Produktet lever 100% op til forventningen - virkelig smuk og lækker keramik. Produktet var godt beskyttet under fragten og leveret til tiden. Vedhæftet var en håndskreven personlig hilsen, og norm... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hele oplevelsen fra bestillingen på nettet, ekspeditions og leverings oplysningerne, alt fungerede så fint og oplysende. Spændende og sød, fin.. indpakning i kasserne. .Jeg vender helt sikkert tilbage... Ver mais
Sindssygt fede ting 😂 kæresten griner stadig af hønsekoppen og boob skålen 😝 Billlederne matcher de fysiske ting 👏 Perfekt pakket ind, så intet går i stykker under fragten 👌 Øverste lag med fint... Ver mais
Mine varmeste anbefalinger til Raumtraum! Søde og finurlige ting. Jeg har handlet der to gange nu og har både købt gaver til andre og ting til mig selv. Tingene ser ud som forventet og kommer sikker... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos RAUMTRAUM finder du alt fra interiør, brugskunst og fine ting til hjemmet. Vi har et stort og anderledes sortiment af boligtilbehør. Bestil online i dag.
Informações de contacto
Hamburg, Alemanha
- service@raumtraum.dk
- www.raumtraum.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastiske unikke produkter og super…
Fantastiske unikke produkter og super hurtig levering
Alt var lige efter bogen 😃
Produktet lever 100% op til forventning
Produktet lever 100% op til forventningen - virkelig smuk og lækker keramik.
Produktet var godt beskyttet under fragten og leveret til tiden. Vedhæftet var en håndskreven personlig hilsen, og normalt er jeg ikke til den slags. Men denne gang varmede det at konstatere, at et “ægte menneske” havde været indover 😊👍
Stor anbefaling herfra
Varerne var perfekte og den sødeste…
Varerne var perfekte og den sødeste hilsen var vedlagt.
Fin og personlig service
Fantastisk nærværende og fin oplevelse…
Fantastisk nærværende og fin oplevelse at handle hos Raumtraum ♥️ Man gjorde alt for at imødekomme min bestilling på allerbedste vis - og viste samtidig varm omsorg for min situation... Jeg anbefaler på det varmeste Raumtraum ♥️
Super lækre ting og nemt og hurtig…
Super lækre ting og nemt og hurtig levering
God kundeservice
God kundeservice
En vare var udsolgt, jeg skrev og spurgte om den kom igen. Det vil den gøre måneden efter. Hvilket den desværre ikke gjorde. Jeg skrev igen, de beklagede at varen endnu ikke var på lagret.
Men da den så en uge senere kom på lagret skrev de til mig.
Jeg beslutte varen og fik en hyggelig lille hilsen med om at de håbede jeg blev glad for mine vare.
Jeg er så glad for det jeg købte
Jeg er meget tilfreds med mit ophæng
Jeg er meget tilfreds med mit ophæng , det er så fint. Super srevice, jeg handler helt sikkert ho RaumTraum igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.