Jeg har fået renoveret mine Beolab Penta forstærkere hos Radio og TV eksperten og betalte kr. 3.800,- for det arbejde. På et senere tidspunkt skal jeg have renoveret delefiltrene i højt... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Pga. ændret signal, skulle vi vælge enten box til det gamle TV eller nyt TV. Vi fik omhyggelig vejledning uden pres for at vælge det ene fremfor det andet, hjælp ang. apparatets særlige mål og appar... Ver mais
Købte en Beogram 9500 som var i rigtig fin stand, blev sendt til mig og var pakket/emballeret rigtig flot og hurtig levering. Virkelig super service, efterspurgte flere fotos som jeg hurtigt modto... Ver mais
Jeg fik repareret min Beogram 4004 for flere fejl samt fik en ny pickup. Altsammen indenfor en uge. Virkelig kompetente fagfolk der kan deres fag. Fantastik sted for B&O reparation. Den slags steder h... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
En super oplevelse. Problemer med med korsslutning i TV som blev lavet til en god pris, vi fik også monteret DAB på vores anlæg og en Appel boks, her fik vi en super vejledning. En god oplevelse
Jeg har haft en god kundeoplevelse hos Radio- og TV-eksperten. Jeg købte en Beoplay A2 af Søren til mine forældre i julegave. Da det leverede produkt var defekt fiksede Søren det hurtigt og sendte den reparerede højttaler til min forældre.
Dejlige mennesker, god service, og den bedste B&O handel inde for Dansk grænse
Bang & Olufsen fejede mig fuldstændigt af banen, da jeg kontaktede dem for at få lavet min 'lås' på min meget lidt brugte Beolit12
Bang & Olufsen viste ingen interesse eller vilje til at hjælpe mig med et problem der absolut ikke var ukendt for dem! Jeg fik at vide, at jeg selv kunne ringe rundt til de enkelte B&O butikker og høre om de kunne hjælpe.
Søren fra Radio & Tv-Eksperten leverede derimod gennemført god kundeservice og skaffede de dele Bang & Olufsen påstod de ikke kunne skaffe og lavede min Beolit12 til en rigtig fair pris.
Meget imødekommende og kompetent service. Reperation af vores elskede Beocenter klaret på kort tid til meget konkurrencedygtig pris. Kan kun anbefales.
Jeg kan kun anbefale at ringe til Søren, hvis du har problemer med dit B&O. Han holder sine aftaler.
Da mit Beovision fik "dødsstødet" af B&O butikken i Sø........, kontaktede jeg Søren.
Han reparerede det og det kører på 3. måned, skarpere en nogensinde før.
Jeg havde problemer med opsætningen, da jeg kom hjem.
Ringede til Søren som via mobil guidede mig igennem. Det tog ca. 20 min. kl. 16.30 en lørdag eftermiddag.
DET ER SKU DA SERVICE.
Jeg kan kun anbefale Radio & Tv eksperten.
Hurtig og kompetent hjælp til B&O som ikke kunne repareres!
Jeg er meget tilfreds med 2 købte produkter, både hvad pris og kvalitet angår. Herudover har jeg modtaget en rigtig god kundeservice med en professionelle tilgang til tingene.
Hej! Jeg købte (onlinekøb)en beomaster 8000 hos radio og tv eksperten den 31/8-19. Allerede næste dag bragte Søren den ud for mig, for kun 355kr. Det er sku flot service! Jeg er rigtig glad for radioen, som er helt i orden. Tak for fin service og tak til Søren fra
radio og tveksperten i Odense.
vi er meget glad for handle hos Radioogtveksperen, herfra Grønland er tit problemer med at blive godkendt som handler. nu fik vi handlet hurtigt og fik det vi ønsker
En Samsung til rep. er begyndt at pixle. De siger det skyldtes en løs forbindelse i tv'et. (udokumenteret)
De tilbyder at laver det for 1.475,00 kr. Det virker stadig ikke.
De får det retur, og nu viser de mig at det virker hos dem. Den øvelse lavede man ikke da de modtog det 1. gang!
De tilbyder at sende en teknikker forbi (bor i nærheden) fordi det nok skyldtes at jeg ikke indstiller det rigtigt.
Teknikker roder lidt med fjernbetjeningen - kan ikke få det til at virke, pixler helt vildt. Ingen løsning desværre men 450,00 kr. fattiger.
Vi kontakter vores kabeludbyder "Stofa", de sender en teknikker, Det tager 10 min. og han konkludere at antenneforstærkeren er "stået af"
Vi får en ny antenneforstærker, og vores tv virker igen.
Nu kan jeg jo ikke påstå at antennen inde i tv'et ikke var defekt, men det er påfaldende at det skulle ske samtidig med at antenneforstærkeren står af.
TV'et hænger på en væg og antennen kommer ud af væggen bag TV'et, så det er ikke muligt at rykke / berører det.
1.925,00 kr. fattigere for - nå ja lidt varm luft.

Resposta da Radioogtveksperten
Har lige købt en beoplayer A8.
Utrolig god og hurtig service.
Fik anlægget dagen efter men der var desværre en forkert strømforsyning med ... men ingen problemer modtaget den rigtige dagen efter... super service ... så stort tak til Søren fra Radio og tv-eksperten.
Kan varmt anbefales at handle der.
Hilsen Berit
Det er første gang jeg har handlet her, og er fuldt ud tilfreds med den gode og hurtige service.
Super service og gode priser. Jeg har kun godt at sige. Bestilte A9 på nettet og den blev leveret personligt lige til døren, selvom jeg bor på Sjælland. Tusind tak!
Kan klart anbefales, meget profesionelle.
Super service og rådgivning vedr. reparation af mine B&O fladskærme.
De blev endda både hentet, repareret og leveret på min adresse indenfor 4 dage.
Jeg havde købt en brugt Beocom 4 telefon, men desværre viste det sig, at ringetonen ikke virkede længere - så falder telefonen jo temmelig meget i værdi!
Jeg kontaktede Radio og TV- eksperten i Odense, som oplyste, at telefonen sagtens kunne laves og tilmed til en god pris. Få dage senere modtog jeg min telefon på adressen på Sjælland, og den virker upåklageligt.
Jeg kan til en hver tid varmt anbefale andre at benytte sig af Radio og TV-eksperten, da man virkelig får god og professionel service fra start til slut.
Tusind tak for hjælpen - dén Beocom 4 betyder altså meget for mig!
Bedste hilsner
Annette
På alle måder et godt sted at være kunde.
Super service og god betjening.
Tak👌👌
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.