DataLøn Branche (tidligere ProLøn) Opiniões 1151

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fint og brugervenligt system - supporten er virkelig god og nyttig. Den spare os meget tid. Især den online chatfunktion bruger vi meget, da den er enkelt og ligetil - svar kommer inden for få... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De tager deres kunder dybt seriøst og hjælper med alt man er i tvivl om. De er aldrig ligeglade hvis man har et eller andet man er lidt utilfreds med. Som selvstændig vil man gerne bruge tiden på ege... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er med glæde, at vi kan sige tak for et rigtig godt lønsystem, der i den grad kan anbefales andre. Ydermere, hvor vi har haft brug for assistance, har vi mødt kompetente, glade medarbejdere også... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de folhas de pagamento

Sobre DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Escrito pela empresa

ProLøn har skiftet navn til DataLøn Branche

Samme produkt, de samme medarbejdere!

DataLøn Branches lønsystem er nemt og brugervenligt. Når du tilmelder dig, hjælper vi dig hele vejen, hvis du ønsker det.

DataLøn Branche har et team af løn specialister klar til at hjælpe uanset om du er ny arbejdsgiver eller skifter fra et andet lønsystem.

Du kan tilmelde dig DataLøn Branche, hvis du følger en af overenskomsterne inden for de 28 brancheforeninger, du kan finde på proloen.dk.

Ligegyldig hvilken løsning du vælger får du en lang række af funktioner som hjælper dig i lønadministrationen. Samtidig får du Danmarks bedste personlige support - helt GRATIS. DataLøn Branches dygtige og professionelle lønkonsulenter sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig - De bliver så glade, når du ringer!

Ta' os på ordet, kontakt os for en uforpligtende snak - vi er her for at hjælpe!

Demo af lønsystemet *Min Lønindberetning*

Du er meget velkommen til at prøve en demo af lønsystemet. Klik på linket her og udfyld blanketten, så hører du fra os, eller ring til vores salgsmedarbejdere på telefon telefon 8710 1930. Du kan også skrive en mail på dataloen.branche@visma.com, så kontakter vi dig snarest muligt.

Kurser hos DataLøn Branche
DataLøn Branche afholder forskellige kurser, som henvender sig til både nye og eksisterende brugere af *Min Lønindberetning*, som efter længere tids brug, kun anvender de allermest nødvendige rutiner i programmet. Invester i et af kurserne og du vil hurtig vil få indblik i de mange funktioner lønsystemet gemmer på.

DataLøn Branche (Tidligere ProLøn) har over 35 års erfaring med løn. I 2019 blev ProLøn købt af Visma som er Nordeuropas største software leverandører og udover lønsystemer, står Visma koncernen bag over 30 forskellige software produkter. Med DataLøn Branches vifte af partnerskaber og integrationer, sammen med Vismas over 30 forskellige software produkter, kan vi hjælpe dig med at effektivisere din virksomheds administration ved hjælp af digitalisering og automatisering af forretningsprocesser. ProLøn er det sikre valg!

En verden af fordele:

GRATIS personlig support

En lønverden af fordele

En lønverden af fordele
Som lønkunde hos ProLøn, har du helt unikt indenfor lønsystemer i Danmark, GRATIS adgang til personlig support. Vores professionelle lønkonsulenter, med branchespecifik lønviden og høj kendskab til din overenskomst, står klar til at hjælpe dig med din lønadministration.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Proløn var bedst i Danmark

Proløn var bedst i Danmark! Håber DataLøn kan leve op til dette!

30 de março de 2026

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Tom, tusind tak for de flotte 5 stjerner. Dem er vi glade for, og du kan være helt tryg i vores nye system, hvor også de konsulenter, som du er vant til at tale med, også er klar til at hjælpe. Bedste Hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg får altid god hjælp af søde…

Jeg får altid god hjælp af søde medarbejdere når jeg ringer ind med noget jeg ikke kan få til at fungere- men ellers kører det bare derudaf er meget tilfreds

4 de fevereiro de 2026

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej June, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Det er vi meget glade for. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god service søde til at hjælpe…

Altid god service søde til at hjælpe hvis man har spørgsmål

2 de fevereiro de 2026

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Linda, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord, det er vi meget glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Servicemindet

Kort ventetid, tager altid telefonen og løser problemet. Burde være en selvfølge, men det er det langt fra, i disse dage

12 de janeiro de 2026

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Carsten, mange tak for din anmeldelse. Det er vi meget taknemmelige for , rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Imødekommende og forstående kvindelig medarbejder

Meget forstående og imødekommende medarbejder selv om denne var meget presset (der var lidt lang ventetid på telefonen) løste den kvindelige medarbejder mit problem uden nogen form for irritation 🌟🌟🌟🌟🌟, Bente, Odense

28 de dezembro de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Bente, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord, selvom du måtte vente på at komme igennem til os. Den vil jeg give videre til konsulenterne her. Rigtig godt nytår. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

De er altid meget positive

De er altid meget positive, hjælpsomme og ikke mindst høflige

26 de novembro de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Grethe, tusind tak for dine flotte ord og anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Tak for en rigtigt god service,

Tak for en rigtigt god service,
For start til slut af vores samtale, hun hjælp mig igen trin for trin til at jeg forstod alt🤗..
Det er da SERVICE 😉

25 de novembro de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Godmorgen - tusind tak for din meget flotte anmeldelse, jeg vil skynde mig at dele din ros med kollegaerne her på kontoret. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig præcis og effektiv respons på…

Hurtig præcis og effektiv respons på telefonopkald.

21 de novembro de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Hans, Tusind tak for det flotte anmeldelse - den er vi virkelig glade for, og jeg vil sørge for at dele din ros med konsulenterne herind. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og professionel betjening.

Hurtig og professionel betjening.

13 de novembro de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Lenka, tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Meget kompetent medarbejder

Meget kompetent medarbejder. Meget hjælpsom

20 de outubro de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Ketty, tusind tak for de rosende ord, det er vi meget glade for at høre. Jeg vil sørge for at give din ros videre til vores konsulent. Rigtig god dag. Bedste Hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er altid god service både på…

Det er altid god service både på telefon og chat. Det er de helt rigtige personer der er ansat ved dataløn/proløn, de taler altid meget høfligt og er utrolig hjælpsomme, så man heller ikke føler sig total dum på sit spørgsmål.
Jeg er utrolig tilfreds med hjælpen jeg får.

13 de outubro de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Magnus. Tusind tak for din flotte anmeldelse, og din ros til vores konsulenter. Jeg vil sørge for at give den videre til dem, det vil de helt sikkert blive meget glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Super hurtig til at forstå

Super hurtig til at forstå
Mit budskab.
Mvh Thomas hartz.

8 de outubro de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Thomas, tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Super service og venlighed

Super service og venlighed. Fik forklaret meget uddybende omkring ferieberrettiget løn. 5 stjerner herfra.

25 de setembro de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Marie-Louise, tusind tak for din anmeldelse og meget flotte ros. Den vil jeg give videre til vores konsulenter. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid søde til at hjælpe

Altid søde til at hjælpe er meget glade i telefonen. Og tænker lige lidt længere end en selv. Altid super service...!!

22 de agosto de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Nadja, tusind tak for din flotte anmeldelse, og din ros til vores konsulenter. Jeg skal sørge for at give det videre til dem. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik hurtigt svar på mit spørgsmål via…

Fik hurtigt svar på mit spørgsmål via chatfunktionen.
De er altid meget hjælpsomme - dejligt

19 de agosto de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Grethe, tusind tak for den flotte anmeldelse og dejligt at høre, at du har haft glæde af vores chat funktion. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Som altid en god og proff

Som altid en god og proff. hjælp fra Proløn

14 de agosto de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Claus, tusind tak for den flotte anmeldelse, og ikke mindst din ros. Det er vi rigtig glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Venlig og kompetent medarbejder

Venlig og kompetent medarbejder. Gav sig god tid til at hjælpe. Herligt!

30 de julho de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Bodil, tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg vil sørge for at give rosen videre. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Classificada 2 em 5 estrelas

I håbet om en visning af min oplevelse…

I håbet om en visning af min oplevelse uden fjernelse på ugyldigt grundlag forsøger jeg nu her igen:

Først skal jeg i retfærdighedens navn nævne, at vi ikke besidder en uddannet bogholder, til en mere professionel forståelse, men mange er jo netop i den situation.

Vi er en mindre virksomhed der i sin tid valgte Proløn, da vi kunne få personlig support når vi skulle bruge det. Dette behov var sjældent, men nødvendigt. Og vi fik altid en personlig og professionel hjælp af "Henriette" hvilket vi var glade for.
Men tilsyneladende har Proløn ændret sig på flere områder!

For det første findes denne support ikke længere, og Proløn henviser yderst faktuelle spørgsmål til Proløn til ens egen revisor.
Problemer hvor man end ikke ordentlig læser og besvarer ens henvendelse korrekt blev også pludselig et kendetegn.

Og så steg prisen, men et opkøb skal jo også finansernes.

Vi har nu skiftet lønbureau og det nye koster ca. 1/5 del.
Det nye hedder Salary.dk og hvor Proløn var gammeldags og nærmest umulig at betjene, men mindre man gjorde det dagligt, er Salary fantastisk nemt og intuitivt.
Desuden svarer Salary inden for kort tid på "chattén" og de ved hvad de snakker om.....som 100% kompetent mod Proløn der ofte lige skulle have fat i en anden medarbejder.
Vi giver i den allerdyreste løsning hos Salary kr. 19,- pr. lønseddel.
Løsningen lige under er helt gratis.
Vi er ekstremt imponeret over det gode serviceniveau og den lave pris.

Svar:
Besvarelse fra DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Kære Jesper, jeg er ked af, at du ikke har været tilfreds med den service, du har fået. Jeg kan se, at du har været kunde hos os i en årrække, og derfor er jeg naturligvis ærgelig over, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Omvendt må jeg også forholde mig til den ubehagelige tone i din anmeldelse, og jeg kan forstå på flere af mine lønkonsulenter, at det også har været tonen, når du har ringet. Jeg vælger derfor at glæde mig over de mange positive anmeldelser, vi får fra andre kunder, som især roser vores gode service og vores moderne og brugervenlige system , og så ønsker jeg dig held og lykke hos Salary.

Finn Conradsen
Adm. direktør
ProLøn

Svar til Proløn:
Det er på ingen måder sandt, at dine medarbejdere har oplevet en ubehagelig tone, men koster jo gratis for dig at postulere, for at få fjernet min anmeldelse.
Alle har vel ret til en mening, selvom den går dig imod ?

30 de julho de 2025

Resposta da DataLøn Branche (tidligere ProLøn)

Hej Jesper. Jeg kan se, at dette svar er henvist til en anmeldelse, du har lavet for flere år siden, og jeg kan umiddelbart ikke se, om du er kunde hos os nu? Vi har altid stor fokus på at yde den bedste service overfor vores kunder, og derfor vil jeg naturligvis rigtig gerne i dialog med dig. Du kan kontakte mig på mail: minkontaktda@visma.com, evt. med et telefonnummer, så vil jeg ringe dig op. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais