Overordentlig venlig, professionel og hurtig kommunikation fra bestilling til afslutning. Ifm. med leje af hus i Sydfrankrig i juli måtte vi forlade huset pga. skovbrand. Provacances var i kontakt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
So pleased we came across Provacances while searching online. We have not seen this number of high quality rental homes in the South of France anywhere else. Our customer journey was easy and efficien... Ver mais
For andet år i træk har vi lejet en villa i Sydfrankrig gennem Provacances. For andet år i træk har det bare spillet. Skønt hus, god kommunikation og vejledning. Virkelig anbefalelsesværdigt.
We rented the most beautyfull place just outside Claviers. Everything was even better that we ekspected. Service from bureau and servicepersonel at the place was perfect, and we had the best holliday... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Provacances is specialized in rental of pool villas for 4-20 persons in Provence, the French Riviera and Tuscany.
Informações de contacto
Sjællandsgade 10b, 7100, Vejle, Dinamarca
- +45 96 70 60 00
- info@provacances.dk
- www.provacances.de
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Excellente expérience
Nous avons loué une maison qui correspondait parfaitement à l’annonce. Dès le premier contact jusqu’à notre arrivée, les informations étaient claires et nous nous sommes sentis en confiance. Tout s’est ensuite très bien déroulé, et le remboursement de la caution a été rapide. Je recommande !
Beliggenhed og den beskrivelse af…
Beliggenhed og den beskrivelse af lejligheden var godt beskrevet og dejligt med en lukket p-kælder til bilen. Vi var meget glade for denne ferie i det sydlige Frankrig. Vi kommer klart tilbage. Vi var 2 voksne med vores 4 børn ☀️
Fantastisk beliggenhed og dejligt hus…
Fantastisk beliggenhed og dejligt hus og pool. Vores bedste anbefaling.
Endnu en skøn ferieuge
Endnu en skøn ferieuge, i dette dejlige hus med pool. Fantastisk udsigt, dejlig overdækket terrasse.
Meget sød,venlig og smilende kontaktperson til ferieboligen.
Fantastisk service fra Provacance til…
Fantastisk service fra Provacance til at finde præcis det hus vi som 3 familier havde brug for.
Alt lignede billederne, og der var masser af plads til leg, bordtennis, badminton m.m.og værtsparret på stedet var super søde og hjælpsomme.
Enestelille minus var at der var for langt at gå til nærmeste by. Det må vi finden løsning på til næste tur i 2026. Så tænker at vi har brug for hjælp igen😊
Provacances er et godt, seriøst og troværdigt rejsebureau
Huset passede til beskrivelsen. Flot, indbydende, rent og allround lækkert hus. Huset var utrolig veludstyret med alt hvad hjertet kan begære (køkken, stue, pool-tilbehør osv. osv. osv.). Nem, enkel og effektiv kommunikation med både Provacances såvel som den lokale kontaktperson (‘landlord’) som udleverede nøgler og svarede på spørgsmål.
You get what is presented
The presented objects showed and described exactly what we finally rented, which is a big asset.
Skøn ferie - kan klart anbefales!
Vi har for første gang brugt Provacances. Alt er gået så godt, lige fra selve bookingen og helt til slutningen. Vi har haft en skøn ferie i det hyggeligste hus med de smukkeste udendørsområder. Vi har følt os trygge hele vejen. Det bliver bestemt ikke sidste gang 👍
Nem overskuelig og detaljeret…
Nem overskuelig og detaljeret hjemmeside.
Fin support og service
Virkelig gode boliger og god hjemmeside…
Virkelig gode boliger og god hjemmeside og kommunikation med Provacances. Hurtige til at svare på diverse spørgsmål.
Lækkert sted med meget skønne udenoms…
Lækkert sted med meget skønne udenoms arealer, lækkert pool område og flere skønne terrasser. Perfekt beliggende i rolige omgivelser med flot udsigt samt i gåafstand til byen med gode indkøbsmuligheder samt mulighed for opladning af el-bil. Kan klart anbefale dette sted.
Super udlejningsbureau
De var serviceminded og hjalp undervejs. Anbefales herfra.
Et fantastisk hus hvor billederne…
Et fantastisk hus hvor billederne levede helt op til virkeligheden.
Vi var 10 mennesker/3 familier.
En fantastisk base der er så dejlig at udflugter ikke trængte sig på.
Agence sérieuse
Excellent dialogue dès la réservation. La maison correspond exactement au descriptif (même mieux).
Feriebolig levede op til vores…
Feriebolig levede op til vores forventninger - bestilling og info var nem og god. Vi bruger meget gerne Provacances igen
Alt gik som planlagt og boligen levede…
Alt gik som planlagt og boligen levede til fulde op til forventningerne. Vi lejer gerne igennem Provacances igen.
Fantastisk sted og lækkert poolområde
Fantastisk sted og lækkert poolområde, foto og beskrivelsen af stedet passer med hjemmesiden, vores kontaktperson var super sød og hjælpsom
Super oplevelse med super god vært/ejer
Super oplevelse med alt som det skal være. Gode informationer om feriebolig, support og vejledninger. Super vært på stedet (ejer) som var fantastisk sød og imødekommende.
We rented a wonderful property with rats
We rented a wonderful property. Fantastic scenery and view. Pool was great. The house was initially reasonably okay despite smell in the basement and a very simple kitchen. The main problem which we discovered early, but only realized the last night was that the house accommodated rats. We contacted Provacances which claimed it was nothing despite pictures presented to them. The most shocking was they continued renting it out to a new family after we left. Provacances didn’t show any sign of trying to correct their ignorance. I will not use Provacances again.

Resposta da Provacances
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.