Profilmetal A/S - Ståltag og facade Opiniões 2526

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De vendte tilbage med et tilbud under 1 døgn efter, jeg havde sendt en forespørgsel på tag- og vægplader til 2 forskellige bygninger. Hver gang jeg havde spørgsmål, var der omgående svar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt materieler og kundeservice er bedst at forklare alt om produkter .Meget tilfreds med profil metal 👌

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde fornøjelsen af at tale med Klaus Kærgård som er meget kompetent . Han kunne guide mig til den løsning som passede på mit projekt. ( 152 m2 værksted) Klaus ved hvad der er værd at vide om tag... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário de máquinas para construção
  2. Fornecedor de materiais de construção
  3. Loja de hardware
  4. Empreiteiro de telhados e coberturas

Sobre Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Escrito pela empresa

Profilmetal har leveret ståltag til det danske folk siden 1994. Vi startede op på Københavnsvej i Køge, men i dag bor vi på:

Skovsøviadukten 3, 4200 Slagelse
og
C F Tietgens Vej 10, 6000 Kolding

Se åbningstider her

Vi bor tæt på E20 Motorvejen. Vi råder i øjeblikket over hele 13 profiler, hvis vi tæller både tag og væg med. Tjek vores hjemmeside for mere information. www.profilmetal.dk

Populære produkter:
  • Lagersalg
  • Profilmetal - Ståltag og facade, direkte leveret fra egen fabrik

Escrito pela empresa

Godkendt af e-mærket
    Profilmetal er godkendt af e-mærket. Det er din garanti for sikker nethandel.
    Fast lav pris
    Vi har egen produktion og har fjernet alle fordyrende mellemled, for derved at kunne sikre dig en høj kvalitet til en lav pris.
    Tilskåret på længde efter dit ønske!
    Vælg mellem standard mål, eller få skåret dine ståltagplader på ønsket længde.
    Gratis råd
    Vi sidder klar med seriøs vejledning, uanset om du vælger at gøre det selv eller som færdig monteres løsning.
    40 års garanti
    Vi yder op til 40 års garanti. Du slipper for vedligeholdelse de næste mange år.
    Levering i hele landet
    Vores chauffører leverer i hele landet (brofast) til fast pris. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt os for tilbud. Alternativt kan vi levere i nærmeste havn.
    Tagrender og tilbehør sendes fra dag-til-tag.

Aktuelle tilbud

Bestil dine stålplader på mål

Kig forbi vores webshop og bestil dine nye ståltagplader på mål. Det gælder både Trapez-, Sinus- og Tagstensplader.

Se desuden på vores Lagersalg, der indeholder både plader og inddækninger.

Vi glæder os til at se dig på Profilmetal.dk

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt materieler og kundeservice er…

15 de abril de 2026
    Opinião espontânea

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Cristian, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god oplevelse. God dag

31 de março de 2026
    Opinião espontânea

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Bo, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, alt var i orden. God dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig reaktion og god dialog

Hver gang jeg havde spørgsmål, var der omgående svar.

31 de março de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at alt var i orden. God dag

Professionel ordrebehandling

Hurtig førstegangs levering, dog en fejlleverence ;-) som kan ske....
    Allerede dagen efter kom den rigtige leverence...
    Godt gået :-)

26 de março de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Henrik, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at vi fik bragt orden i tingene. God dag

Go oplevelse

Michael i Kolding, gjorde alt for at løse mit problem, trods han var ny i faget. Tingende blev undersøgt, tilbud blev lavet hurtigt og effektivt. Meldte tilbage indenfor få timer 👍 det endte med en ordre på special mål 😊 som kom allerede to dage efter bestilling. Super go service og hurtig ekspedition. 5 🌟 herfra. Gå påske 🐥

4 de março de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Henrik, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre du havde en god oplevelse. God dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fra bestilling til levering gik…

Alt fra bestilling til levering gik 100% som det skulle. Anbefaler klart firmaet.

25 de março de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Claus, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at alt var i orden fra bestilling til levering. God dag

Kørte efter en snor

Kørte efter en snor
    Alt var som det skulle være 😊

5 de fevereiro de 2026

Hej John, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God weekend

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var nemt at bestille levering var…

Det var nemt at bestille levering var meget hurtigt varen var perfekt pakket alle emner var som lovet handler ved jer igen og andbefaler jer til andre

18 de fevereiro de 2026

Hej Harry, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God dag

Hurtig og godt

Hurtig og godt

15 de janeiro de 2026

Hej John, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre. God dag

Super oplevelse..

Super flink og hjælpsom medarbejder..

30 de janeiro de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Peter, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god oplevelse. God dag

Bare god service …

Bare god service …

6 de janeiro de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Tonny, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, alt var i orden. God dag

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt produkt...men

Godt produkt
    det eneste der tæller ned fra 5 stjerner til 4, er at min forespørgsel på om det kunne lade sig gøre IKKE at pakke min ene stålplade på en palle, så jeg kunne ha den i min trailer, blev 100% ignoreret.

6 de janeiro de 2026

Resposta da Profilmetal A/S - Ståltag og facade

Hej Thomas, tak for din anmeldelse. Mht. den ene plade, så har vi desværre ikke plads til at have dem liggende inde i hallen. Derfor sætter vi dem på paller, så de kan så uden for, uden at flyve væk. Beklager hvis vi ikke svarede på dit spørgsmål. God dag

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais