Protecty Arbetskläder Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde ett par arbetsskor, råkade trycka i stl 37 när jag egentligen har 44. Genomförde köpet och tänkte inte på det mer. Morgonen därefter fick jag ett sms som undrade om jag verkligen ville ha... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag beställde prylar på nätet från flera siter i mellandagarna, 3 av 5 siter levererade första helgfria dag. Inte protecy som levererade efter klämdagarna. Men jag är nöjd ändå, klart man ska va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att hitta det jag sökte, Enkelt och snabbt att lägga en order. Speciellt bra att man inte behövde skapa ett konto bara för ett engångsköp.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag köpte ett par Jalas 3420 Easy Sport. Jag gillar skor med kardborrsleif. Skon är lätt att ta på och av. Min fru tycker dessa är snyggare än de andra Jalas med dubbla kardborrsleifer, som jag haft... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de segurança e de trabalho

Informação fornecida por diversas fontes externas

Arbetskläder till alla, både företag och privatpersoner. Vi har arbetskläder för alla arbeten och yrken och från alla stora märken. Du behöver inget konto för att kunna handla dina arbetskläder från oss.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

359 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Att vänta över 2 veckor på en leverans?!? DET ÄR 2013!!!!!

Sämsta någonsin!!

26 de janeiro de 2013

Resposta da Protecty Arbetskläder

Hej Melina, tråkigt om du upplevt att det tog lång tid med din order. Din order skickades från oss efter fem arbetsdagar från beställningstillfället. Det är inte perfekt men en rimlig avvikelse från det utlovade (inom tre dagar). Om paketet sedan varit på vilovägar i fraktkedjan i över en vecka innan det nådde dig är det är det verkligen illa men tyvärr så kan sånt ske ibland pga tex felsorteringar, felaktig hantering hos ombudet etc. Tyvärr ligger dessa problem utanför vår kontroll. Beklagar verkligen att din upplevelse av oss inte är perfekt. Mailar dig en rabattkod som du kan använda vid din nästa beställning som lite plåster på såren och som tack för att du tog dig tid att ge oss kritik. /P

Proffessionellt

Mina varor jag beställde fanns inte i deras lager och fick därför vänta längre på leveransen. Beröm bör de få för hur smidigt det gick att byta varor man inte var nöjd med. Jag tyckte också om att man kunde chatta med personal när man hade frågor. Allmänt professionellt bemötande.

24 de janeiro de 2013

tog allt för lång tid.

tog en vecka längre en vad det lovadet

20 de janeiro de 2013

Resposta da Protecty Arbetskläder

Hej Andreas, tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Just den veckan hade vi problem med inleveranser från Helly Hansen och därför blev din order skickad efter 6 arbetsdagar istället för inom 1-4 dagar som är normalt. Beklagar det. Mailar dig en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp som lite plåster på såren. /P

Rekommenderas

Bra kläder/produkter till bra priser för oss som är lite större.

19 de janeiro de 2013
Classificada 2 em 5 estrelas

Tog för lång tid!!! 3 veckor

Tog för lång tid

12 de janeiro de 2013

Resposta da Protecty Arbetskläder

Hej Mikael, beklagar att du inte är nöjd. Vi försöker så tydligt som möjligt informera alla kunder om att under jul- och nyårsperioden så har vi mycket begränsade leveransmöjigheter då flera av våra leverantörer har stängt dvs vi får inga varor. Din beställning inkom efter sista dag för leverans innan jul vilket gjorde att det inte kunde ske förrän efter jul vilket framgått av information både på din orderbekräftelse och på vår hemsida. Beklagar om det varit otydligt. Om du kontaktar oss via epost så gör vi en återbetalning av din fraktkostnad som lite plåster på såren. OK? /P

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket kundvänlig butik med generös returpolicy!

Det strulade lite med online-betalningen (använder Safari) några gånger. Bytte då till Firefox och då funkade det. I övrigt: prickfritt!
Många meddelanden om mottagen order, packad order, paketspårning osv. man är trygg från beställning till mottagen leverans.

FANTASTISKT bra service med en medskickad retursedel (färdig adress och betald returfrakt!!!) vilken jag fick användning då jag beställt storlek.

Rekommenderar alla - prova olika webbrowsers om det strular med betalningen.

11 de janeiro de 2013

Klanderfri service

Är mycket nöjd med handlandet.
Det visade sig att jag hade valt fel storlek, men returfakten och bytet stod Protecty för. Så det kostade mig inte en enda krona att byta till rätt storlek.
Rekomenderas starkt.

8 de janeiro de 2013
Classificada 4 em 5 estrelas

Byte till en störe storlek

Jag gick och lämmnade tillbaka paketet och jag undar hur lång tid brukar det ta att få en ny men nu har det varit jul o nyårs helger och då får man vänta och ni är ett bra företag ni får 4 sjärnor.

6 de janeiro de 2013
Classificada 2 em 5 estrelas

Orimligt lång leveranstid!

4 de janeiro de 2013

Resposta da Protecty Arbetskläder

Hej Stefan, tråkigt om vi inte levt upp till dina förväntningar. Eftersom du valt ekonomifrakt som fraktalternativ, det billigaste men också det långsammaste leveranssättet (+3-5 arbetsdagar extra utöver ordinarie leveranstid) och paketet levererades redan efter 6 arbetsdagar så har din order levererats väl inom den tid som anges i våra Köpvillkor. Vi beklagar om det på något sätt varit oklart eller om det saknats information om våra leveranstider vid ditt beställningstillfälle. Vi kan leverera inom 24-48 timmar om så krävs och leveranstiden styrs mycket av vilket fraktalternativ man väljer. Tveka inte att kontakta oss om du undrar något eller nästa gång du vill beställa så lovar vi att fixa det på bästa sätt.