Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Angående rør og fittings: Det kan blive meget lettere at finde det man søger, hvis eksempelvis alle enheder af samme slags er samlet i samme gruppe PÅ LINIER UNDER HINANDEN oplistet efter dimens... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

for 5 stjerner til Prima VVS, levarance på 1 Stk 705967804 - Damixa Osier køkkenbatteri med svingtud Krom 1.209,50 1 Stk 738469104 - Hansgrohe Axor Starck Håndbruser med momo-stråle krom 858,0... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Købte et kloakdæksel (tungt), men var ikke hjemme da fragtfirmaet leverede. Genleverer ikke, ingen kontakt fra fragtfirmaet der kunne sikre at man var tilstede ved leveringen. Det resulterede i at... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Renovação de casas de banho
  2. também em
  3. Loja de acessórios para casas de banho
  4. Loja de utensílios de cozinha

Informação fornecida por diversas fontes externas

Alt i VVS-artikler.

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

3,8

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig information

Dårlig opplevelse. Fik først en meddelese om, at lagerbeholdningen måtte tjekkest. Næste e-mail sagde, at levering var ikke mulig til Norge, selv om jeg havde bestilt varer til Færøerne. Da jeg konfronterende Primavvs med dette, fikk jeg at vide at de var blevet solgt.

Jeg har købt fra Primavvs een gang før, og det fungerede fint!

2 de fevereiro de 2011
logótipo da Primavvs

Resposta da Primavvs

Hej Obin,
Jeg beklager misforståelsen, men i øjeblikket er vi ikke i stand til at sende varer ud af landet.

Steffen / PrimaVVS

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service, snabb leverans OCH kanonpriser!

Av en slump surfade jag in på webtjänsten som för övrigt också fungerar bra. Lite bökigt att betala via banköverföring MEN det fungerade bra. De frågor jag hade besvarades snabbt över mail så jag har inget att klaga på.

/Niklas

18 de janeiro de 2011
Classificada 4 em 5 estrelas

Fin levering

Købte noget messing fittings jeg ikke kunne finde andre steder.
Det kom omgående.

Det enes var at det kunne have været sendt i en prøve kuvert i stedet for en lille pap æske.
Så havde jeg ikke skulle hænde pakken på posthuset.

16 de janeiro de 2011

kan ikke blive bedre

Når man som jeg vidste, hvilket produkt jeg skulle anskaffe, var det bare at lede på nettet. Billigste pris, lav fragt og hurtig levering. Bingo!

12 de janeiro de 2011

Fungerer fint

Fin hjemmeside, der helt klart viser hvad der er i "butikken" - nemt at bestille og det hele
kommer prompte.

11 de janeiro de 2011
Classificada 5 em 5 estrelas

Service som i de gode gamle dage og hurtig levering!

Firmaet udmærker sig ved at have en ekstraordinær kundeservice som er helt uhørt for en internetvirksomhed, super lækkert!

Har fået hurtige prisoverslag og specialartikler bestilt hjem, en enkelt fejllevering blev hurtigt korrigeret.
Super service, vil helt sikkert bruge dem fremover og kan varmt anbefale stedet til andre :o)

Er det ikke på deres side, så kan og vil de sikkert gerne skaffe det hjem alligevel.

10 de janeiro de 2011

Afløbsrenser

Det er første gang jeg har bestelt og dette er jer supper glad for.
Jer er meget imponeret over at det gik så hurtig.....

Det er IKKE sidste gang jeg handler hos jer.........................

10 de janeiro de 2011

Kvikt og nemt

Bestilte et par spindler hos primavvs.dk - modtog dem dagen efter. Upåklageligt!

4 de janeiro de 2011

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais