Radioogtveksperten Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har fået renoveret mine Beolab Penta forstærkere hos Radio og TV eksperten og betalte kr. 3.800,- for det arbejde. På et senere tidspunkt skal jeg have renoveret delefiltrene i højt... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en Beogram 9500 som var i rigtig fin stand, blev sendt til mig og var pakket/emballeret rigtig flot og hurtig levering. Virkelig super service, efterspurgte flere fotos som jeg hurtigt modto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik repareret min Beogram 4004 for flere fejl samt fik en ny pickup. Altsammen indenfor en uge. Virkelig kompetente fagfolk der kan deres fag. Fantastik sted for B&O reparation. Den slags steder h... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Købte en pickup (Beogram 5500) og hylde til pladespiller lørdag fik leveret tirsdag morgen. Snakkede flere gange med forretningen for at sikre at alt var i orden og fik hurtig og kompetent service og nu spiller min pladespiller som en drøm igen :)

22 de março de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet med Radioogtveksperten og…

Har handlet med Radioogtveksperten og har flere gange fået repareret ældre B&O produkter, som er købt i Svendborg for mange år siden og har altid fået en fin og god service. Vi er meget tilfredse og vil altid vende tilbage, hvis vi får problemer med TV og radio

16 de fevereiro de 2018

Radioogtveksperten.dk

Da mit 33 år gamle B & O anlæg trængte til lidt reparation. Valgte jeg Radio&tveksperten med speciale i B & O. Kan kun sige at service og rådgivning har været en positiv oplevelse hele vejen. Så vil helt sikkert anbefale dem til andre.

6 de fevereiro de 2018

Blev snydt

Korrekt: Uacceptabel oplevelse og urimelig, grov behandling. Blev direkte fuppet af denne virksomhed, der således har gjort svindel til en del af sin levevej. Jeg forsøgte en sidste gang at få et svar på, hvorfor kunder bliver fuppet (december 2017), men fik igen intet svar. Rigtig dårlig serviceoplevelse. Jeg vil gøre min sidste anmodning til forretningen til en del af min anmeldelse.
Til Søren Markvardsen
Dette vedrørende det tv du solgte mig for en rum tid siden. Den handel hvor du først solgte det apparat jeg havde købt til en anden, for derefter at give mig et magen til, blot med den forskel at dette var 1500 kroner dyrere, idet du angav at apparatet var med en ”dims” indeni, der gjorde lyden uendelig meget bedre. Jeg var meget omhyggelig med flere gange at spørge ind til, om lyden nu virkelig blev bedre, og dette bedyrede du. - Jeg opdagede, at det var ren løgn. Der er slet ingen forskel på det ene og det andet. Siden har det ikke været muligt at få tilbagebetalt de 1500 kroner du snød mig for – helt igennem utilfredsstillende kundeoplevelse. Har faktisk aldrig mødt så arrogant opførsel i en handel.

Når en sælger af et produkt foretager en sådan manøvre mod en kunde, er det at betegne som bondefangeri, altså svindel. Du optrådte som svindler og det kan du ikke være bekendt. Ingen kunde kan være tilfreds med at blive taget ved næsen. Det har jeg forholdt dig flere gange.
Jeg bryder mig ikke om at blive snydt. Gør du?
Jeg vil give dig endnu en sidste mulighed for at rette op på den usle kundeservice jeg fik, da du påmanipulerede mig et ikke ønsket produkt. Det kræver at du godtgør mig det beløb, du snød mig for. Det er et meget fair, meget rimeligt og meget retfærdigt forslag. Så glemmer jeg også helt at I lavede mærker i mit gulv ved den lidt uheldige levering.
Plattenslagere læser man jo om hele tiden. Men at Radio og TV-eksperten tilhører denne kategori havde jeg ikke forventet. Vil gerne have en forklaring.
Som skrevet fik jeg intet svar eller forklaring. Taler vel for sig selv.

4 de fevereiro de 2018
logótipo da Radioogtveksperten

Resposta da Radioogtveksperten

Det virker højst besynderligt, at ca.10 år efter man har handlet i en butik, vil anmelde en!!!
Jeg kunne aldrig selv finde på at reagere efter så mange år.
Virker det seriøst ?
Mvh Radio & TV-Eksperten

Hold dig væk

Besøgte "butikken" (en rodet kælder) for at afhente en Beosound Essence Remote der skulle være ny og nedsat til 995,- fra 1.495. Manden i butikken vidste ikke noget, men måtte ringe til en anden. Jeg fik oplyst, at den kun blev solgt sammen med Beosound Essence og at det i øvrigt også fremgik af hjemmesiden.
Jeg så oprindeligt annoncen på dba.dk - der står der ikke noget om det, og heller ikke når man går til deres mobilsite ;-(
I øvrigt har jeg sjældent mødt en så utiltalende attitude når man som kunde kommer og gerne vil købe noget.

15 de janeiro de 2018
logótipo da Radioogtveksperten

Resposta da Radioogtveksperten

Hej Søren.

Er ked af at du har fået den oplevelse af medarbejderen i vores butik.
Da vi ikke havde flere løse Essence fj.betj.(Har vi skrevet på vores hjemmeside at den kun kan købes sammen med Beosound Essence)
Men får et par stykker i næste uge så der kan vi hjælpe.

MVH:Radio&tveksperten

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har på intet tidspunkt haft noget …

Jeg har på intet tidspunkt haft noget at udsætte, alt er foregået til min fulde tilfredshed og til en rimelig pris.

Det er dejligt at besøge en tidslomme med så mange ældre b&o produkter samt at man både har værksted og butik samme sted. Det giver en vis nærhed - jeg har selv ældre b&o produkter og så er det rart at kunne få dem lavet.

11 de julho de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent og professionel reparatør af B&O

Vort B&O TV blev i maj 2017 ramt af en alvorlig fejl. B&O butikken vurderede, at det var for dyrt at reparere TV’et, og at det var bedre at skrotte det, selv om det kun er 8-9 år gammelt. Hvad skulle vi nu gøre? Vi har jo investeret mange penge i et TV med drejefod og original Soundbar og et par kraftige bag-højtalere. På nettet fandt vi frem til Radio og TV-eksperten i Odense, som vi har lært at kende som en meget kompetent reparatør og forhandler af brugt B&O udstyr. Vi fik hjælp til at få dækket kortslutningen af vort forsikringsselskab. Vi har fået udstyret repareret betydeligt billigere end vurderet af B&O. Det blev installeret af en meget professionel tekniker, som koblede alt vort udstyr op på en ny måde og ryddede op i de mange kabler, som forskellige forhandlere har brugt gennem årene, når de supplerede med nyt udstyr. Vores Beolink virker igen, som det skal. Vi kan trygt anbefale Radio og TV-eksperten til andre, som har problemer med deres B&O. E. Lund.

28 de junho de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

God service og stort teknisk niveau.

Har handlet hos Søren fra Radio & TV Eksperten i snart 20 år, da jeg altid får en rigtig god service og samt 1 klasses vejledning. Søren har desuden en utrolig stor viden om alle B&O´s produkter, så når har jeg haft spørgsmål har jeg ringe eller tage ud i butikken og fået en kop kaffe og en god snak. Jeg har anvist Radio & TV Eksperten til mange af mine venner og har altid kun hørt gode anmelderser fra dem. Så skal du bruge Radio & TV produkter (alle mærker) kan jeg varmt anbefale Radio & TV Eksperten. Som lidt ekstra krydderi på enhver handel er Radio & TV eksperten medlem af verdens største indkøbsforening, så når man har hans gratis fordelskort får man ekstra rabat i Radio & TV Eksperten samt i 1000 vis af andre butikker verden over hvilket jeg gerne tager med. ☺

22 de agosto de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Har ydet en service størrre end forventet.

I forbindelse med udfald af kanaler på min mors TV har Søren ydet en større service end forventet.
Ved teknikerbesøg viste det sig, at der var udfald på signalet fra antenneforeningen.
Søren kontaktede antenneforeningen, som efterfølgende kom og ordnede det hele. For en sikkerheds skyld tjekkede Søren, at fjernsynet var korrekt indstillet.
God service - at jeg ikke skulle til at forklare You See - problemerne.

12 de abril de 2016

Venlig og professionel service

Pga. ændret signal, skulle vi vælge enten box til det gamle TV eller nyt TV. Vi fik omhyggelig vejledning uden pres for at vælge det ene fremfor det andet, hjælp ang. apparatets særlige mål og apparatet leveret og tilsluttet hurtigt og venligt.
Da vi efterfølgende skulle have repareret en combi DVD/VHS recorder, som viste sig at være så slidt op, at den selv efter reparationen kun virkede uregelmæssigt, fik vi, selv om vi måtte betale for reparationen, tilbud på en tilsvarende nyere, fuld funktionsdygtig, til en reduceret pris. Som sagt, professionel service og personlig opmærksomhed.

1 de abril de 2016

Fantastisk service.

Vi har brugt Radio og tv exeperten til installerering af vores radio og tv
De kom og vejledte os hvor dan vi skulle trække ledninger til højtaler og radio og tv.
Da der skulle monteres kom der en tekniker, som var dygtig og behaglig.
Der var ryddet pænt op efter endt arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Radio og tv exeperten.

Med venlig hilsen Kent Krüger

8 de março de 2016

Fantastic, top 5 star service

Excellent service, very very pleased. I have bought a couple of stylus and a Beomaster 4400 from radioogtveksperten, all arrived safely in the UK. Very speedy service and well packed - plus the Beomaster is working 100% like new. A much better experience than purchacing vintage HiFi from private sellers.

Would highly recommend to all.

Dom Keen

19 de fevereiro de 2016
Classificada 2 em 5 estrelas

Undgå at handle der, reklamation er en by i Rusland i visse tilfælde.

Købte et stereoanlæg som havde båndoptager med i handlen. Båndoptageren kunne ikke optage, havde displayfejl m.m.

Jeg får så at vide pr. telefon at det er normal kotyme og at man skal betale ekstra hvis man vil have en båndoptager som virker perfekt. Det mener jeg ikke at man hverken kan eller skal skal finde sig i og mener egentlig heller ikke det er lovligt at sælge defekte vare som kun kan bringes til orden imod merpris. Der står INTET på hjemmesiden om dette.

Går dit produkt i stykker, så overholder de ikke de 6 måneders garanti de lover.

Jeg har ligeledes købt nogle dioder til et display til totalt overpris som ikke havde den samme lysstyrke som de lovede de ville have. Det er altså bare ikke i orden. Fik at vide at de dioder var de samme som de altid brugte ved display-renoveringer, så jeg regnede med at alt var i orden eftersom de havde lavet display for mig før i en reciever.

Deres priser er noget høje sammenlignet med andre forhandlere af brugt B&O

Dog er deres udvalg rigtig stort og jeg synes det er fedt at se at de har nye/brugte samt renoverede pickup´er til B&O grammofoner af alle typer.

Jeg handler der gerne igen, hvis serviceniveauet bliver bedre, og at de undersøger de ting de sælger inden man får dem og hvis de dropper den med at sælge defekte vare. Butikken er dejligt indtrettet og det er let finde rundt og vælge det man gerne vil have og få vejledning der omkring. Søren har rigtig stor viden omkring B&O

13 de outubro de 2012
Classificada 4 em 5 estrelas

Dårlig website, men god service

Jeg bestilte en B&O lysdæmper fra Radioogtveksperten og havde problemer med at betale på deres website. Jeg skrev en mail til dem om mine problemer og fik svar på under 30 min. Dette er i sig selv super godt, men det skal siges at det var en søndag aften!!
Jeg ville egentlig gerne give dem 5 stjerner, men at de har en betaling mulighed på deres website, som ikke virker ... det er bare ikke godt nok.

24 de julho de 2012

God mail korrespondance.

Købte en billig varer - som på siden var ret dyr at få sendt. Men en meget hurtig mail korrespondance afklarede dette - så varen blev sendt som alm. post (på mit eget ansvar) - varen kom hurtigt.

13 de março de 2011

Løsning - hurtigt og kompetent

Et sæt Beocom telefoner som ikke fungerede blev fixet omgående. Da installation efterfølgende drillede var der god support over telefonen. Hurtig, kompetent og ukompliceret service.

14 de agosto de 2010
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais