Overordentlig venlig, professionel og hurtig kommunikation fra bestilling til afslutning. Ifm. med leje af hus i Sydfrankrig i juli måtte vi forlade huset pga. skovbrand. Provacances var i kontakt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
So pleased we came across Provacances while searching online. We have not seen this number of high quality rental homes in the South of France anywhere else. Our customer journey was easy and efficien... Ver mais
For andet år i træk har vi lejet en villa i Sydfrankrig gennem Provacances. For andet år i træk har det bare spillet. Skønt hus, god kommunikation og vejledning. Virkelig anbefalelsesværdigt.
We rented the most beautyfull place just outside Claviers. Everything was even better that we ekspected. Service from bureau and servicepersonel at the place was perfect, and we had the best holliday... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Provacances is specialized in rental of pool villas for 4-20 persons in Provence, the French Riviera and Tuscany.
Informações de contacto
Sjællandsgade 10b, 7100, Vejle, Dinamarca
- +45 96 70 60 00
- info@provacances.dk
- www.provacances.de
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Sehr sehr schöner Urlaub
Super schönes Haus mit sehr persönlichem Empfang total nett!!
No problems at all.
Provacances are a very good company to use, we had no problems at all. We contacted staff to ask questions and we received quick, helpful replies. Our holiday villa was amazing and we can highly recommend using Provacances. Our villa was the best we have been to.
Vi anbefaler gerne at anvende Provacances
Helt igennem god information om huset til grundig vejledning i hvordan man skulle komme til huset og hvem man skulle kontakte. Kontaktpersonen yderst hjælpsom. Også undervejs. Meget grundig skriftlig vejledning om hvad man skulle og ikke skulle. Dog var det lidt uklart om msn kun skulle gøre køleskabe rene til slut eller også afrime frostbokse. Det sidste gjorde vi men var i hvert fald ikke gjort de foregående uger.
Det havde også været fint med lidt mere information om ikke optimale adgangsforhold for gangbesværede (stok}.
Alt fungerede til punkt og prikke
Alt fungerede til punkt og prikke - lige fra booking til afslutningen af opholdet. Boligen levede fuldt ud op til vores forventninger og var pænt rengjort ved ankomsten, hvor en sød medarbejder tog imod os. Desuden dejligt, at poolen blev rengjort midt på ugen.
Manglende rengøring og skuffende behandling af Provacances Danmark
Vi havde lejet et ellers fint hus med pool til 8 personer i Vence, Sydfrankrig i juli 2023. Huset var i princippet rigtig fint, men der var ikke foretaget rengøring inden vi ankom. Der var krummer i sofaen, beskidte håndklæder, skjolder fra glas og flasker på borde og flader, madrester i skuffer/skabe samt jord på gulvet. Vi kontakte straks Provacances i Danmark og fik lovning på, at vi så ikke skulle betale for rengøring, når vi rejste (1250 kr.). Vi fremsendte diverse billeder. Da vi kom hjem genoptog vi dialogen med Provacances i Danmark, og til vores store skuffelse, var de nu ikke længere af den opfattelse, at de havde lovet refundering af rengøringen. Efter længere dialog ville de "strække sig" til at refundere 600 kr. En lidt ærgerlig oplevelse med booking af en uge til næsten 30.000 kr. i et beskidt hus. Den lokale repræsentant var tilmed næsten umulig at kommunikere med på engelsk - dog beklagede han, at de manglede folk til rengøring. Det påvirkede dog ikke vurderingen hos Provacances i Danmark. Det er sidste gang, vi vil bøvle med det firma.

Resposta da Provacances
Positive Erfahrung
Wir haben bereits zweimal ein Ferienhaus über Provacances gebucht und es waren jeweils seriöse Abwicklungen und darüber hinaus ganz großartige Häuser.
Det var ikke en superfin oplevelse i…
Det var ikke en superfin oplevelse i forhold til prisen. Udsigten var som den skulle være og husets indretning også. Men porten var noget besværlig at betjene samtidig med at der var videoovervågning af indkørslen, hvilket bare IKKE er i orden. Alle dørlåse var meget slidte og besværlige at betjene. Der manglede vejledning i dette samt affaldshåndteringen. Vi var nær aldrig kommet ind, da deres nøgleboks var næsten umulig af få op. Der var i øvrigt ingen vaskemaskine i boligen.

Resposta da Provacances
Provacances kan kun anbefales
Provacances kan kun anbefales
Vi fik den bedste hjælp og vejleding til alt i forbindelse med booking af vores helt utrolig skønne villa i smukke Toscana.
Stor anbefaling herfra
Vi havde aldrig personlig kontakt med provacanes, da det aldrig var nødvendigt, da vi var velinformeret inden afrejsen. Selve huset var over vores forventninger. Det var absolut den smukkeste beliggenhed, vel-rengjort og perfekt til vores børnefamilie.
Anbefalesværdig
Rigtig god website, beskrivelse matcher bolig og omgivelser. Ved henvendelse både før og efter ophold, hurtigt venlig feedback fra provacance.
Trustful booking platform
Accurate description and good pictures of the house on the website. Booking and communication easy to handle.
Altid professionel service
Altid professionel service. Tingene spiller fra booking til afsluttet lejemål. Altid en fornøjelse.
Tolle Ferienhausvermittlung!
Provacances vermittelt wunderbare Ferienobjekte in Frankreich. Die Beschreibungen sind präzise und verlässlich, bei Rückfragen erhält man schnell, unkompliziert und lösungsorientiert Antworten oder Vorschläge. Wir haben bislang zweimal mit Provacances gebucht und alles lief reibungslos und professionell.
Højt serviceniveau
Meget imødekommende og hjælpsomme, da vi sidste år var nødt til at aflyse turen pga. sygdom. Året efter genbookede vi og har oplevet et højt serviceniveau med gode og detaljerede instruktioner. Og ikke mindst et skønt Toscana-hus, vi boede i.
Helt igennem en fantastisk bolig i et…
Helt igennem en fantastisk bolig i et fantastisk område
Fantastisk hyggelig lejlighed i Cannes
Fantastisk hyggelig lejlighed i Cannes, med en virkelig skøn beliggenhed.
Vi har følt os trygge hele vejen.
Skønt feriehus i Toscana
Dejlig højtbeliggende feriehus. Godt indrettet og generelt i god stand. Mest veludstyrede bolig vi har oplevet i Toscana. Bl.a. med opvaskemaskine. A/C i stort set alle rum. Sød vært, som rengjorde poolen midt på ugen. Sørste plusser er udsigten, roen og poolen som er helt fantastisk.
Hus i Callas var skønt
Hus i Callas var skønt, Flot udsigt. Dejlig overdækket terrasse ved køkken. Kort 1,5 km. afstand til lille hyggelig by, lidt hårdt hvis man er gangbesværet. Pool manglede lidt rengøring syntes vi ( nedfaldne blade og lign. ) eller nogle bedre redskaber så vi selv kunne gøre det, mindre net og støvsuger slange savnede vi.
Der var behov for flere ventilatorer/vifter. Der var 2 i huset.
Veludstyret stort dejligt hus. Lækker udendørs gril. Parasoller manglede.
Damen som tog imod os var flink men kunne intet engelsk.
Kan klart anbefale Provacances som…
Kan klart anbefale Provacances som bureau til ferie.
Overskuelig hjemmeside og bolig svarede fuldt ud til beskrivelsen.
Vi er meget tilfreds.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.