Overordentlig venlig, professionel og hurtig kommunikation fra bestilling til afslutning. Ifm. med leje af hus i Sydfrankrig i juli måtte vi forlade huset pga. skovbrand. Provacances var i kontakt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
So pleased we came across Provacances while searching online. We have not seen this number of high quality rental homes in the South of France anywhere else. Our customer journey was easy and efficien... Ver mais
For andet år i træk har vi lejet en villa i Sydfrankrig gennem Provacances. For andet år i træk har det bare spillet. Skønt hus, god kommunikation og vejledning. Virkelig anbefalelsesværdigt.
We rented the most beautyfull place just outside Claviers. Everything was even better that we ekspected. Service from bureau and servicepersonel at the place was perfect, and we had the best holliday... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Provacances is specialized in rental of pool villas for 4-20 persons in Provence, the French Riviera and Tuscany.
Informações de contacto
Sjællandsgade 10b, 7100, Vejle, Dinamarca
- +45 96 70 60 00
- info@provacances.dk
- www.provacances.de
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Huset uppfyllde våra högt ställda…
Huset uppfyllde våra högt ställda förväntningar, alldeles särskilt utomhusmiljöerna och den fantastiska utsikten över Nice. En väldigt trevlig och tillmötesgående husägare tog emot oss och stod till förfogande hela veckan för att svara på eventuella frågor - toppen!
meget høj standard på alle parametre
Huset var autentisk og af meget høj standard. Servicen har hele vejen igennem været meget professionel og imødekommende, både her i dk men også de samarbejdspartnere de havde i Italien.
Vi kigger allerede på nye huse gennem provacances til vores ferie næste år :)
Det fungerer godt
Det var nemt at bestille, betale osv.. Alt i alt en god oplevelse.
Povacances virker bare 100%.
Povacances virker bare 100%.
Alt er tydeligt og velbeskrevet og ingen overraskelser.
Bruger gerne Provacances igen.
En rigtig god oplevelse at bestille…
En rigtig god oplevelse at bestille ferie igennem Provacances. Lige fra ordrebekræftelse og opfølgende informationer inden afrejse, til svar på spørgmål via mail imens vi var på ferie, var i topklasse. Virkelig god service og kan varmt anbefales.
Velfungerende
Vi har brugt Provacances flere gange og har kun godt at sige. Beskrivelserne af boligerne er gode og rammende, hjemmesiden er nem at bruge og vi har været særdeles tilfredse.
God hjemmeside
God hjemmeside, nem at bestille på. Hurtig tilbagemelding ved spørgsmål. Kan varmt anbefale provacances hvis han skal på ferie.
Levede fuldstændig op til vores forventning🤩
Det er altid en fornøjelse at leje…
Det er altid en fornøjelse at leje feriebolig hos Provacances. Boligerne i altid i en høj kvalitet og billeder og beskrivelser lever op til virkeligheden.
Det foretrukne sted at leje ferieboliger igennem.
En skam at man har fravalgt Italien som destination.
Lækkert ophold og nem logistik
Super nem booking. Annoncerne holder hvad de lover.
Ollioules
Vi havde en fantastisk uge i ollioules i et dejligt hus som bød på alt fra lækker poolområde hyggelig terrasse og skyggefulde oliventræer - vil til enhver tid booke gennem provacances når turen går til Frankrig
Provacances hat uns überzeugt - wir werden wieder buchen!
Wir wurden vor Reiseantritt immer pünktlich informiert oder erinnert. Fragen wurden vorab schriftlich oder telefonisch einwandfrei beantwortet. Die gesamten Reiseinformationen inklusiver Fotos mit Wegbeschreibung waren perfekt. Die Betreuung vor Ort war excellent und hilfsbereit.
Ett selskap jeg har full tillit til
Ett selskap jeg har full tillit til. Brukt dem fire ganger, og hver gang jeg har hatt behov for å ta kontakt, får man raskt svar. Tonen i svarene er svært hyggelig, og de er også løsningsorienterte. Anbefales på det varmeste!
Feriedrømmen ble oppfylt.
Leieobjektet tilfredsstilte alle våre forventninger og ønsker på grunnlag av annonsen. Barna vil tilbake hvert år.
Provacances lover hvad de holder og…
Provacances lover hvad de holder og beskrivelsen af boligen vi lejede levede fuldt ud op til forventningerne. Super service på stedet også
Des informations claires et rapides
Des informations claires et rapides. Un service hors pair.
Hervorragender und immer sehr freundlicher Service!
Unser Provacances-Haus war einfach nur fantastisch. Von dem ersten Kontakt bis zur finalen Buchung und Vor-Ort-Betreuung lief alles immer sehr professionell und freundlich.
Jederzeit wieder sehr gerne!
Altid hjælpsomme og vender hurtigt…
Altid hjælpsomme og vender hurtigt tilbage.
Har brugt jer mange gange og det er altid i orden.
Eine wunderschönes Ferienhaus les Lavandines
Sehr aufmerksames Unternehmen. Freundlich, schnelle Beantwortung meiner Fragen. Vielen Dank für die Vermittlung des tollen Ferienhauses in Frankreich.
Wunderschönes Haus
Wunderschönes Haus, tolle, moderne Küche, sehr schön eingerichtet und praktisch mit vier Schlafzimmern, Traumpool und sehr gute Kommunikation sowohl vor Ort als auch mit der Agentur.
Billigt nok også for billigt
Første gang vi lejer en bolig igennem jer
Og den bolig vi leje var nok for billig
Den var godt nok slidt og beskidt og møblerne var så plette så man tro det er løgn
det er øv når man ser på billederne ser det jo fint og dejligt ud Men det var det ikke
måske er vi bare for forvent men rent det skal der da være der var ingen til at gøre rent med så vi måtte lige ud og købe moppe og spand

Resposta da Provacances
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.