Beställde ett par arbetsskor, råkade trycka i stl 37 när jag egentligen har 44. Genomförde köpet och tänkte inte på det mer. Morgonen därefter fick jag ett sms som undrade om jag verkligen ville ha... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag beställde prylar på nätet från flera siter i mellandagarna, 3 av 5 siter levererade första helgfria dag. Inte protecy som levererade efter klämdagarna. Men jag är nöjd ändå, klart man ska va... Ver mais
Enkelt att hitta det jag sökte, Enkelt och snabbt att lägga en order. Speciellt bra att man inte behövde skapa ett konto bara för ett engångsköp.
Jag köpte ett par Jalas 3420 Easy Sport. Jag gillar skor med kardborrsleif. Skon är lätt att ta på och av. Min fru tycker dessa är snyggare än de andra Jalas med dubbla kardborrsleifer, som jag haft... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Arbetskläder till alla, både företag och privatpersoner. Vi har arbetskläder för alla arbeten och yrken och från alla stora märken. Du behöver inget konto för att kunna handla dina arbetskläder från oss.
Informações de contacto
Jöns Eriks väg 22, 26162, Glumslöv, Suécia
- +4641873144
- info@protecty.se
- www.protecty.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Perfekt!!!
Snabb och korrekt leverans av bra varor. Vad mer kan man önska sig som e-kund?
Bara +++++ från mig
/Roger
BRA!
Byxor i STOR storlek passar perfekt och efter en veckas användning jättesköna och verkar vara i bra kvalitet. Samma med vita t-shirts, bandanas till damerna mottogs nästan med applåder :) Vi kommer tillbaka!
oslagbar leveranstid
mkt snabb leverans och bra kontakt, rekommenderas starkt.
Snabbt, billigt och friktionsfritt!
Bra internetsida med tydliga menyer samt låga priser.
En superbutik på nätet.
Snabb leverans.
Direkt svar på frågor man ställer.
Utmärkt service och snabb leverans
Jag beställde ett par arbetsbyyxor över telefon. Fick ett mycket trevligt bemötande och leverans dagen därpå. Bör kanske tillägga att det var rätt modell, storlek och kulör (rosa) :)
ortrolig snabbt byte
Tycker att när jag behövde byta strl, så gick det snabbt att få nya byxor i nya strl! kanon ställe att köpa arbetsbyxor på!
Väldigt bra kvalitet
Beställde ett likadant förkläde för ca 8 år sedan och har använt det nästan varje dag sedan dess, det har varit superbra. har tvättat det ett antal ggr och nu börjar det bli slitet därför beställde jag ett nytt. blev glad att det var precis samma sort.
Snabbt och billigt
Bra priser. Aningen svårtolkade köpvillkor,
men svarar på mail samma dag.
Och inte något standardsvar utan verkligen
svarar på mina frågor som jag ställde.
Rätt så lättnavigerad hemsida.
Saknar lite bredare sortiment av vissa varor,
men i det stora hela så är det helt okej.

Kvalitetsvaror till bra priser
Jag är väldigt nöjd med min beställning i flera avseenden.
Pålitlig och ganska snabb leverans. Kvalitet och och bra priser
jämfört med andra sajter som säljer samma varor. Tackar! LLM
Superservice
Behövde byta storlek ett par gånger och till och med få tips om vilken storlek som skulle passa,och det var INGA problem,nya byxor kom blixtsnabbt hela tiden!Alltid jättetrevliga vid kommunikation,återkommer mer än gärna till denna butik!
Har beställt tvål/shampoo,men ej fått besked om det finns att få tag på. Går det att beställa eller finns det inte i eran "katalog".
Jag har försökt att beställa tvål "schampo", men har inte fått ett besked om det är
möjligt att göra detta". ( dusch & schampo).
/ En f.d? trogen kund.

Dyra avgifter på fakturan
Tycker dom har bra grejer men kommer inte att handla mer om inte alla avgifter tas bort som tillkommer på fakturan:-(

Resposta da Protecty Arbetskläder
Väldigt bra med komunikation...
Varor som i beskrivningen, Bra allting, kommer att rekomendera, AAA+++
Tydligt, enkelt och smidigt!
Om sidan hade haft lite bättre storleksguider hade det lätt varit 5 av 5, men den lilla missen drog ner helhetsbetyget lite. Beställde min normala storlek men i vissa arbetskläder är det stort och jag fick hem en enorm jacka. Men det var inga problem att returnera, funkade hur smidigt som helst.
Inga problem
Lätt att beställa och paketet kom fram utan problem.
Lite lång leverans kanske, men det får man räkna med när man beställde i mellandagarna.
Bra pris, lite långsam leverans
Jag beställde 5 timmar efter deadline för leverans före jul. Istället dröjde det till 10 januari innan paketet kom. Visst stod det på hemsidan att det kunde ta tid vid beställningar i mellandagarna men eftersom jag beställde flera dagar före jul trodde jag att mitt paket skulle komma tidigare. Bäst pris på byxorna jag beställde.