Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Angående rør og fittings: Det kan blive meget lettere at finde det man søger, hvis eksempelvis alle enheder af samme slags er samlet i samme gruppe PÅ LINIER UNDER HINANDEN oplistet efter dimens... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Av en slump surfade jag in på webtjänsten som för övrigt också fungerar bra. Lite bökigt att betala via banköverföring MEN det fungerade bra. De frågor jag hade besvarades snabbt över mail så jag ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

for 5 stjerner til Prima VVS, levarance på 1 Stk 705967804 - Damixa Osier køkkenbatteri med svingtud Krom 1.209,50 1 Stk 738469104 - Hansgrohe Axor Starck Håndbruser med momo-stråle krom 858,0... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Renovação de casas de banho
  2. também em
  3. Loja de acessórios para casas de banho
  4. Loja de utensílios de cozinha

Informação fornecida por diversas fontes externas

Alt i VVS-artikler.

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

3,8

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

perfekt system

søgte en fittings til min fandhane (på google) blev henvist til et par forskellige forhandlere, varen kostede det samme hver sted, men hos PrimaVVS var transporten mere rimelig i forhold til at varen kunne sendes med posten.

Jeg bestilte, fik bekræftelse på min bestilling, og efter 3 dag var varen hos mig. ALT løb glat, bare det var sådanne hver gang man købte på nettet.

6 de dezembro de 2010

Hurtig levering af radiator

Jeg er næsten fuld ud tilfreds.
Det eneste der ikke var i orden, var den brugsforvirring der fulgte med til de beslag, der skulle holde radiatoren. Den brugsanvisning er efter min mening ubrugelig.

Ellers er jeg helt tilfreds - ingen mærker eller skrammer på varen.

6 de dezembro de 2010

God service og imødekommenhed

Jeg købte en dåse brandskum og var i dialog med PrimaVVS et par gange i forbindelse med købet. Hver gang svarede indehaveren hurtigt og kompetent på spørgsmål. Varen blev leveret som lovet. Det er mit indtryk at virksomheden gerne gør lidt ekstra for at få tilfredse kunder.

Oven i købet var produktet godt til prisen.

1 de dezembro de 2010
Classificada 4 em 5 estrelas

God service, men betaling med kreditkort (visa/master eller lignende) vil være bedre end bankoverførsel

30 de novembro de 2010
Classificada 5 em 5 estrelas

Seks haneforlængere til radiatorventiler som blev leveret lynhurtigt.

29 de novembro de 2010
Classificada 4 em 5 estrelas

Ikke vvs kyndige har også en mulighed

Jeg syntes det er en god måde at kunne bestille stumper til vores anlæg, rart at man kan gøre dette når man har tid, også om natten.
Jeg kunne måske godt tænke mig en bedre info omkring hvordan man kan finde rep. sæt osv, da det er komplette dele der kommer frem, måske lidt mere enkelt for os brugere som ikke ligefrem er udlært i brancen, ellers meget godt tilfreds kan altid ringe til Steffen.

18 de novembro de 2010
Classificada 2 em 5 estrelas

God netbutik, elendig fragtmand

Købte et kloakdæksel (tungt), men var ikke hjemme da fragtfirmaet leverede. Genleverer ikke, ingen kontakt fra fragtfirmaet der kunne sikre at man var tilstede ved leveringen. Det resulterede i at jeg selv måtte bøvle rundt med det tunge lort nede på en fragtcentral. Køber gerne igen hos jer hvis I skifter fragtsystem.

Hilsen
Michael

18 de novembro de 2010
logótipo da Primavvs

Resposta da Primavvs

Hej Michael.
Jeg beklager fragtfirmaets opførsel. Hvis du bare havde kontaktet os, da dette problem opstod, havde vi løst problemet for dig.

Steffen
primavvs.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom til tiden som lovet dagen efter

Jeg købte en Danfoss Redan Akva Vita special, men inpakningen var under al kritik rørdelen var skilt
fra bagpladen som den skulle sidde fast på, men da jeg er smed kunne jeg selv ordne det.
Jeg skrev og fortalte Redan om det så de kunne sørge for at indpakningen blev bedre, for at andre
ikke skulle komme ud for det, men jeg har intet hørt fra dem.

15 de novembro de 2010
Classificada 5 em 5 estrelas

Særdeles god service med hurtig levering

Efter at have ventet 2 uger på levering fra min 'almindelige' (fysiske) VVS forretning, afbestilte jeg hos dem, bestilte hos Primavvs - og havde den rigtige vare dagen efter!

Kan varmt anbefales - og prisen var endda lavere end i min almindelige fysiske VVS forretning.

Særdeles god service!

12 de novembro de 2010
Classificada 4 em 5 estrelas

hurtig levering og god pris

de får ikke 5 stjerner da jeg bestilte nået som de viste på siden som så senere viste sig at være udgået.
Ellers var det kun en positiv handel

11 de novembro de 2010

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais