Leia as opiniões dos outros
Van verkoop tot aan plaatsing alles top geregeld ! Brisam(verkoop) en paul(montage) zijn hele kundige mannen! Alles goed geregeld en wij zijn enorm blij met onze “nieuwe” keuken
Top bedrijf ik kan niet anders zeggen . Van A tot Z afspraken nagekomen en uitstekend professioneel vernieuwd. Fijn dat dit soort bedrijven nog bestaan!
Van verkoop tot aan plaatsing alles top…
Van verkoop tot aan plaatsing alles top geregeld !
Brisam(verkoop) en paul(montage) zijn hele kundige mannen!
Alles goed geregeld en wij zijn enorm blij met onze “nieuwe” keuken
Zeer professioneel bedrijf
Zeer professioneel bedrijf. Vakkundig, snel, vriendelijk en een goede prijs. Uurtje intake waarin snel en precies alle maten worden gemeten, vragen worden beantwoord en advies wordt gegeven. Dag van installatie soepel en snel verlopen. Keuken is als nieuw. Zeer tevreden.
Top bedrijf ik kan niet anders zeggen
Helemaal happy
Tja,…wat zal ik zeggen…de reviews over Profinero beginnen erg op elkaar te lijken. Ook van onze kant kunnen we alleen maar zeer positief zijn over de werkwijze van Brisam en Paul. Prima communicatie vanaf de offerte, het leveren van het materiaal tot natuurlijk de renovatie van onze keuken. Paul is echt een vakman, komt met tips, maakt ook het interieur van een kastje mooier waarvan ik dacht, daar zie je toch niks van?…maar toch het maakt de keuken als geheel helemaal af. Kortom, ook wij zijn helemaal happy met onze nieuwe keuken. Bedankt Brisam en Paul!
PROFIRENO krijgt van mij 5 sterren PLUS…
PROFIRENO krijgt van mij 5 sterren PLUS !!! Vanaf het allereerste telefonische contact met Brisam, tot aan de eind oplevering met Paul, is PROFIRENO al haar afspraken STIPT nagekomen. Brisam en Paul zijn absolute professionals, die waarmaken wat ze beloven. Vanaf het allereerste contact met Brisam had ik een heel goed gevoel en alle vertrouwen en dat is RUIMSCHOOTS waargemaakt. Bovendien werkt PROFIRENO uiterst transparant en is ook de prijs / kwaliteit verhouding uitstekend. De benodigde materialen werden op de afgesproken dag keurig geleverd volgens afspraak en een aantal dagen later werd onze 25 jaar oude keuken, binnen 1 dag getransformeerd naar een eigentijdse keuken van zeer degelijk materiaal. Ik had nooit gedacht dat dit in 1 dag zou lukken maar Paul is een keiharde werker met een SUPERFOCUS die absoluut maatwerk levert en daarbij zeer hoge eisen stelt aan zichzelf. Na alle gedane arbeid laat hij de boel bovendien schoon en opgeruimd achter. De service die PROFIRENO levert is ouderwets goed !! Wij zijn ongelofelijk blij met onze nieuwe keuken !!! Brisam en Paul, ga zo door en nogmaals enorm BEDANKT !!!! Geralda & Bob van der Mast - Kerssenberg
Vandaag heeft Paul schitterend werk…
Vandaag heeft Paul mooi werk afgeleverd. Onze 20 jarige oude keuken heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Een hardwerkende man. Brisam kwam thuis en gaf mij vertouwen. Het materiaal is van goede kwaliteit. Netjes afgeleverd.
Wat zijn we blij met onze nieuwe keuken…
Wat zijn we blij met onze nieuwe keuken !
Vakwerk vanaf het moment van contact tot het eindresultaat.
Kan het iedereen aanraden!
Zeer tevreden klant!
Het kennismakingsgesprek met Brisam was zeer prettig en hij reageert ook snel op vragen en offerte ook snel uitgebracht.
Paul de monteur heeft onze keukenkastjes supersnel en zeer netjes vervangen.
Helemaal blij met onze gerenoveerde keuken.
Profireno is echt een aanrader
Profireno perfecto!
Onze gerenoveerde keuken is erg mooi geworden! De service is zonder meer geweldig. Brisam heeft alles opgemeten en een duidelijke prijsopgave gemaakt. De apparatuur en fronten zijn volgens afspraak keurig afgeleverd. Monteur Paul is de hele dag en avond zeer intensief bezig geweest om onze gedateerde keuken om te bouwen naar een keuken met een moderne uitstraling. Wat een vakman en een Pietje Precies die Paul... Profireno bedankt!
Goede service en goed werk geleverd
Goede service en goed werk geleverd. Keuken ziet er weer TOP uit. Monteur netjes en hard door gewerkt.
We zijn, als klant/ koning, te woord gestaan en geholpen. Top!!!
Renovatie keuken…
Wij zijn ontzettend blij met onze gerenoveerde keuken. In eerste instantie schrokken we een beetje van de prijs, maar het resultaat is het dubbel en dwars waard. Prima geholpen en de monteur is echt een vakman!
Maatwerk van A - Z!
Brisam was tijdens het gesprek zeer vakkundig en behulpzaam m b t de mogelijkheden. Als klant heb ik dit als zeer prettig ervaren.
De werkzaamheden zijn conform de gemaakte afspraken, zeer vakkundig en netjes door Paul verricht. We zijn blij en tevreden over het eindresultaat.
We genieten van onze prachtige keuken.
Wij zijn heel tevreden over Profireno
Wij zijn heel tevreden over Profireno. Van begin tot eind een uitstekende service: professioneel, klantgericht en uitgevoerd door echte vaklui. De kwaliteit is top en onze keuken ziet er na de opknapbeurt weer uit als nieuw. Absoluut een aanrader!
Wij hebben een zeer goede ervaring met…
Wij hebben een zeer goede ervaring met het bedrijf profireno. Na telefonish contact is de heer Brisam alles op wezen meten en verder alles geregeld.
De timmerman Paul heeft fantastish
Werk afgeleverd. Nauwkeurig en precies gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.
Kwaliteit
Zeer goede ervaring met dit bedrijf.
In alle opzichten kwaliteit.
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering.
Is zeker aan te raden.
Mooie fronten!
Wij hebben contact gehad met de heer Brisam. Hij is langsgeweest om naar de keuken te kijken. Fijne service, meedenkend en behulpzaam! Wij zijn blij met onze nieuwe fronten!
Zo blij met mijn nieuwe fronten!
Brisam is echt een topper, tijdens het eerste gesprek kwam hij met heel goed advies en hebben we samen redelijk snel de nieuwe fronten uitgezocht.
Op de dag van de levering had ik door een dubbele afspraak (sorry nog daarvoor) een kleine logistieke uitdaging, op mijn verzoek is de koerier last minute iets eerder gekomen, zodat ik op tijd was op mijn afspraak.
Paul de monteur werkte echt super netjes en heeft alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Ik ben ook echt superblij hoe mijn keuken er nu uitziet en heb nu ook softclose deurtjes :)
Hele mooie keuken geworden
Van een zeer oude, lelijke keuken weer helemaal nieuw, fris en fruitig🌼 Paul echt een vakman had snel keukendeurtjes gemonteerd en gezorgd dat de keuken weer perfect en mooi is. En Brisam ook complimenten voor het meedenken mbt de keuken, alle afspraken zijn goed nagekomen. Wij zijn er heel blij mee.
Na bespreken van onze wensen een…
Na bespreken van onze wensen een duidelijke offerte ontvangen van Brisan. Deurtjes werden op tijd en keurig afgeleverd en door Paul gemonteerd. Wat een vakman is dat!! Onze keuken is weer als nieuw. Een top bedrijf.
Heel blij met de keukenrenovatie
Heel blij met de keukenrenovatie
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.