden in de winkel voor mijn tweeling alleen de vestjes krijgen. De bijbehorende broekjes moesten op de website worden besteld. Dat heeft de verkoopster in de winkel voor ons gedaan. De broekjes... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Informação fornecida por diversas fontes externas

Prenatal - De specialist in babyartikelen en positiemode. Kom voor advies naar een van onze 70 winkels of koop direct online in onze webshop

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

788 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Toppie

*Fijne rustige winkel
*Vriendelijk personeel, denkt met je mee

4 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u onze winkel als rustig ervaart en dat u vriendelijk bent geholpen door ons personeel. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus het is leuk om te horen dat dit zo is ervaren.

Graag tot ziens in onze winkel!

15 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Wij vinden het fijn om te horen dat je blij bent met onze service, bedankt voor het invullen van de review. Groetjes Prenatal

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede ervaring werd goed geholpen ivm…

Goede ervaring werd goed geholpen ivm prijsverschil dankje

Classificada 2 em 5 estrelas

Vorige week een bestelling geplaatst…

Vorige week een bestelling geplaatst die volgens de website op voorraad was. Het zou dan binnen 1-2 werkdagen verzonden worden.
Nog steeds geen bericht over de verzending van de pakketjes en er wordt ook niks gezegd over wanneer ik dan wel de pakketjes kan verwachten.

Ik heb dit eerder gehad bij Prenatal, toen heeft het een paar weken geduurd. Helaas was ik dat vergeten, tot ik nu hetzelfde weer mee maak. In het vervolg bestel ik hier niet meer.

1 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling niet binnen de aangegeven termijn is verzonden en dat u hierover geen duidelijke update heeft ontvangen.

We begrijpen dat dit extra frustrerend is, zeker omdat u deze ervaring eerder heeft gehad en op basis daarvan opnieuw teleurgesteld bent. Dit is niet de service die wij willen bieden.

Uw feedback over de communicatie en levertijden nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken om onze processen te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ervaren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke spulletjes voor moeder en baby

Snelle levering.
Leuke producten

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw positieve review!

Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent over de producten. We hopen dat u er veel plezier van heeft.

Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Prénatal

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik zit een beetje tussen 3 en 4 sterren…

Ik zit een beetje tussen 3 en 4 sterren in.
Ja, ik ben blij mey mijn bestelling. De bibs spenen waren in de aanbieding en dat is wat er wordt gebruikt, fijn dus zo een aanbieding.

Hetgeen wat ik altijd minder vind aan de prenatal website en online bestellen bij hen is hoe lang het duurt om te verzenden en bezorgen. Je bent algauw een week of soms zelfs anderhalve week verder. Ik snap het sommige producten komen van een andere leverancier dus dan zijn ze daar van afhankelijk. Maar ook hun eigen producten duren best lang voordat het verzonden en geleverd word.

Ik vind dat wel echt een minpunt en het weerhoudt mij er ook vaak van om te bestellen via de website. Dan zou je denken, nou dan ga je toch nasr de fysieke winkel, snap ik ook en dat doe ik ook. Maar als je daar dan ook regelmatig wordt teleurgesteld en er wordt gezegd dat online bestellen nog een optie is terwijl dat ook lang duurt.... tja.... daar word ik dan ook niet blij van.

Ja, de producten daar ben ik blij mee. Maar qua levering en verzending en voorraad.... dat is in mijn ervaring minder. En ook geen fijne ervaring. Maar goed, het is niet allemaal kommer en kwel.

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling en dat u gebruik heeft kunnen maken van een mooie aanbieding op de Bibs-spenen.

Tegelijkertijd begrijpen we uw opmerkingen over onze levertijden en beschikbaarheid. We vinden het jammer om te horen dat dit een terugkerende reden is voor teleurstelling en dat het u soms zelfs doet twijfelen om via onze website te bestellen. Wij realiseren ons dat u uw bestelling graag sneller zou ontvangen, ongeacht of het om artikelen van een leverancier of uit ons eigen assortiment gaat.

Uw feedback over zowel de online als de winkelervaring nemen we serieus en delen we intern. We waarderen het dat u niet alleen de verbeterpunten benoemt, maar ook aangeeft tevreden te zijn over onze producten. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen.

Grandioos

Top! Makkelijk online te bestellen. Duidelijk uitleg met duidelijke plaatjes. Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Toen ik mijn eerste kind kreeg kocht ik bij Prenatal, nu mijn kind zijn eerste kind krijgt heb ik gekocht bij Prenatal en ben nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit van hun producten.

31 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te lezen dat u al zo lang tevreden bent over onze producten en dat u opnieuw bij ons heeft besteld voor zo’n bijzonder moment binnen uw familie. Ook leuk om te horen dat u onze webshop als duidelijk en makkelijk in gebruik ervaart en dat de levering naar wens was.

We waarderen uw vertrouwen enorm en hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele goede website alles makkelijk te…

Hele goede website alles makkelijk te vinden .
bezorging was ook goed

19 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw positieve review!

Wat fijn om te horen dat u onze website als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaart en dat de bezorging goed is verlopen. Daar worden we blij van.

Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Prénatal

Een kadobon kopen

Een kadobon kopen. Niet zo heel moeilijk. In Barendrecht zijn ze niet op voorraad (??) dus naar andere vestiging. Hier wel , maar ze doen werkelijk niks om het een aantrekkelijk pakketje van te maken. Lelijk kadopapiertje erom en dat is het…

27 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te lezen dat uw ervaring bij de aankoop van een cadeaukaart niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat u had gehoopt op een mooiere presentatie, zeker wanneer het om een cadeau gaat.

Daarnaast vinden we het vervelend dat de cadeaukaart niet beschikbaar was in de vestiging van uw voorkeur, waardoor u moest uitwijken naar een andere winkel.

Uw opmerkingen over zowel de beschikbaarheid als de cadeauverpakking nemen we mee en delen we intern. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Komen beloftes niet na.

We hebben hadden door omstandigheden snel een artikel nodig. Één tot twee dagen levertijd. Zeg maar tien tot twintig dagen. Vertrouw de website niet. Bestel als je wat kopen wil op een website niet bij Prenatal maar bij een betrouwbaar bedrijf.

15 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de levering van uw bestelling aanzienlijk langer heeft geduurd dan verwacht, zeker omdat u het artikel met spoed nodig had. We begrijpen dat dit erg vervelend is en dat dit heeft geleid tot een negatieve ervaring.

We zien dat uw bestelling inmiddels is geleverd. Desondanks nemen we uw opmerkingen over de levertijd serieus en gebruiken we deze feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

27 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor het invullen van de review en het geven van de 5 sterren! Veel plezier met je aankopen Groetjes Prenatal

Goede levering

Goede levering , deze was redelijk
Op tijd

Goed verpakt en heel mooie kleding : die voor mijn baby van 2 weekjes eindelijk gepast zijn (
Al de andere kleertjes die ik heb zijn veel te laar ook veel te groot ( dus ben blij met deze maat )

26 de maio de 2026

Betrouwbaar winkelen

Eenvoudig om het product te vinden op de site van Prénatal en een snelle verzending

20 de maio de 2026

Classificada 2 em 5 estrelas

Levertijd

Levertijd op website klopt absoluut niet, neem ik hierover contact op staat er: we nemen binnen 5 dagen contact op. Wacht nu al bijna week op levering en überhaupt op bericht/ tracking. Ik bestel hier niet meer.

25 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Wij hadden je gevraagd contact met ons op te nemen, omdat het ons niet duidelijk is om welke case het gaat. Helaas kunnen wij op je naam ook niet iets terug vinden, waardoor het lastig is om dit intern op te pakken. Nogmaals onze excuses voor het verloop zoals je hierboven hebt omschreven, graag hadden wij hierop terug gekomen. Met vriendelijke groet, Prenatal

Uitstekend verduisterend gordijn.

Uitstekend verduisterend gordijn.
Makkelijk te bevestigen bovendien.

24 de maio de 2026

Happy with all purchases

Happy with all purchases be it clothes, utilities or toys.
For my baby and also as presents for friends.

24 de maio de 2026

Goede producten

Goede producten

23 de maio de 2026

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, voor een redelijke prijs.

22 de maio de 2026

Mooie kwaliteit kleding

Mooie kwaliteit kleding, snel in huis!

21 de maio de 2026